Pulse Rönd

Leveringstid 8-15 hverdager
 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

En overmadrass som skiller seg fra mengden

En overmadrass som skiller seg fra mengden

Ligger du ikke så godt som du pleier, men er ikke interessert i å investere i en helt ny seng, kan en ny overmadrass være et godt sted å starte. La oss introdusere Pulse-overmadrassen som gjør underverker på enhver seng. Pulse utmerker seg ved å være ekstremt pustende, behagelig, komfortabel - og helt igjennom antibakteriell. Det er på grunn av det Svanemerkede og miljøvennlige Rönd-trekket som sørger for at du ikke får besøk av husstøvmidd eller andre uønskede gjester i madrassen. Det må være startskuddet for en virkelig god og behagelig natts søvn.
En revolusjonerende overmadrass

En revolusjonerende overmadrass

Noe av det helt spesielle med overmadrassen, er måten den er produsert etter. Metoden kalles SonoCore og er en produksjonsform som etterlater det minste mulige energiavtrykket. Kort forklart blir lateksen vulkanisert med høyfrekvente varmebølger i stedet for damp, som man bruker ved tradisjonell lateks produksjon. Dette bidrar til at madrassen får en ensartet og ventilerende cellestruktur, som gir en helt unik sovekomfort. Trekket rundt madrassen er også av den fineste karakter. Det unike Rönd-trekket vårt er Svanemerket og utviklet på en miljøvennlig måte hvor bakterier ikke har mulighet for å overleve i madrassens fibre - dermed oppnår huden også de beste vilkårene for å puste fritt. Ved å legge madrassens enestående kjerne og trekkets unike egenskaper sammen, vil du oppleve den fantastiske kvaliteten til Pulse. Madrassen er så og si garantien din for å sove trygt og godt. Hver natt.
Pulse Lateks – Favoritten vår

Pulse Lateks – Favoritten vår

Pulse Lateks skiller seg markant fra alminnelig lateks. Den er sterkere, mer ventilerende og mer elastisk. Det er mulig på grunn av produksjonsmetoden SonoCore, som gir lateksen en mer ensartet struktur enn normalt. Det sikrer en overmadrass i en helt fantastisk kvalitet.

Ofte stilte spørsmål til Pulse

Har du bruk for hjelp? Her har vi samlet svarene til de mest stilte spørsmålene til Pulse. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til å hjelpe deg. Spør stort, spør smått og spør heller en gang for mye. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Ja, du kan tilkjøpe oppbæring eller oppbæring og montering ved kassen. Ved oppbæring leverer vi bestillingen din til det ønskede rommet, hjemme hos deg. Ved oppbæring og montering setter vi sengen opp.

 • Ja, det kan du. Ved kassen velger du Santander som betalingsmetode, og etterfølgende skal du utfylle en digital søknad. Santander behandler søknaden din med det samme. Du kan utsette betalingen din i opp til 9 måneder mot et gebyr, eller delbetale ordren din. Ønsker du å betale det resterende beløpet, vil det alltid være en mulighet.

 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til kontakt@bedrenaetter.no, så tilføyer vi ønske til ordren din.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dager fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

kontakt@bedrenaetter.no 66 97 20 08
Svanemerket – for helsen din

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Denne overmadrassen er nemlig Svanemerket. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag. Derfor gir Svanemerket mening for deg og for oss.

Spesifikasjon av Pulse Rönd

 • Størrelse
  Størrelse 210x210 cm.
Leveringstid 8-15 hverdager
Høyde 7 cm.
Kjerne Pulse Latex
Kjernehøyde 6 cm.
Vaskeanvisning Opptil 60 °C

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 dages prøve100 dagers prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering