Ovia Mayan - Lysegrå

Leveringstid 40-50 hverdager
Fasthed
Fasthed
Ben
+
Sengegavl
+
Topmadras
 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Netter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prismatch Les mer

  Prismatch

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prismatch. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Ovia Mayan: Når kun det beste er godt nok

Ovia Mayan: Når kun det beste er godt nok

Med Ovia Mayan slipper du for å gå på kompromiss, og med den regulerbare sengen får du symbolet på luksus og den absolutt beste sengen vår til ære for deg, søvnen og hverdagen din. Ovia Mayan er et resultat av dansk design og produksjon på sitt beste: Solid håndtverk, eksklusivt uttrykk og materialer valgt med den største omhu. Det italienske tekstilet i økologisk ull fullfører sengens design, mens valget av naturmateriale understreker fokuset vårt på helse og sunnhet.

En overmadrass fra naturen

En overmadrass fra naturen

Med overmadrassen setter vi kronen på verket og kronen på Ovia Mayan består av 100% naturlig lateks. Den er produsert etter den spesielle SonoCore-metoden som gjør den ekstra allergivennlig, sterk og pustende. Både helsen og komforten din har vært et vendepunkt i utviklingen av overmadrassen. Derfor er den også Svanemerket og har et Rönd-trekk som har fått en naturlig antibakteriell behandling. Dermed tør vi godt si at du får de betingelsene for god søvn uten uønskede bakterier i sengen.
En kompromissløs fjærmadrass

En kompromissløs fjærmadrass

Legg deg trygt til rette i Ovia Mayan og la søvnen omfavne deg. Det er fjærmadrassen som spiller den største rollen for komforten din. I Ovia Mayan lever den også opp til ansvaret sitt. Her får du nemlig en helt spesiell fjærmadrass som sørger for at både dine og din eventuelle partners bevegelser isoleres. Det lar seg gjøre takket være Unita™ spring systemet vårt, hvor fjærene i fellesskap arbeider på å støtte hele kroppen din. Fjærene har en mindre innvendig fjær, så du automatisk får ekstra støtte de områdene vekten sentreres. Omkring fjærene er det en naturlig Mayan Pulse lateks polstring, som sikrer de beste betingelsene for både fjærenes arbeid og søvnen din.
En oppgradert motor

En oppgradert motor

Sengen din bærer et stort ansvar og søvnen din har avgjørende betydning for hvordan du griper morgendagen. Med Ovia Mayan skal du ikke være nervøs for søvnløse netter hvor du vender og dreier deg. Sengen er utstyrt med en treramme nederst og den mest solide regulerbare motoren på markedet. Du kan enkelt og støysvakt finne frem den optimale sovestillingen med den effektive danske motoren. Over motoren er det et fjærlag som er med til å understreke sengens imponerende komfortnivå. Her får du kort sagt en helt ny standard for søvn, hvor ingenting er overlatt til tilfeldigheten og kun de beste materialene er brukt.

Lukk øynene med god samvittighet

Mayan Pulse er den mest miljøvennlige overmadrassen på markedet. Naturlateksen tappes fra treet Hevea Brasiliensis som er en av verdens viktigste vedvarende ressurser. Treet har en suveren fotosyntese sammenlignet med de øvrige trærne i regionene. Med en tappetid på ca. 400 dager, når treet derfor å absorbere store mengder co2.

350

kg co2 er fjernet fra atmosfæren i utvinnelsen av lateks til en 180x200 Mayan Pulse Overmadrass.

30

år kan gummitreet Hevea Brasiliensis anvendes bæredyktig.

Svanemerket – for helsen din

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Til denne sengen har vi nemlig tilføyet en Svanemerket overmadrass. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag, og derfor gir Svanemerket meningen for deg og for oss.

Ofte stilte spørsmål til Ovia Mayan

Er det noe du lurer på? Her har vi samlet svarene på de mest stilte spørsmålene til Ovia Mayan. Hvis det er noe annet du lurer på, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss. Spør heller en gang for mye enn for lite. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Motoren kan tåle en belastning på opptil 130 kg.

 • Det følger med 2 fjernkontroller hvis sengen er 160 cm eller bredere og 1 fjernkontroll hvis sengen er 140 cm eller mindre.

 • Sengen kan løftes til 62 grader i hodeenden og 45 grader i fotenden.

 • Linak TD5 Advanced.

Kom i kontakt med en av våre søvneksperter alle dager fra kl. 9-23 på e-post, telefon eller chat.

[email protected] 66 97 20 08
100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å handle produkter til soverommet på nettet. Når du kjøper en seng hos oss har du alltid 100 dager til å prøveligge i den. Ditt soverom er altså vårt showroom. Sover du ikke godt kan du bytte madrassens fasthet eller returnere sengen - helt gratis.

Spesifikasjon av Ovia Mayan

 • Størrelse
  Størrelse 210x210 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 69 cm.
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Formonteret
Hevefunksjon Hode- og fotende
Fjernkontroll HC40 Frame Advance
Høyde 69 cm. (12 cm ben, 26 cm bunn, 24 cm madrass, 7 cm overmadrass)
Fjærer Unita
Polstring 30 mm Mayan Pulse
Ramme 10cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 40-50 hverdager
Kolli 7 stk.
Type Regulerbar seng 210x210
Motor Linak TD5 Advanced

Er en regulerbar seng det riktige for deg?

Vår regulerbare senger den fleksible veien til en uthvilt morgen og fantastiske netter. Her får du vår kjente komfort og mulighet for å innstille sengen som du ønsker.

En motor i verdensklasse

En motor i verdensklasse

Motor utviklet av de førende produsentene på markedet.

Den riktige komforten

Den riktige komforten

Uendelige innstillingsmuligheter. pocketfjærer og komfortsoner sørger for individuell støtte.

På merkene

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Prismatch
 • Gratis hjemlevering*