Kontinentalsenger

Kontinentalsenger
View as Grid List

18 Produkter

per page
 1. Venus Luna
  NO - Kampagne
  Tilbud 50%
  Venus Luna - 180x200 cm.

  As low as kr 15 999,00 Regular Price kr 31 999,00

  Leveringstid 8-15 virkedager
 2. Venus Mayan
  Venus Mayan - 140x200 cm.

  As low as kr 24 999,00

  Leveringstid 12-24 virkedager
 3. Stavanger by BN
  Stavanger by BN - 160x200 cm.

  As low as kr 26 998,00

  Leveringstid 12-24 virkedager
 4. Stavanger by BN
  Stavanger by BN - 180x200 cm.

  As low as kr 26 999,00

  Leveringstid 12-24 virkedager
 5. Venus Mayan
  Venus Mayan - 160x200 cm.

  As low as kr 30 998,00

  Leveringstid 24-36 virkedager
 6. Venus Mayan
  Venus Mayan - 180x200 cm.

  As low as kr 30 999,00

  Leveringstid 28-40 virkedager
 7. Venus Mayan
  Venus Mayan - 180x210 cm.

  As low as kr 31 299,00

  Leveringstid 24-36 virkedager
 8. Venus Velour
  Venus Velour - 180x210 cm.

  As low as kr 32 299,00

  Leveringstid 24-36 virkedager
 9. Venus Mayan
  Venus Mayan - 210x210 cm.

  As low as kr 36 999,00

  Leveringstid 16-26 virkedager
 10. Vasa
  Vasa - 160x200 cm.

  As low as kr 38 998,00

  Leveringstid 16-26 virkedager
 11. Bergen
  Bergen - 160x200 cm.

  As low as kr 38 998,00

  Leveringstid 12-24 virkedager
 12. Vasa
  Vasa - 180x200 cm.

  As low as kr 38 999,00

  Leveringstid 16-26 virkedager
 13. Bergen
  Bergen - 180x200 cm.

  As low as kr 38 999,00

  Leveringstid 12-24 virkedager
 14. Vasa
  Vasa - 180x210 cm.

  As low as kr 40 999,00

  Leveringstid 16-26 virkedager
 15. Bergen
  Bergen - 180x210 cm.

  As low as kr 40 999,00

  Leveringstid 12-24 virkedager
 16. Anatomic Cloud
  Anatomic Cloud - 160x200 cm.

  As low as kr 44 998,00

  Leveringstid 32-40 virkedager
 17. Anatomic Cloud
  Anatomic Cloud - 180x200 cm.

  As low as kr 44 999,00

  Leveringstid 32-40 virkedager
 18. Anatomic Cloud
  Anatomic Cloud - 180x210 cm.

  As low as kr 45 299,00

  Leveringstid 32-40 virkedager
View as Grid List

18 Produkter

per page

Kontinentalseng

Kontinentalsenger har de seneste årene blitt utrolig populære. Etterspørselen etter denne type senger har kun steget, og dette er slett ikke uten grunn. Med en kontinentalseng får du en seng som ser eksepsjonell ut i alle soverom, samtidig med at komfortnivået er i absolutt særklasse. Dette er på grunn av alle lagene med fjær og skum i sengen. At kontinentalsengene har mange lag bidrar både til sengens liggekomfort og dens flotte utseende. Det betyr da at kontinentalsenger er litt høyere enn alminnelige senger.

Disse kontinentalsengene produseres under fremragende vilkår. Mesteparten av sengene blir produsert i Danmark under streng kvalitetskontroll. I Danmark bygges sengene av danske håndverkere og tømrere i Horsens, og hos Bedre Nætter tror vi at de gode, danske arbeidsvilkårene avspeiles i sengenes gode kvalitet.

Gode arbeidsvilkår skaper gode senger, og hos Bedre Nætter vet vi at det kommer både deg og oss til gode.

Vesentlige fordeler med å velge en kontinentalseng

Du får først og fremst en flott seng med et enormt imøtekommende utseende. Kontinentalsenger utstråler hvile, ro og god plass. Denne type senger er typisk en smule høyere enn alminnelige senger. En veldesignet kontinentalseng er ikke kun en seng, men også et imponerende møbel som du kan glede deg til å sove i. Ettersom madrassene i sengen er av høy kvalitet og tilpasset dine behov, er en kontinentalsengene fra Bedre Nætter fremragende. Sengen vil holde i mange år både når det angår søvnkvalitet og utseende.

Forskjellen på en kontinentalseng og flere alminnelige senger er at kontinentalsenger har et ekstra lag med madrass som gir bedre komfort og som følge av dette en bedre søvnopplevelse. Det er det ekstra laget med madrass som gir sengen sin karakteristiske høyde og appellerende utseende, samt enestående komfort. I de fleste kontinentalsengene vil en rammemadrass eller skumkjerne danne en plattform i sengen, og en ekstra fjærmadrass øverst vil sørge for komfort. De to madrassene vil samarbeide og gi deg en sunn liggeposisjon og en restituerende natts søvn. 

I våre kontinentalsenger har vi gjort den harde jobben for deg - og kan derfor garantere at produktene er av aller høyeste kvalitet. Hos Bedre Nætter tror vi at man sover bedre i en seng man virkelig setter pris på, både når det gjelder utseende og sengens innhold.

