Rammemadrasser

Rammemadrasser
View as Grid List

7 Produkter

per page
 1. Senses Mayan
  Senses Mayan - 90x200 cm.

  As low as kr 15 499,00

  Leveringstid 16-26 virkedager
 2. Senses Mayan
  Senses Mayan - 80x200 cm.

  As low as kr 15 499,00

  Leveringstid 12-24 virkedager
 3. Senses Mayan
  Senses Mayan - 120x200 cm.

  As low as kr 17 399,00

  Leveringstid 12-24 virkedager
 4. Senses Mayan
  Senses Mayan - 140x200 cm.

  As low as kr 17 999,00

  Leveringstid 12-24 virkedager
 5. Senses Mayan
  Senses Mayan - 180x200 cm.

  As low as kr 24 299,00

  Leveringstid 12-24 virkedager
 6. Senses Mayan
  Senses Mayan - 160x200 cm.

  As low as kr 24 299,00

  Leveringstid 12-24 virkedager
 7. Senses Mayan
  Senses Mayan - 180x210 cm.

  As low as kr 24 599,00

  Leveringstid 12-24 virkedager
View as Grid List

7 Produkter

per page

Rammemadrasser

Rammemadrasser bygges med trerammer, noe som gjør at ben kan monteres direkte på madrassen. Du får med andre ord en ferdig løsning når du velger en rammemadrass, og det blir da ingen forskjell i komfort i forhold til en tilsvarende fjærmadrass.

I Skandinavia er det mest populært å basere rammemadrasser på fjæring. Alternativet er skum, men dette er lite utbredt, og vi har valgt å kun ha fjæring i de madrassene vi selger. I tillegg bruker vi utelukkende moderne pocketfjærer (posefjærer) og multipocketfjærer (Posefjærer med enda mindre diameter enn Pocket).

Du bør ikke nødvendigvis la pris avgjøre valget av sengetype. Prisene våre er basert på produksjonskostnader, og derfor er Multipocketfjæring dyrere enn Pocket, uten at dette nødvendigvis betyr at Multipocket er det beste for akkurat din rygg.

Fjæringstype - slik velger du!

De mest avgjørende faktorene for valg av fjæringstype og fasthet, er din vekt og kroppsbygning. Vi ønsker å gjøre vårt ytterste for at du skal velge riktig første gang, så hvis du har spørsmål om hva som vil passe deg best, må du gjerne skrive til oss i chatten!

Pocketfjærer: Pocketfjærer er det opplagte valget for deg som er slank eller av gjennomsnitlig kroppsbygning. Fastheten bør her være medium hvis du veier mindre enn 80 kilo, og fast hvis du veier mer.

Multipocketfjærer: Multipocketfjærer er det opplagte valget for deg som er kraftigere bygget. Hvis du veier mellom 95 og 100 kilo, vil vi anbefale medium fasthet, mens vi anbefaler fast dersom du veier mer.

Multipocketfjæring har flere og mindre fjærer enn vanlig Pocket, og man får derfor flere støttepunkter - på godt og vondt. Mange støttepunkter er først og fremst et pluss jo tyngre du er, da de også automatisk medfører høyere fasthet. Medium fasthet i Multipocketfjæring krever derfor større tyngde for å få samme "fall" som med Pocketfjærer.

Rammemadrass - med eller uten overmadrass?

Vi anbefaler som utgangspunkt å alltid bruke både rammemadrass og overmadrass. Fordelene er mange, men primært vil det resultere i at du kan tilpasse rammemadrassen så den passer til din kroppsbygning. I tillegg får du mulighet til å vaske trekket, for ikke å nevne en mykere søvnopplevelse.

Rammemadrasser er bygget med fjærer - akkurat som tradisjonelle fjærmadrasser - og selv om du alltid har mulighet til å velge madrassens fasthet, vil den aldri alene kunne være skreddersydd for akkurat din kroppsbygning. Hos Bedre Nætter har vi utallige overmadrasser, som skal kunne dekke dine spesifikke behov. Vi ønsker at du skal få akkurat den søvnopplevelsen du fortjener!

Et eksempel:

Du veier 78 kilo og velger rammemadrassen Comfort, som vi anbefaler for personer over 80 kilo. I dette tilfellet vil du antakeligvis ha godt av en overflate som er en anelse mykere enn selve rammemadrassen, og den perfekte overmadrassen for deg vil da være av typen Talalay - et material som er mykt og elastisk. Ved å sette sammen disse to produktene - rammemadrass og overmadrass - får du altså en seng som passer til din kropp, og som sikrer deg optimal søvn. Her kan du se hele utvalget vårt av overmadrasser.

Rammemadrassene du finner her på siden er av aller høyeste kvalitet. Alle er bygget i en sterk treramme, som sikrer at fjærer og annet materiale holdes godt på plass. Dette sikrer også at kroppsvekten din fordeles jevnt over hele madrassen, noe som forebygger rygg- og skulderskader som kan oppstå ved bruk av dårlige madrasser.

Finn din nye rammemadrass hos Bedre Nætter

Med en rammemadrass fra Bedre Nætter er du sikret kvalitetssøvn, uavhengig av om du velger å bruke den for deg selv eller i kombinasjon med en fjærmadrass eller overmadrass. Dette er nemlig den store fordelen ved rammemadrasser: Man kan enten sette fire ben på den og bruke den som seng, eller man kan skjemme seg selv bort ved å tilføye en fjærmadrass eller overmadrass som øverste lag. Vi anbefaler løsningen med to madrasser, da dette både gir den beste søvnopplevelsen og øker sengens levetid.

Undersøk selv kvaliteten på din rammemadrass

Det er heldigvis ganske enkelt å sjekke kvaliteten på rammemadrasser. Disse faktorene bør du være oppmerksom på:

 • Antall fjærer per m2
 • Antall komfortsoner
 • Fasthet
 • Polstring
 • Sengetrekk

Hvis fabrikanten ikke opplyser om disse forholdene, er rammemadrassen antakeligvis ikke av optimal kvalitet. Hos oss kan du imidlertid være sikker på at alle modellene har et høyt antall av fjærer per m2 og minst syv komfortsoner - hvilket henholdsvis sikrer god fordeling av kroppsvekt og viktig støtte til utsatte kroppsdeler som f.eks. nakke og skuldre. Polstring og trekk kan du lese mer om under hvert enkelt produkt.