Ovia Natural - Lysegrå

Tilbud
Leveringstid 8-15 hverdager
Fasthed
Fasthed
Topmadras
+
Ben
+
Sengegavl
+
 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Netter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prismatch Les mer

  Prismatch

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prismatch. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Ovia Natural: Et naturlig valg

Ovia Natural: Et naturlig valg

Hvordan introduserer man banebrytende luksus? Ovias prektighet kommer ikke bare til uttrykket i samspillet mellom sengens enkelte deler. For Ovia er ikke bare en seng. Det er produkt av godt søvnhåndverk og håndplukkede, naturlige materialer. Ovia representerer altså det ypperste innen både håndverk og kvalitet. Med 100% naturlateks, et ekstra lag med fjærer og det unike Unita™-springfjærsystemet kan du dermed se frem til en helt spesiell søvnopplevelse. Og som om det ikke var nok, har vi kledd sengen i det fineste, italienske stoffet du kan tenke deg: økologisk kvalitetsull.

En genial overmadrass

En genial overmadrass

Kun den beste overmadrassen er god nok for Ovia. Derfor har vi gitt den nettopp dette. Overmadrassen heter Mayan Pulse og er 100% naturlig. Sammenlignet med vanlige overmadrasser i lateks er Mayan Pulse en betydelig oppgradering. Hovedsakelig på grunn av metoden som er brukt til å produsere madrassen, kalt SonoCore. Denne metoden gir nemlig lateksen sine unike og imponerende egenskaper og er dermed det som gjør madrassen pustende, elastisk og holdbar. Trekket rundt madrassens latekskjerne heter Poakea og er laget med gressfibre som, i tillegg til å ha en høy absorberingsevne, er produsert på en bærekraftig måte. Med Mayan Pulse på toppen av sengen din kan du derfor lukke øynene med god samvittighet og falle inn i dyp, lang søvn.
En fjærmadrass som sikter mot himmelen

En fjærmadrass som sikter mot himmelen

Tenk på det ansvaret sengen din bærer. Den er avgjørende for hvordan dagen din blir. Heldigvis kan Ovia bære det. Madrassen følger kroppens bevegelser, så dine og partnerens rotasjoner forblir isolert. Og takket være det unike Unita™-fjærsystemet vårt samarbeider sengens fjærer om å støtte kroppen din. Hver av madrassens fjærer har nemlig en innebygget fjær som gir deg økt støtte i de områdene med størst press mot madrassen. Uansett hvordan du ligger i sengen er du dermed sikret en liggeopplevelse i særklasse. For ekstra komfort er fjærene omkranset av en naturlig latekspolstring som vi kaller Mayan Pulse.
Utstyrt med den beste motoren

Utstyrt med den beste motoren

Vi setter barren for god søvn skyhøyt. Det er Ovia Natural et glimrende eksempel på. Sengen er utstyrt med en sterk treramme og har de beste regulerbare komponentene. Aldri har det vært lettere å justere søvnen din til perfeksjon. Motoren er nøyaktig, støysvak og blir aldri sliten. I tillegg er fjernkontrollen trådløs for ekstra fleksibilitet. Ovia Natural er, med andre ord, for deg som setter pris på de bedre tingene i livet. Vi er faktisk så sikre på kvaliteten at vi gir deg 25 års garanti på fjær- og rammebrudd med på kjøpet.

Lukk øynene med god samvittighet

Mayan Pulse er den mest miljøvennlige overmadrassen på markedet. Naturlateksen tappes fra treet Hevea Brasiliensis som er en av verdens viktigste vedvarende ressurser. Treet har en suveren fotosyntese sammenlignet med de øvrige trærne i regionene. Med en tappetid på ca. 400 dager, når treet derfor å absorbere store mengder co2.

350

kg co2 er fjernet fra atmosfæren i utvinnelsen av lateks til en 180x200 Mayan Pulse Overmadrass.

30

år kan gummitreet Hevea Brasiliensis anvendes bæredyktig.

Svanemerket – for helsen din

Svanemerket – for helsen din

Med Bedre Nætter er du garantert en sunn seng. Alle overmadrassene våre er nemlig Svanemerkede. For når du sover sunt, sover du bedre og derfor gir Svanemerket mening for både oss og for deg.

Ofte stilte spørsmål til Ovia Natural

Er det noe du lurer på? Her har vi samlet svarene på de mest stilte spørsmålene til Ovia Natural. Hvis det er noe annet du lurer på, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss. Spør heller en gang for mye enn for lite. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Motoren kan tåle en belastning på opptil 130 kg.

 • Det følger med 2 fjernkontroller hvis sengen er 160 cm eller bredere og 1 fjernkontroll hvis sengen er 140 cm eller mindre.

 • Sengen kan løftes til 62 grader i hodeenden og 45 grader i fotenden.

 • Linak TD5 Advanced.

Kom i kontakt med en av våre søvneksperter alle dager fra kl. 9-23 på e-post, telefon eller chat.

[email protected] 66 97 20 08
100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å handle produkter til soverommet på nettet. Når du kjøper en seng hos oss har du alltid 100 dager til å prøveligge i den. Ditt soverom er altså vårt showroom. Sover du ikke godt kan du bytte madrassens fasthet eller returnere sengen - helt gratis.

Spesifikasjon av Ovia Natural

 • Størrelse
  Størrelse 180x200 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 69 cm.
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Formonteret
Hevefunksjon Hode- og fotende
Fjernkontroll HC40 Frame Advance
Høyde 69 cm. (12 cm ben, 26 cm bunn, 24 cm madrass, 7 cm overmadrass)
Fjærer Unita
Polstring 30 mm Mayan Pulse
Ramme 10cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 8-15 hverdager
Kolli 7 stk.
Type Regulerbar seng 180x200
Motor Linak TD5 Advanced

Er en regulerbar seng det riktige for deg?

Vår regulerbare senger den fleksible veien til en uthvilt morgen og fantastiske netter. Her får du vår kjente komfort og mulighet for å innstille sengen som du ønsker.

En motor i verdensklasse

En motor i verdensklasse

Motor utviklet av de førende produsentene på markedet.

Den riktige komforten

Den riktige komforten

Uendelige innstillingsmuligheter. pocketfjærer og komfortsoner sørger for individuell støtte.

På merkene

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Prismatch
 • Gratis hjemlevering*