Nova - Antrasitt

kr 51 998,00

As low as kr 51 998,00

Leveringstid 12-20 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Tilpass Nova - Antrasitt
Legg til ønskeliste
Leveringstid 12-20 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Nætter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Utviklet av Bedre Nætter
100 netters prøve
Svanemerket Overmadrass
100 dagers gratis ombytting
7 bedre™ komfortsoner

Nova: Kærlighed ved første blikk

Her kan du trygt lukke øynene. Nova omfavner deg kjærlig fra første sekund. Allerede etter første morgen kan du mer at en støttende og uthvilt søvn virkelig gjør en forskjell. Nova er derfor ikke bare garantien din for en god seng, men også for bedre netter og bedre dager. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene i luksusmodellen vår. Eksempelvis er sengen OEKO TEX-sertifisert og overmadrassen naturlig. Vi synes nemlig, at alle skal ha mulighet for å treffe et sunt og sikkert valg til soverommet.

En overmadrass som setter en ny standard

Med Nova følger det med en av våre beste overmadrasser. Den er Svanemerket og har en kjerne av Pulse lateks. Pulse er både ekstra pustende og slitesterk - hemmeligheten er den moderne produksjonsmetoden SonoCore. Den gir lateksen en helt egen struktur som ikke oppnås på andre måter. Omkring kjernen er det et Rönd-trekk. Trekket har fått en naturlig antibakteriell behandling, så uønskede bakterier blir drept og samtidig er skånsom mot huden din. Kort sagt, Nova sin overmadrass vil hjelpe med å løfte søvnen til et helt nytt nivå.
En overmadrass som setter en ny standard
En hensynsfull fjærmadrass

En hensynsfull fjærmadrass

Drivkraften bak alle beslutningene våre er god søvn. Vi har derfor oppgradert fjærmadrassen til Nova. Denne fjærmadrassen er oppbygget av to lag med pocketfjærer i stedet for ett. Du kan derfor være sikker på å få en ekstra nøye støtte. Omkring fjærene finnes det et lag av ventilerende og elastisk latekspolstring. Denne polstringen er særlig egnet til regulerbare senger, hvor sengens posisjon ofte justeres. Fjærmadrassen byr dessuten på hele 7 bedre™ komfortsoner som tar hensyn til deg og favoritt sove posisjonen din, hver natt.

Elevasjon i verdensklasse

En regulerbar seng er aldri bedre enn sine elevasjons komponenter. Derfor er det ikke uten grunn, at vi har alliert oss med den førende elevasjon produsenten på markedet. Danske Linak er verdenskjent for deres støysvake motorer og upåklagelige kvalitet. Så om du vil ha en elevasjons opplevelse du ikke kan sette fingeren på, skal du velge Nova. Du får dessuten en elevasjons ramme på otte centimeter i massivt furutre, som understreker sengens overlegne kvalitet.
Elevasjon i verdensklasse

Sov bedre, lev bedre

Nova gir deg søvn, som gjør en forskjell natt og dag. Vi har nøye utvalgt og sammensatt alle komponentene som løfter sengen til det neste nivået - søvn i luksusklassen. Du får en nøye utvalgt kombinasjon av fjærer, polstring og komfortsoner. Derfor får du ikke mindre enn den grønneste og beste overmadrassen i sortimentet vårt. Senses Nova er derfor ikke bare en seng, men god søvn ført ut i livet - fordi vi synes, at alle skal ha mulighet for å velge fantastisk søvn.

350

kg co2 er fjernet fra atmosfæren i utvinnelsen av latex til en 180x200 Pulse overmadrass.

121

hele dager bruker du i gjennomsnitt årlig i sengen din.

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Alle overmadrassene våre er nemlig Svanemerket. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag. Derfor gir Svanemerket mening for deg og for oss.
Svanemerket – for helsen din

Ofte stilte spørsmål til Nova

Har du bruk for hjelp? Her har vi samlet svarene til de mest stilte spørsmålene til Nova. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til å hjelpe deg. Spør stort, spør smått og spør heller en gang for mye. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dager fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

kontakt@bedrenaetter.no 66 97 20 08
 • Ja, du kan handle hos oss med ro i magen. Vi er eksperter i søvn, og våre egne erfaringer viser, at den fysisk butikk har en åtte ganger høyere ombytting prosent, enn vi har online. Derfor tilbyr vi 100 netters prøve hjemme hos deg. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden bytte fasthet på madrassen din gratis eller returnere sengen. Vi sørger også for avhenting og en eventuell ny levering. Se, hva andre synes om å kjøpe sengene deres online på Trustpilot.

 • Ja, du kan tilkjøpe oppbæring eller oppbæring og montering ved kassen. Ved oppbæring leverer vi bestillingen din til det ønskede rommet, hjemme hos deg. Ved oppbæring og montering setter vi sengen opp.

 • Ja, det kan du. Ved kassen velger du Santander som betalingsmetode, og etterfølgende skal du utfylle en digital søknad. Santander behandler søknaden din med det samme. Du kan utsette betalingen din i opp til 9 måneder mot et gebyr, eller delbetale ordren din. Ønsker du å betale det resterende beløpet, vil det alltid være en mulighet.

 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til kontakt@bedrenaetter.no, så tilføyer vi ønske til ordren din.

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å kjøpe en seng online. Når du kjøper en seng hos oss, får du alltid 100 dagers netter til å prøve den. Med andre ord er soverommet ditt showroomet vårt. Sover du ikke godt, kan du i prøveperioden gratis bytte fasthet på sengen eller returnere den mot vårt håndteringsgebyr.
100 netters prøve – for din trygghet

Spesifikasjon av Nova

 • Størrelse 180x200 cm.
 • Høyde Total: 61 cm.
Mer informasjon
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Formonteret
Hevefunksjon Hode- og fotende
Fjernkontroll HB10 Trådløs
Høyde 61 cm. (10 cm ben, 26 cm bunn, 18 cm madrass, 7 cm overmadrass)
Fjærer Pocket
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring 25 mm Latex
Ramme 8 cm. Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 12-20 hverdager
Kolli 8 stk.
Type Regulerbar seng 180x200

Er en regulerbar seng det riktige for deg?

Vår regulerbare senger den fleksible veien til en uthvilt morgen og fantastiske netter. Her får du vår kjente komfort og mulighet for å innstille sengen som du ønsker.

En motor i verdensklasse

Motor utviklet av de førende produsentene på markedet.

Den riktige komforten

Uendelige innstillingmuligheter. pocketfjærer og komfortsoner sørger for individuell støtte.

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.