Sengerammer

Sengerammer
View as Grid List

3 Produkter

per page
 1. Messina Kjernebøk
  Spar 25%
  Messina Kjernebøk - 160x200 cm.

  As low as kr 13 699,00 Førpris kr 18 299,00

  Leveringstid 16-24 virkedager
 2. Messina Kjernebøk
  Spar 24%
  Messina Kjernebøk - 180x200 cm.

  As low as kr 13 999,00 Førpris kr 18 499,00

  Leveringstid 16-24 virkedager
 3. Messina Kjernebøk
  Spar 24%
  Messina Kjernebøk - 180x210 cm.

  As low as kr 14 199,00 Førpris kr 18 699,00

  Leveringstid 16-24 virkedager
View as Grid List

3 Produkter

per page

Sengerammer

Hos Bedre Nætter mener vi at en sengeramme bør være i massivt tre. Sånn at du som kunde, betaler for et produkt med en solid holdbarhet, lang levetid og et flott utseende. Hos Bedre Nætter er vi utelukkende online, og har I stedet investeret gevaldigt i kvaliteten. Derfor bør du velge en sengeramme av massivt tre, som også vil bety at våre kunder vil få deres beste nattesøvn på markedet i sunne og naturlige rammer. 

En sengeramme i massivt tre pryder ethvert soverom. Tre er et flott naturmateriale, og våre sengerammer er behandlet med den største omhu og omtanke. Solid forarbeid gir treet en flott finish, og vi er stolte av å kunne tilby godt håndverk til kundene våre. 

Hos Bedre Nætter har vi et bredt utvalg av sengerammer, hvilket som gir deg som kunde mulighet til å finne en sengeramme som passer til din smak. Enten om du skal bruke en sengeramme i massivt kjernebøk eller furu, så har vi en del å velge mellom. Vi gir våre sengerammer samme oppbevaring som MESSINA, som kombinerer funksjonalitet og et flott design. Vårt sortiment består av produkter, der alle er produsert av danske leverandører. Vi har valgt danske leverandører, fordi vi ønsker et skandinavisk design, transparens vedrørende produksjonen, samt høy kvalitet på rammene våre. 

Madrasser

Våre sengerammer har den ultimative innramningen til dine madrasser. Du kan helt selv bestemme hvilken type madrass du vil installere i din sengeramme. Du skal tenke nøye over hvilken type madrass som passer best til dine preferanser og søvnbehov. Du kan både se og lese mer om våre madrasser her på siden. Vi har et bredt spekter av både fjær-, ramme- og skummadrasser. Du kan fritt velge hvilken madrass du gjerne vil ha i din sengeramme. Vi tilbyr et stort sortiment av madrasser til dette formålet. Hvis du kjøper din madrass hos oss, anbefaler vi især våre  BN 300 Latex eller Venus-madrasser. Disse madrassene er produsert med et utvidet komfortlag, som gjør at du ikke nødvendigvis behøver en overmadrass. Her er der snakk om to madrasser av utrolig god kvalitet, produsert med fokus på komfort og en sunn liggeposisjon.

Sengerammer er mer enn et flott utseende og god komfort. Mange av våre modeller har også medfølgende skuffer under sengen, på samme måte som sengehyller kan tilkjøpes. En sengeramme kan tilpasses dine personlige preferanser, og er ikke kun en seng, men et funksjonelt møbel. Det kan vi kun anbefale. 

Tilbehør

Hos Bedre Nætter har vi besluttet å ha et økt fokus på helhetsløsninger, for å sikre full tilfredshet hos våre kunder. Derfor har vi valgt å forhandle med tilhørende sengebord til de fleste av våre sengerammer. Disse sengebordene er produsert spesielt til hver enkelt sengeramme, så du får et gjennomført design. Skulle du ha noen spørsmål til ekstratilbehøret eller lignende, er du velkommen til at skrive til oss i chatten. 

Etter et årrekke hvor sengerammer har vært på vei ut av markedet i Danmark, så ser vi hos Bedre Nætter et spenndende marked ved å selge den klassiske sengerammen av massivt tre. Du får et produkt som holder i mange år fremover, og som samtidig har en del tilpasningsmuligheter i forhold til tresort, samt ekstrautstyr. Vår mission er å gi deg bedre nætter og våre sengerammer vil uten tvil hjelpe deg godt på vei.

Vedligeholdelse

Tre er et levende naturmateriale og møbler produsert i massivt tre vil altid være unike. Det er derfor viktig at treet håndteres riktig. Hos Bedre Nætter anbefaler vi at du i den daglige rengjøringen av sengerammen bruker en tørr eller lett fuktig klut i rent vann. Sørg etterfølgende for at rammen bli tørket av. Våre lakerte sengerammer tåler såpe og milde rengøringsmidler – men det er stadig viktig at rammen ikke er våt etter rengjøringen.  

Har du spørsmål til våre sengerammer, det medfølgende tilbehøret eller våre madrasser? Kontakt oss i chatten, over telefonen eller på vår mailadresse kontakt@bedrenaetter.no. Vi er altid klar til at hjepe deg med å forbedre din nattesøvn!