Prestige

kr 2 999,00
 • Overmadrass med lateks kjerne.
 • 6 cm kjerne - høy komfort og sterk støtte.
 • Avtagbart og vaskbart betrekk.
 • Densitet på 77 kg/m3.
 • Anbefales på tvers av vektklasser.
Legg til ønskeliste
Leveringstid 12-20 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Utviklet av Bedre Nætter
Svanemerket Overmadrass
Gratis levering
Inkl. 60mm Lateks overmadrass
Allergivennlig & Antibakteriell

Et valg mot drømmeland

Det riktige valget for soverommet vil gjøre en stor forskjell. Prestige er ett av de valgene du ikke vil angre på. Her får du en overmadrass som byr på tilfredsstillende komfort. Derfor tør vi godt å påstå, at Prestige gir deg et kjærlig dytt mot drømmeland. Du kan trygt legge deg til rette, lukke øynene og se frem mot bedre netter. Når du våkner, vil du høyst sannsynlig være frisk og uthvilt. For denne overmadrassen kommer til å spille en viktig rolle for den gode søvn opplevelsen.

Oppmerksom støtte fra første natt

Navnet Prestige betyr at du får en overmadrass i suveren kvalitet. Kjernen består av lateks, som gir optimal støtte på tvers av alle vektklasser, kroppsbygninger og foretrukne sovestillinger. Derfor skal du ikke bekymre deg. Prestige er et sikkert valg, også til deg. Lateksen har en tykkelse på hele seks centimeter som gjør den litt tykkere enn alminnelige lateks overmadrasser. Her kan du forvente god støtte, stor elastisitet og optimal ventilasjon - kort sagt, alt det du behøver i en overmadrass som skal gjøre en forskjell natt og dag.
Oppmerksom støtte fra første natt
En overmadrass som gjør en forskjell

En overmadrass som gjør en forskjell

Prestige legger til et ekstra lag komfort til din seng. Det understrekes kun tydeligere, av at denne toppmadrassen har en densitet på hele 77 kg/m3. Densitet er et uttrykk for den motstand din kropp møter, når du legger deg på madrassen. Resultatet er en toppmadrass i en ekstra fast kvalitet, som sørger for at du får nøyaktig den støtte du har bruk for hver natt. Du kan med andre ord trygt lukke øynene på Prestige og by den gode søvn velkommen.

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Denne overmadrassen er nemlig Svanemerket. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag. Derfor gir Svanemerket mening for deg og for oss.
Svanemerket – for helsen din

Ofte stilte spørsmål til Prestige

Har du bruk for hjelp? Her har vi samlet svarene til de mest stilte spørsmålene til Prestige. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til å hjelpe deg. Spør stort, spør smått og spør heller en gang for mye. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dager fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

kontakt@bedrenaetter.no 66 97 20 08
 • Ja, du kan handle hos oss med ro i magen. Vi er eksperter i søvn, og våre egne erfaringer viser, at den fysisk butikk har en åtte ganger høyere ombytting prosent, enn vi har online. Derfor tilbyr vi 100 netters prøve hjemme hos deg. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden bytte fasthet på madrassen din gratis eller returnere sengen. Vi sørger også for avhenting og en eventuell ny levering. Se, hva andre synes om å kjøpe sengene deres online på Trustpilot.

 • Ja, det kan du. Ved kassen velger du Santander som betalingsmetode, og etterfølgende skal du utfylle en digital søknad. Santander behandler søknaden din med det samme. Du kan utsette betalingen din i opp til 9 måneder mot et gebyr, eller delbetale ordren din. Ønsker du å betale det resterende beløpet, vil det alltid være en mulighet.

 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til kontakt@bedrenaetter.no, så tilføyer vi ønske til ordren din.

Spesifikasjon av Prestige

 • Størrelse 120x200 cm.
 • Vekt 14 kg
Mer informasjon
Leveringstid 12-20 hverdager
Høyde 8 cm.
Kjerne Latex
Kjernehøyde 6 cm.
Garanti 5 års garanti
Type Overmadrass 120x200

Slik foregår levering

1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

Vi fant andre produkter du kanskje er interessert i?