Ovia - Beige

Leveringstid 8-15 hverdager
Fasthed
Fasthed
Topmadras
+
Ben
+
Sengegavl
+
 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Netter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prismatch Les mer

  Prismatch

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prismatch. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Ovia: En hyllest til søvnen din

Ovia: En hyllest til søvnen din

Når det kommer til søvn er kun det beste godt nok. Det er den regulerbare sengen Ovia et tydelig eksempel på. Fra innsiden og ut er sengen byttet med materialer som har et felles mål: Å sikre deg den sunneste og mest komfortable sove stasjonen. Vi tror på at dette gjøres ved å velge bærekraftige og slitesterke komponenter. Derfor har Ovia et ekstra fjærlag, det helt spesielle Unita™ spring systemet, 100% naturlig lateks omkring fjærene og de sterkeste elevasjons komponentene som kan lages. For å fullføre det eksklusive designet har vi også kledd sengen i det fineste italienske og økologiske ullet.

En overmadrass som alltid har ryggen din

En overmadrass som alltid har ryggen din

Overmadrassen som matcher Ovia krever en viss standard. Derfor har vi tilføyet en madrass som er begrepet på god søvn. Den er Svanemerket og har en kjerne av lateks som er produsert etter den høyteknologiske SonoCore-metoden. Med metoden får du en så ensartet, elastisk og pustende overmadrass som mulig som gir støtte til kroppen din. Overmadrassens Rönd-trekk har en naturlig antibakteriell behandling som er skånsom mot kroppen din og etterlater ingen uvelkomne bakterier. Du skal altså ikke konsentrere deg om annet enn å rekke ut etter stjernene.
En oppgradert fjærmadrass

En oppgradert fjærmadrass

Når du ligger godt, finner du raskere ro og den finner direkte veien til drømmeland. På den reisen er fjærmadrassens en billetten din. For det er i den, den gode komforten finnes i. Selv om det ikke er synlig, kan det godt merkes. I Ovia gjemmer det seg Unita ™ spring systemet vårt. Fjærene arbeider i fellesskap for å støtte hele kroppen din. Fjærene har en mindre innvendig fjær, så man automatisk får ekstra støtte de områdene hvor presset stiger. Fjærene er omkranset av en naturlig Mayan Pulse lateks polstring. Du og fjærene har derfor de sunneste betingelsene.
Elevasjons komponenter sendt fra himmelen

Elevasjons komponenter sendt fra himmelen

Et av suksesskriteriene for en regulerbar seng er en pålitelig motor. Det får du med Ovia. Kort sagt har vi sørget for det beste utgangspunktet du kan drømme om. Vi har installert de beste regulerende komponentene som er å få tak i. Du kan dermed raskt og lydsvakt rette sovestillingen din uten å forstyrre en eventuell partner. For å understerke sengens imponerende komfort nivå, er det også installert et fjærlag over motoren. Ovias kombinasjon av komponenter skaper et solid og komfortabelt fundament for både sengen og søvnen din.
Svanemerket – for helsen din

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Til denne sengen har vi nemlig tilføyet en Svanemerket overmadrass. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag, og derfor gir Svanemerket meningen for deg og for oss.

Ofte stilte spørsmål til Ovia

Er det noe du lurer på? Her har vi samlet svarene på de mest stilte spørsmålene til Ovia. Hvis det er noe annet du lurer på, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss. Spør heller en gang for mye enn for lite. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Motoren kan tåle en belastning på opptil 130 kg.

 • Det følger med 2 fjernkontroller hvis sengen er 160 cm eller bredere og 1 fjernkontroll hvis sengen er 140 cm eller mindre.

 • Sengen kan løftes til 62 grader i hodeenden og 45 grader i fotenden.

 • Linak TD5 Advanced.

Kom i kontakt med en av våre søvneksperter alle dager fra kl. 9-23 på e-post, telefon eller chat.

[email protected] 66 97 20 08
100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å handle produkter til soverommet på nettet. Når du kjøper en seng hos oss har du alltid 100 dager til å prøveligge i den. Ditt soverom er altså vårt showroom. Sover du ikke godt kan du bytte madrassens fasthet eller returnere sengen - helt gratis.

Spesifikasjon av Ovia

 • Størrelse
  Størrelse 180x210 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 69 cm.
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Formonteret
Hevefunksjon Hode- og fotende
Fjernkontroll HC40 Frame Advance
Høyde 69 cm. (12 cm ben, 26 cm bunn, 24 cm madrass, 7 cm overmadrass)
Fjærer Unita
Polstring 30 mm Mayan Pulse
Ramme 10cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 8-15 hverdager
Kolli 7 stk.
Type Regulerbar seng 180x210
Motor Linak TD5 Advanced

Er en regulerbar seng det riktige for deg?

Vår regulerbare senger den fleksible veien til en uthvilt morgen og fantastiske netter. Her får du vår kjente komfort og mulighet for å innstille sengen som du ønsker.

En motor i verdensklasse

En motor i verdensklasse

Motor utviklet av de førende produsentene på markedet.

Den riktige komforten

Den riktige komforten

Uendelige innstillingsmuligheter. pocketfjærer og komfortsoner sørger for individuell støtte.

På merkene

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Prismatch
 • Gratis hjemlevering*