Du kan lese mer om de enkelte sengenes sammensetning i beskrivelsene.

Kunnskap om valget

Hvis du skal velge en kontinentalseng er det naturligvis en god idé å ha styr på oppbygningen av sengen før du velger hvilken modell du vil ha. Kontinentalsengene er bygget opp av tre lag madrasser. Det nederste laget består av en rammemadrass som i de fleste modellene er bygget opp rundt enten fjær eller komfortskum. Over bunnen finner du fjærmadrassen, som er sengens komfortlag. Fjærmadrassen avgjør hvor fast sengen er og hvor god komforten en. Helt øverst plasseres en overmadrass som er med på å gjøre sengen ekstra komfortabel. I mange av de aller billigste sengene, de såkalte "kina-modellene", er den nederste madrassen vanligvis kun en treramme som ikke har noe reelt formål annet enn det å få sengen til å se større ut. Senger som disse finner du garantert ikke hos Bedre Nætter.

En av de helt store fordelene ved å velge en kontinentalseng er at du i størrelsene 160x200 og 180x200 får en stor madrass i midten. I kontinentalsengene består madrassene ofte av to madrasskjerner i et stort trekk. Fordelen med dette er at du ikke legger merke til den irriterende revnen som man tradisjonelt finner i midten av sengen. Ut over dette har du også mulighet til å bytte fastheten i hver enkelt side av sengen, dersom du føler at du ikke fikk den rette komforten i første omgang.

Kontinentalsengens fasthet

Akkurat som ved andre sengetyper er det noen valg som skal tas når du kjøper en ny madrass. De mest vesentlige punktene når man skal kjøpe en kontinentalseng er valg av overmadrass og dens fasthet. Begge disse områdene spiller en essensiell rolle for hvordan din egen søvnopplevelse blir. Hvis du er i tvil om hvilken fasthet du skal velge er det en god idé å kontakte oss enten via mail, telefon eller via chatten på hjemmesiden, vi hjelper deg mer enn gjerne. 

Vi opplever ofte at det ikke nødvendigvis er en fordel å ligge i sengen før man kjøper den. Hos Bedre Nætter er vi helt overbevist om at du sover bedre ved å ta valget ut fra nøye forklarte spesifikasjoner med engasjert veiledning av spesialister på området, istedenfor å prøve 10 forskjellige senger på 5 minutter i din lokale sengebutikk. Det er slett ikke sikkert at det som føles riktig på de 4-5 minuttene nødvendigvis også føles like godt over en hel natt.

Vi har laget en formel som kan hjelpe deg med å ta det rette valget når du skal velge fastheten på madrassen til en ny seng. Denne guiden kan du se i toppen av siden når du besøker de forskjellige sengekategoriene. Du kan med stor fordel bruke formelen når du skal velge fasthet:  

Følger du denne veiledningen, er du med sikkerhet godt på vei til å få en god søvnopplevelse i din nye seng. 

Det er også bemerkningsverdig at du ikke skal velge multipocket-fjærer kun på grunn av at det er flere fjærer per kvadratmeter i madrassen. En madrass med multipocket-fjærer vil være alt for fast til en lett person, mens en person med som veier over 95 kg vil oppleve at en madrass med pocket-fjærer normalt vil være for myk. I dette tilfelle har du, hvis du veier over 95 kg, muligheten for å oppgradere fjærene i sengen fra pocket-fjærer til multipocket-fjærer. Vi anbefaler denne oppgraderingen, da en tyngre person naturligvis vil synke lengre ned i madrassen enn en lettere person vil. Derfor er det bruk for flere fjærer å fordele vekten på for at oppnå den optimale fastheten. Multipocket-fjærer er slett ikke ’bedre’, og hvis du veier mindre enn 95 kg vil normale pocket-fjærer være foretrukket. Fastheten vi refererer til blir som sagt endret i fjærmadrassen i en kontinentalseng.

Valg av overmadrass

Overmadrassen er det neste punktet du skal være oppmerksom på når du kjøper en kontinentalseng. Her har vi som utgangspunkt to muligheter. Celcius-overmadrassen som er laget med Memory Foam, eller den populære lateks-overmadrassen.

Lateks-overmadrassen er elastisk, som vil si at den støtter deg avhengig av hvordan du plasserer vekten på madrassen. Overmadrassen tilpasses din liggeposisjon, som på denne måten gir deg en konstant støtte hele natten. Jo mer press som blir lagt på madrassen, desto mer presser madrassen tilbake. Dette er grunnen til at lateks-overmadrassen er et godt valg på tvers av alle vektklasser.

Celcius-overmadrass er som sagt av Memory Foam, en type skum som former seg etter kroppsvarme. Overmadrassen former seg etter hvor temperaturen er høyest, som vil si at madrassen lar deg synke ned ved trykkpunkter som skuldre, nakke og hofter. På denne måten blir du avlastet akkurat der du har mest bruk for det. Siden denne overmadrassen bruker kroppsvarme til å forme seg, blir den ganske varm. Kjernen avleder ikke varmen, men holder den inne. Dette vil så si at du ligger i et avtrykk av kroppsbygningen din, som vil gi deg roligere søvn.

Hvis du har spørsmål til kontinentalsengene, er du selvfølgelig alltid hjertelig velkommen til å kontakte oss.