Pulse by BN Split

 • Overmadrass med kjerne av Pulse Lateks.
 • Imponerende støtte og komfort.
 • Produsert med SonoCore-metoden.
 • Høy elastisitet og Rainforrest Alliance-sertifisert.
Leveringstid 8-15 hverdager
 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Netter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

En overmadrass som skiller seg fra mengden

En overmadrass som skiller seg fra mengden

Ligger du ikke så godt som du pleier, men er ikke interessert i å investere i en helt ny seng, kan en ny overmadrass være veien å gå. Pulse overmadrassen vil gjøre underverker til enhver seng. Madrassen utmerker seg ved å være ekstremt ventilerende, utrolig behagelig å ligge på og helt antibakteriell. Med de antibakterielle egenskapene unngår du husstøvmidd og andre snyltere i madrassen. Uten uønskede gjester i sengen kan du med is i magen, nyte Pulse overmadrassens behagelige selskap. Innen du langsomt glir i en himmelsk søvn.
En revolusjonerende overmadrass

En revolusjonerende overmadrass

Noe av det helt spesielle med overmadrassen, er måten den er produsert etter. Metoden kalles SonoCore. Det er en produksjonsform som etterlater det minste energiavtrykket. Kort forklart, blir lateksen vulkanisert med høyfrekvente varmebølger i stedet for damp, som man bruker ved tradisjonell lateks produksjon. Dette bidrar til, at madrassen får en ensartet og ventilerende cellestruktur, som gir en helt unik sovekomfort. Betrekket er ytterst miljøvennlig. Betrekket vil også sikre en bedre fuktavledning enn bomull og polyester. Legger man kjernens og betrekkets egenskaper sammen, vil du oppleve hvordan du i Pulse får en overmadrass av fantastisk kvalitet. Madrassen er så å si garantien din, for at du sover trygt og sunt hver natt.
Pulse Lateks – Favoritten vår

Pulse Lateks – Favoritten vår

Pulse Lateks skiller seg markant fra alminnelig lateks. Den er sterkere, mer ventilerende og mer elastisk. Det er mulig på grunn av produksjonsmetoden SonoCore, som gir lateksen en mer ensartet struktur enn normalt. Det sikrer en overmadrass i en helt fantastisk kvalitet.

Ofte stilte spørsmål til Pulse

Har du bruk for hjelp? Her har vi samlet svarene til de mest stilte spørsmålene til Pulse. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til å hjelpe deg. Spør stort, spør smått og spør heller en gang for mye. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Ja, du kan tilkjøpe oppbæring eller oppbæring og montering ved kassen. Ved oppbæring leverer vi bestillingen din til det ønskede rommet, hjemme hos deg. Ved oppbæring og montering setter vi sengen opp.

 • Ja, det kan du. Ved kassen velger du Santander som betalingsmetode, og etterfølgende skal du utfylle en digital søknad. Santander behandler søknaden din med det samme. Du kan utsette betalingen din i opp til 9 måneder mot et gebyr, eller delbetale ordren din. Ønsker du å betale det resterende beløpet, vil det alltid være en mulighet.

 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføyer vi ønske til ordren din.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dager fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

[email protected] 66 97 20 08
Svanemerket – for helsen din

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Denne overmadrassen er nemlig Svanemerket. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag. Derfor gir Svanemerket mening for deg og for oss.

Spesifikasjon av Pulse by BN Split

 • Størrelse
  Størrelse 160x200 cm.
Leveringstid 8-15 hverdager
Høyde 8 cm
Kjerne Pulse Latex
Kjernehøyde 6 cm.
Type Overmadrass Split 160x200
Type splitt H-splitt
Vaskeanvisning Opptil 60 °C

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Prisgaranti
 • Gratis levering*