Seng 160x200

View as Grid List

2 Produkter

per page
 1. Senses
  Senses - 160x200 cm.

  As low as kr 23 998,00

  Leveringstid 16-24 virkedager
 2. Venus
  Venus - 160x200 cm.

  As low as kr 23 998,00

  Leveringstid 16-24 virkedager
View as Grid List

2 Produkter

per page

Seng 160x200

Senger i 160x200 er veldig populære som dobbeltsenger, da denne størrelsen ikke krever for mye plass på soverommet. Derfor har vi hos Bedre Nætter et bredt utvalg av senger i størrelsen 160x200.

En rammemadrass har den velkjente oppbyggingen med en treramme, som du kan montere benene direkte på. Dette er både praktiskt og enkelt, og samtidig er selve komforten i sengen fremragende. Hos Bedre Nætter har vi valgt kun å ha modeller med et dobbelt fjærlag. Det betyr, at det øverste laget enten er med pocketfjærer eller Xtra faste fjærer. Dette er to av de beste fjærtypene du kan få, og det garanterer deg en fremragende komfort i sengen din.

Hvilken overmadrass kan jeg velge til senger i størrelsen 160x200?

Når det kommer til overmadrassen, har vi valgt å utelukkende ha overmadrasser av høy kvalitet - med en kjerne av enten memory skum eller latex. Du kan også typisk få overmadrasser med polyetherskum el. lignende, men disse overmadrassene har ikke noen reel komfortmessig betydning, og derfor er de selvfølgelig fravalgt fra sortimentet vårt. 

Memory-skum er trykkavlastende og former seg etter kroppsvarmen din. Det betyr, at du støttes der du er varmest, hvilket også er typisk der du har mest bruk for støtte. Hvis du har det lett for å få det varmt om natten, vil vi dog ikke anbefale å velge memory-skum, da madrassen holder på kroppsvarmen og derfor blir veldig varm. På den andre siden har vi lateks overmadrassen vår, som er elastisk og ventilerende. Lateks overmadrassen gir støtte der den får mest vekt. Lateks-overmadrasse har vår varmeste anbefaling. 

Har du spørsmål om sengene våre i størrelsen 160x200, er du mer enn velkommen til å kontakte en av våre kompetente medarbeidere enten på chatten, over telefon eller på mailen vår kontakt@bedrenaetter.no.