Ovia - Lilla

Leveringstid 40-50 hverdager
Fasthed
Fasthed
Ben
+
Sengegavl
+
 • Prismatch Les mer

  Prismatch

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prismatch. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Ovia: En hyllest til søvnen din

Ovia: En hyllest til søvnen din

Når det kommer til søvn er kun det beste godt nok. Det er Ovia et klart eksempel på. Fra innsiden og ut er sengen byttet med materialer som har et felles mål: Å sikre deg den sunneste og mest komfortable sove stasjonen. Vi tror på at dette gjøres ved å velge bærekraftige og slitesterke komponenter. Derfor har Ovia et ekstra fjærlag, det helt spesielle Unita™ spring systemet, 100% naturlig lateks omkring fjærene. For å fullføre det eksklusive designet har vi også kledd sengen i det fineste italienske og økologiske ullet.

En overmadrass som alltid har ryggen din

En overmadrass som alltid har ryggen din

Det er ikke en hvilken som helst overmadrass som passer til Ovia. Ovia er begrepet på god søvn. Det skal selvfølgelig også overmadrassen være. Derfor har vi tilføyet en Svanemerket overmadrass med en lateks kjerne som er produsert etter den høyteknologiske SonoCore-metoden. Metoden sikrer en så elastisk og pustende overflate som mulig. Du vil derfor merke at kroppen blir støtten fra første natt, så du ikke trenger å konsentrere deg om annet enn å rekke ut etter stjernene. Overmadrassens Rönd-trekk har en naturlig antibakteriell behandling så bakteriene ikke kan overleve. Huden din er derimot garantert sunne og optimale forhold.
En oppgradert fjærmadrass

En oppgradert fjærmadrass

Når du ligger godt, finner du raskere ro og den finner direkte veien til drømmeland. På reisen spiller fjærmadrassens en stor rolle. For det er i den, den gode komforten finnes i. Selv om det ikke er synlig, kan det godt merkes. I Ovia gjemmer det seg Unita ™ spring systemet vårt. Fjærene arbeider i fellesskap for å støtte hele kroppen din. Fjærene har en mindre innvendig fjær, så man automatisk får ekstra støtte de områdene hvor presset stiger. Når vekten eksempelvis sentreres ved hoften, vil den minste fjæren understøtte og sikre den nødvendige komforten. Fjørene er omkranset av en naturlig Mayan Pulse lateks polstring så både du og fjærene har sunne betingelser.
En rammemadrass sendt fra himmelen

En rammemadrass sendt fra himmelen

Rammemadrassen er sengens plattform og utgangspunktet for søvnen din. Med Ovia har vi sørget for det beste utgangspunktet du kan drømme om. Rammemadrassen har to fjærlag i stedet for det typiske ene. Omkring fjærene er det også en massiv furutre ramme. Kombinasjonen skaper et solid og komfortabelt fundament for både sengen og søvnen din.
Svanemerket – for helsen din

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Til denne sengen har vi nemlig tilføyet en Svanemerket overmadrass. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag, og derfor gir Svanemerket meningen for deg og for oss.

Ofte stilte spørsmål til Ovia

Er det noe du lurer på? Her har vi samlet svarene på de mest stilte spørsmålene til Ovia. Hvis det er noe annet du lurer på, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss. Spør heller en gang for mye enn for lite. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Pulse Rönd. Overmadrassen er laget av lateks som har fått en elastisk og ensartet overflate ved hjelp av den spesielle SonoCore-metoden. Trekket rundt overmadrassen er dessuten antibakterielt.

 • Ja, trekket kan vaskes på opptil 60 grader.

 • Den har 300 Unita™ fjærer.

 • Vi anbefaler alltid å velge fasthet utifra kroppsvekt og preferanse. Du kan se hvilken vektklasse som passer til de ulike fasthetene ved å klikke på nedtrekksmenyen øverst på siden under "Fasthet".

Kom i kontakt med en av våre søvneksperter alle dager fra kl. 9-23 på e-post, telefon eller chat.

[email protected] 66 97 20 08
100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å handle produkter til soverommet på nettet. Når du kjøper en seng hos oss har du alltid 100 dager til å prøveligge i den. Ditt soverom er altså vårt showroom. Sover du ikke godt kan du bytte madrassens fasthet eller returnere sengen - helt gratis.

Spesifikasjon av Ovia

 • Størrelse
  Størrelse 180x210 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 71 cm.
Kolli 8 stk.
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Formonteret
Leveringstid 40-50 hverdager
Høyde 71 cm. (12 cm ben, 28 cm bunn, 24 cm madrass, 7 cm overmadrass)
Fjærer Unita
Polstring 30 mm Mayan Pulse
Ramme 12 cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Type Kontinentalseng 180x210

Er en kontinentalseng det riktige for deg?

Kontinentalsengene våre er den sikre veien til fantastiske netter og uthvilte morgener. Her får du den kjente komforten vår og litt mer.

Et ekstra madrasslag

Et ekstra madrasslag

Tre madrasslag gir herlig komfort, lang holdbarhet og litt ekstra høyde.

Den riktige støtten

Den riktige støtten

Pocketfjærer og komfortsoner sørger for optimal støtte hver eneste natt.

På merkene

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Prismatch
 • Gratis hjemlevering*