Ovia Diamant - Antrasitt

Leveringstid 40-50 hverdager
Fasthed
Fasthed
Topmadras
+
Ben
+
Sengegavl
+
 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Netter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prismatch Les mer

  Prismatch

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prismatch. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Ovia Diamant: Luksuriøs til minste detalje

Ovia Diamant: Luksuriøs til minste detalje

Man kan alltid bli bedre og flinkere. Det er Ovia Diamant et fremragende eksempel på. Da vi trodde vi hadde oppnådd det hele, tilføyet vi Ovia til sortimentet og sprengte oppfattelsen vår av hva god komfort er. Sengen er ikke bare en seng. Det er kulminasjonen av godt søvn håndverk som er tilegnet deg. Sengen er det ypperste innenfor håndverk, kvalitet og består av kun de beste materialene som finnes. Det betyr at vi har kledd den i de fineste, italienske tøy: Ull av aller høyeste kvalitet og toppet med diamant-grafitt for kjøligere netter. Innvendig finner du hva drømmer er skapt av.

En overmadrass av særlig karakter

En overmadrass av særlig karakter

Ovia Diamant er laget etter perfeksjon. Til den beste sengen vår kreves det også den beste overmadrassen. Intet mindre kan gjøre det. Derfor har vi utarbeidet en overmadrass som er produsert etter den spesielle SonoCore-metoden. Metoden sikrer at lateksen får en mer ensartet og åpen overflate som samtidig gjør den mer slitesterk og ventilerende. Oveni er overmadrassens overflate diamant-behandlet. Kort fortalt betyr det at den grafittholdige overflaten sørger for å lede bort varmen effektivt. På Ovia Diamant unngår du derfor å ha det for varmt om natten, hvilket hjelper deg til å raskere nå den viktige dype søvnen.
En fjærmadrass for drømmere

En fjærmadrass for drømmere

Tenk deg hvilket ansvar sengen din bærer. Den er avgjørende for hvordan dagen din blir. Heldigvis kan Ovia bære det. Madrassen følger kroppens bevegelser, så du og sove partnerens rotasjoner forblir isolert. Takket være vårt Unita™ spring system arbeider sengens fjærer i felleskap for å støtte hele kroppen. Det vil si at samtlige fjærer har en mindre innvendig fjær som gjør at man automatisk får ekstra støtte i de områdene hvor presset stiger. Uansett hvordan du ligger i sengen er du dermed sikret individuell komfort i særklasse. For å sikre at fjærene har de beste betingelsene, er de omkranset av en naturlig lateks polstring vi kaller Mayan Pulse.
Utstyrt med den beste motoren

Utstyrt med den beste motoren

Søvn skal helst være uforstyrret. Derfor har vi på Ovia Diamant tilføyet en motor som er nøyaktig, støysvak, utrettelig og med en fjernbetjening som er fleksibel og trådløs. Sengen er dessuten utstyrt med en sterk treramme nederst og en danskprodusert motor - aldri har det vært med en bedre følelse å innstille søvnen sin og sengen din til perfeksjon. Ovia Diamant er dermed til deg som setter pris på det gode liv. I tillegg er vi også så sikre på kvaliteten at vi tilbyr 25 års garanti på ramme og fjærbrudd.

Diamant forlenger den dype søvnen din

Kroppstemperaturen er halvannen grad under normalen, når vi er i den dypeste søvnen. Av den grunn har vi utviklet Diamant til å være fire ganger kaldere enn alminnelig lateks. Du oppnår derfor raskere stadiet for dyp søvn med Diamant overmadrassen vår, hvilket forbedrer søvnkvaliteten din fra første natt og i mange år.

1

million grafittpartikler hjelper med å kjøle deg ned hver natt.

4

ganger mer varmeavledende enn vanlig lateks.

Svanemerket – for helsen din

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Til denne sengen har vi nemlig tilføyet en Svanemerket overmadrass. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag, og derfor gir Svanemerket meningen for deg og for oss.

Ofte stilte spørsmål til Ovia Diamant

Er det noe du lurer på? Her har vi samlet svarene på de mest stilte spørsmålene til Ovia Diamant. Hvis det er noe annet du lurer på, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss. Spør heller en gang for mye enn for lite. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Motoren kan tåle en belastning på opptil 130 kg.

 • Det følger med 2 fjernkontroller hvis sengen er 160 cm eller bredere og 1 fjernkontroll hvis sengen er 140 cm eller mindre.

 • Sengen kan løftes til 62 grader i hodeenden og 45 grader i fotenden.

 • Linak TD5 Advanced.

Kom i kontakt med en av våre søvneksperter alle dager fra kl. 9-23 på e-post, telefon eller chat.

[email protected] 66 97 20 08
100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å handle produkter til soverommet på nettet. Når du kjøper en seng hos oss har du alltid 100 dager til å prøveligge i den. Ditt soverom er altså vårt showroom. Sover du ikke godt kan du bytte madrassens fasthet eller returnere sengen - helt gratis.

Spesifikasjon av Ovia Diamant

 • Størrelse
  Størrelse 210x210 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 69 cm.
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Formonteret
Hevefunksjon Hode- og fotende
Fjernkontroll HC40 Frame Advance
Høyde 69 cm. (12 cm ben, 26 cm bunn, 24 cm madrass, 7 cm overmadrass)
Fjærer Unita
Polstring 30 mm Mayan Pulse
Ramme 10cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 40-50 hverdager
Kolli 7 stk.
Type Regulerbar seng 210x210
Motor Linak TD5 Advanced

Er en regulerbar seng det riktige for deg?

Vår regulerbare senger den fleksible veien til en uthvilt morgen og fantastiske netter. Her får du vår kjente komfort og mulighet for å innstille sengen som du ønsker.

En motor i verdensklasse

En motor i verdensklasse

Motor utviklet av de førende produsentene på markedet.

Den riktige komforten

Den riktige komforten

Uendelige innstillingsmuligheter. pocketfjærer og komfortsoner sørger for individuell støtte.

På merkene

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Prismatch
 • Gratis hjemlevering*