Rullemadrass 180x210

kr 800,00
 • 180x210 Rullemadrass fra CPH Living.
 • Materiale: 100% Bomull fyll.
 • 150 gr./m2 bomullscambric betrekk.
 • 200 gr./m2 bomullsvatt fyll.
 • Produsert i Portugal (EU)
 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 599,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1199,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Rullemadrass
Hos Bedre Nætter har vi et bredt størrelsesutvalg av rullemadrasser fra danske CPH Living. Disse rullemadrassene er laget af 100% naturlig bomullsfyll, som er noe av det viktigste når det velges rullemadrass. Med naturfyll er du sikret en god pusteevne gjennom natten. Bomullet suger raskt veske og derfor er våre rullemadrasser også lette å vaske. Alle rullemadrasser kan vaskes ved 60 grader. 

Hvorfor skal du kjøpe en rullemadrass?
En av de mest generelle årsaker til at skaffe seg en rullemadrass er at denne med garanti beskytter og skåner din seng eller overmadrass. Utover det oppfanger rullemadrassen også de fleste husstøvmider, så de ikke setter seg i sengen, som er vanskelige å få rengjort. 

Rullemadrassen er altså et ”must” for deg som ønsker å øke levetiden på din toppmadrass og seng. Formålet er å beskytte sengen din mot den fugt vi avgir om natten. En gjennomsnitts person avgir opp imod 1,5 liter veske over en natten. Det skal rullemadrassen kunne ta imot og dermed minimere at kroppsvesken trenger ned i selve madrassen. Rullemadrassen gjør det enklere for deg å opprettholde ett godt og rent sovemiljø.

Materiale-valg 
Der finnes et utal av forskjellige rullemadrasser på markedet, i både god og mindre god kvalitet. For å gjennomskue det brede utvalg er det viktigste at du utelukkende går etter en rullemadras av 100% naturlig materiale, som våre CPH rullemadrasser. Bomullet suger mye veske raskt og kan lett kokevaskes, for å slå bakterier og støvmider ihjel. 

Rullemadrassene kan benyttes med eller uten overmadrass. 

Denne rullemadrassen er i størrelsen 180x210 

Spesifikasjon av Rullemadrass 180x210

 • Størrelse 180x210 cm.
 • Vekt 1 kg
Mer informasjon
Høyde Tynn Madrassbeskytter
Type Madrassbeskytter

Slik foregår levering

1

Ordre mottatt

Vi ringer deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter ringer til deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

3

Avtal levering

På selve dagen ringer leverandøren også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.