Prestige

 • Overmadrass med lateks kjerne.
 • 6 cm kjerne - høy komfort og sterk støtte.
 • Avtagbart og vaskbart betrekk.
 • Densitet på 77 kg/m3.
 • Anbefales på tvers av vektklasser.
Leveringstid 8-15 hverdager
 • Prismatch Les mer

  Prismatch

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prismatch. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Et viktig valg på veien mot drømmeland

Et viktig valg på veien mot drømmeland

Ved å ta de rette valgene i soverommet vil du merke en stor forskjell i hvordan du sover. Prestige er et av de valgene du ikke vil angre på. Overmadrassen byr på tilfredsstillende komfort og vil gi deg en kjærlig dytt på reisen mot drømmeland. Du kan bare legge deg godt til rette, lukke øynene og se frem til bedre netter. Overmadrassen kommer nemlig til å spille en viktig rolle for søvnen din, og når du våkner vil du føle deg frisk, fornøyd og fullt uthvilt. I tillegg er Poakea-trekket rundt madrassen laget med fibre fra gressfamilien Poaceae, noe som gir trekket en bærekraftig profil og en høy absorberingsevne. Prestige gir deg altså alt du trenger i en overmadrass - og mer til.
Optimal støtte fra første natt

Optimal støtte fra første natt

Navnet ‘Prestige’ står for suveren kvalitet. Overmadrassens kjerne er laget av lateks, som gir optimal støtte på tvers av vektklasser, kroppsbygninger og foretrukne sovestillinger. Du kan derfor være sikker på at Prestige er det rette valget for deg. Lateksen har en tykkelse på hele 60 mm, noe som gjør den litt tykkere enn vanlige overmadrasser i lateks. Du får derfor ekstra god støtte, høy elastisitet og optimal ventilasjon - kort sagt; en overmadrass’ oppskrift på bedre netter.
En overmadrass som gjør en forskjell

En overmadrass som gjør en forskjell

Prestige gir sengen din et ekstra lag med komfort takket være dens tetthet på hele 77 kg/m3. Tetthet er et uttrykk for den motstanden kroppen din møter når du legger deg på madrassen. Overmadrassens høye tetthet gir den derfor en ekstra fast form som sørger for at du får akkurat den støtten du trenger når du sover. Du kan, med andre ord, bare lene deg tilbake med lukkede øyne på Prestige og by den gode nattesøvnen velkommen.

Ofte stilte spørsmål til Prestige

Har du bruk for hjelp? Her har vi samlet svarene til de mest stilte spørsmålene til Prestige. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til å hjelpe deg. Spør stort, spør smått og spør heller en gang for mye. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Ja, du kan tilkøbe opbæring eller opbæring og montering ved kassen. Ved opbæring leverer vi din bestilling til det ønskede rum hjemme hos dig. Ved opbæring og montering sætter vi sengen op og tager emballagen med retur.

 • Ja, det kan du. Og vi vil forsøge at imødekomme dit ønske, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du oplyse den ønskede leveringsdato i kommentarfeltet. Alternativt kan du efter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføjer vi dit ønske til din ordre.

 • Ja, det kan du, og det koster dig ikke en krone ekstra. Ved kassen vælger du Santander som betalingsmetode, og herefter skal du udfylde en digital ansøgning. Santander behandler din ansøgning med det samme. Du kan afdrage over 10 måneder ved køb under 20.000 kroner, eller du kan afdrage over 20 måneder ved køb over 20.000 kroner. Ønsker du at afdrage det resterende beløb, er det altid en mulighed.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dager fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

[email protected] 66 97 20 08
Svanemerket – for helsen din

Svanemerket – for helsen din

Med Bedre Nætter er du garantert en sunn seng. Derfor er denne overmadrassen, i likhet med våre andre overmadrasser, Svanemerket. Vi vet nemlig at du sover bedre når du sover sunt - og derfor gir Svanemerket mening for både deg og for oss.

Spesifikasjon av Prestige

 • Størrelse
  Størrelse 120x200 cm.
 • Vekt
  Vekt 14 kg
Leveringstid 8-15 hverdager
Høyde 7 cm.
Kjerne Latex
Kjernehøyde 6 cm.
Garanti 5 års garanti
Type Overmadrass 120x200
Vaskeanvisning Opptil 60 °C

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Prismatch
 • Gratis hjemlevering*