Ovia - Blå

NO - Kampagne
Tilbud

kr 39 999,00

As low as kr 39 999,00 Førpris kr 69 999,00

Leveringstid 12-20 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Tilpass Ovia - Blå
Legg til ønskeliste
Leveringstid 12-20 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Nætter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Unita ™ fjäder
Utviklet av Bedre Nætter
100 netters prøve
Svanemerket Overmadrass
100 dagers gratis ombytting

Ovia: En hyllest til søvnen din

Når det kommer til søvn er kun det beste godt nok. Det er den regulerbare sengen Ovia et tydelig eksempel på. Fra innsiden og ut er sengen byttet med materialer som har et felles mål: Å sikre deg den sunneste og mest komfortable sove stasjonen. Vi tror på at dette gjøres ved å velge bærekraftige og slitesterke komponenter. Derfor har Ovia et ekstra fjærlag, det helt spesielle Unita™ spring systemet, 100% naturlig lateks omkring fjærene og de sterkeste elevasjons komponentene som kan lages. For å fullføre det eksklusive designet har vi også kledd sengen i det fineste italienske og økologiske ullet.

En overmadrass som alltid har ryggen din

Overmadrassen som matcher Ovia krever en viss standard. Derfor har vi tilføyet en madrass som er begrepet på god søvn. Den er Svanemerket og har en kjerne av lateks som er produsert etter den høyteknologiske SonoCore-metoden. Med metoden får du en så ensartet, elastisk og pustende overmadrass som mulig som gir støtte til kroppen din. Overmadrassens Rönd-trekk har en naturlig antibakteriell behandling som er skånsom mot kroppen din og etterlater ingen uvelkomne bakterier. Du skal altså ikke konsentrere deg om annet enn å rekke ut etter stjernene.
En overmadrass som alltid har ryggen din
En oppgradert fjærmadrass

En oppgradert fjærmadrass

Når du ligger godt, finner du raskere ro og den finner direkte veien til drømmeland. På den reisen er fjærmadrassens en billetten din. For det er i den, den gode komforten finnes i. Selv om det ikke er synlig, kan det godt merkes. I Ovia gjemmer det seg Unita ™ spring systemet vårt. Fjærene arbeider i fellesskap for å støtte hele kroppen din. Fjærene har en mindre innvendig fjær, så man automatisk får ekstra støtte de områdene hvor presset stiger. Fjærene er omkranset av en naturlig Mayan Pulse lateks polstring. Du og fjærene har derfor de sunneste betingelsene.

Elevasjons komponenter sendt fra himmelen

Et av suksesskriteriene for en regulerbar seng er en pålitelig motor. Det får du med Ovia. Kort sagt har vi sørget for det beste utgangspunktet du kan drømme om. Vi har installert de beste regulerende komponentene som er å få tak i. Du kan dermed raskt og lydsvakt rette sovestillingen din uten å forstyrre en eventuell partner. For å understerke sengens imponerende komfort nivå, er det også installert et fjærlag over motoren. Ovias kombinasjon av komponenter skaper et solid og komfortabelt fundament for både sengen og søvnen din.
Elevasjons komponenter sendt fra himmelen

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Til denne sengen har vi nemlig tilføyet en Svanemerket overmadrass. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag, og derfor gir Svanemerket meningen for deg og for oss.
Svanemerket – for helsen din

Ofte stilte spørsmål til Ovia

Har du bruk for hjelp? Her har vi samlet svarene til de mest stilte spørsmålene til Ovia. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til å hjelpe deg. Spør stort, spør smått og spør heller en gang for mye. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dager fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

kontakt@bedrenaetter.no 66 97 20 08
 • Ja, du kan handle hos oss med ro i magen. Vi er eksperter i søvn, og våre egne erfaringer viser, at den fysisk butikk har en åtte ganger høyere ombytting prosent, enn vi har online. Derfor tilbyr vi 100 netters prøve hjemme hos deg. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden bytte fasthet på madrassen din gratis eller returnere sengen. Vi sørger også for avhenting og en eventuell ny levering. Se, hva andre synes om å kjøpe sengene deres online på Trustpilot.

 • Ja, du kan tilkjøpe oppbæring eller oppbæring og montering ved kassen. Ved oppbæring leverer vi bestillingen din til det ønskede rommet, hjemme hos deg. Ved oppbæring og montering setter vi sengen opp.

 • Ja, det kan du. Ved kassen velger du Santander som betalingsmetode, og etterfølgende skal du utfylle en digital søknad. Santander behandler søknaden din med det samme. Du kan utsette betalingen din i opp til 9 måneder mot et gebyr, eller delbetale ordren din. Ønsker du å betale det resterende beløpet, vil det alltid være en mulighet.

 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til kontakt@bedrenaetter.no, så tilføyer vi ønske til ordren din.

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å handle produkter til soverommet på nettet. Når du kjøper en seng hos oss har du alltid 100 dager til å prøveligge i den. Ditt soverom er altså vårt showroom. Sover du ikke godt kan du bytte madrassens fasthet eller returnere sengen - helt gratis.
100 netters prøve – for din trygghet

Spesifikasjon av Ovia

 • Størrelse 180x210 cm.
 • Høyde Total: 69 cm.
Mer informasjon
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Formonteret
Hevefunksjon Hode- og fotende
Fjernkontroll HC40 Frame Advance
Høyde 69 cm. (12 cm ben, 26 cm bunn, 24 cm madrass, 7 cm overmadrass)
Fjærer Unita
Polstring 30 mm Mayan Pulse
Ramme 10cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 12-20 hverdager
Kolli 7 stk.
Type Regulerbar seng 180x210

Er en regulerbar seng det riktige for deg?

Vår regulerbare senger den fleksible veien til en uthvilt morgen og fantastiske netter. Her får du vår kjente komfort og mulighet for å innstille sengen som du ønsker.

En motor i verdensklasse

Motor utviklet av de førende produsentene på markedet.

Den riktige komforten

Uendelige innstillingsmuligheter. pocketfjærer og komfortsoner sørger for individuell støtte.

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.