Nova - Antrasitt

Leveringstid 8-15 hverdager
Fasthed
Fasthed
Topmadras
Ben
+
Sengegavl
+
 • Prismatch Les mer

  Prismatch

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prismatch. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

 Nova: Kærlighed ved første blikk

Nova: Kærlighed ved første blikk

Her kan du trygt lukke øynene. Nova omfavner deg kjærlig fra første sekund. Allerede etter første morgen kan du mer at en støttende og uthvilt søvn virkelig gjør en forskjell. Nova er derfor ikke bare garantien din for en god seng, men også for bedre netter og bedre dager. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene i luksusmodellen vår. Eksempelvis er sengen OEKO TEX-sertifisert og overmadrassen naturlig. Vi synes nemlig, at alle skal ha mulighet for å treffe et sunt og sikkert valg til soverommet.

En overmadrass som setter en ny standard

En overmadrass som setter en ny standard

Med Nova følger det med en av våre beste overmadrasser. Den er Svanemerket og har en kjerne av Pulse lateks. Pulse er både ekstra pustende og slitesterk - hemmeligheten er den moderne produksjonsmetoden SonoCore. Den gir lateksen en helt egen struktur som ikke oppnås på andre måter. Omkring kjernen er det et Rönd-trekk. Trekket har fått en naturlig antibakteriell behandling, så uønskede bakterier blir drept og samtidig er skånsom mot huden din. Kort sagt, Nova sin overmadrass vil hjelpe med å løfte søvnen til et helt nytt nivå.
En hensynsfull fjærmadrass

En hensynsfull fjærmadrass

Drivkraften bak alle beslutningene våre er god søvn. Vi har derfor oppgradert fjærmadrassen til Nova. Denne fjærmadrassen er oppbygget av to lag med pocketfjærer i stedet for ett. Du kan derfor være sikker på å få en ekstra nøye støtte. Omkring fjærene finnes det et lag av ventilerende og elastisk latekspolstring. Denne polstringen er særlig egnet til regulerbare senger, hvor sengens posisjon ofte justeres. Fjærmadrassen byr dessuten på hele 7 bedre™ komfortsoner som tar hensyn til deg og favoritt sove posisjonen din, hver natt.
Elevasjon i verdensklasse

Elevasjon i verdensklasse

En regulerbar seng er aldri bedre enn sine elevasjons komponenter. Derfor er det ikke uten grunn, at vi har alliert oss med den førende elevasjon produsenten på markedet. Danske Linak er verdenskjent for deres støysvake motorer og upåklagelige kvalitet. Så om du vil ha en elevasjons opplevelse du ikke kan sette fingeren på, skal du velge Nova. Du får dessuten en elevasjons ramme på otte centimeter i massivt furutre, som understreker sengens overlegne kvalitet.

Sov bedre, lev bedre

Nova gir deg søvn, som gjør en forskjell natt og dag. Vi har nøye utvalgt og sammensatt alle komponentene som løfter sengen til det neste nivået - søvn i luksusklassen. Du får en nøye utvalgt kombinasjon av fjærer, polstring og komfortsoner. Derfor får du ikke mindre enn den grønneste og beste overmadrassen i sortimentet vårt. Senses Nova er derfor ikke bare en seng, men god søvn ført ut i livet - fordi vi synes, at alle skal ha mulighet for å velge fantastisk søvn.

350

kg co2 er fjernet fra atmosfæren i utvinnelsen av latex til en 180x200 Pulse overmadrass.

121

hele dager bruker du i gjennomsnitt årlig i sengen din.

Svanemerket – for helsen din

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Alle overmadrassene våre er nemlig Svanemerket. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag. Derfor gir Svanemerket mening for deg og for oss.

Ofte stilte spørsmål til Nova

Er det noe du lurer på? Her har vi samlet svarene på de mest stilte spørsmålene til Nova. Hvis det er noe annet du lurer på, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss. Spør heller en gang for mye enn for lite. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Motoren kan tåle en belastning på opptil 130 kg.

 • Hvert lag har 220 fjærer per m2.

 • Linak TD4 Standard.

 • Sengen kan løftes til 62 grader i hodeenden og 45 grader i fotenden.

Kom i kontakt med en av våre søvneksperter alle dager fra kl. 9-23 på e-post, telefon eller chat.

[email protected] 66 97 20 08
100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å handle produkter til soverommet på nettet. Når du kjøper en seng hos oss har du alltid 100 dager til å prøveligge i den. Ditt soverom er altså vårt showroom. Sover du ikke godt kan du bytte madrassens fasthet eller returnere sengen - helt gratis.

Spesifikasjon av Nova

 • Størrelse
  Størrelse 180x210 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 61 cm.
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Formonteret
Hevefunksjon Hode- og fotende
Fjernkontroll HB10 Trådløs
Høyde 61 cm. (10 cm ben, 26 cm bunn, 18 cm madrass, 7 cm overmadrass)
Fjærer Pocket
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring 25 mm Latex
Ramme 10cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 8-15 hverdager
Kolli 8 stk.
Type Regulerbar seng 180x210
Motor Linak TD4 std.
Downloads for Nova
Linak app TD4.pdf
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Er en regulerbar seng det riktige for deg?

Vår regulerbare senger den fleksible veien til en uthvilt morgen og fantastiske netter. Her får du vår kjente komfort og mulighet for å innstille sengen som du ønsker.

En motor i verdensklasse

En motor i verdensklasse

Motor utviklet av de førende produsentene på markedet.

Den riktige komforten

Den riktige komforten

Uendelige innstillingmuligheter. pocketfjærer og komfortsoner sørger for individuell støtte.

På merkene

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Prismatch
 • Gratis hjemlevering*