Nova Mayan - Lysegrå

Leveringstid 8-15 hverdager
Fasthet Les mer
Fasthet Les mer
Overmadrass Les mer
+
Ben
+
Senggavel
+
 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Netter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prismatch Les mer

  Prismatch

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prismatch. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Nova Mayan: Gjør noe godt for ditt eget velvære

Nova Mayan: Gjør noe godt for ditt eget velvære

Når man først har fått en ordentlig kvalitetsseng inn for dørene, kan man nesten komme til å slå seg i hode over hvorfor man ikke tok den beslutningen tidligere. For en god seng er grunnlaget for god søvn - og god søvn skaper grunnlaget for et godt velvære. God søvn er avgjørende for helsen, og med en Nova Mayan på soverommet er du raskt på vei mot søvn i verdensklasse. Nova Mayan består av en naturlig og allergivennlig overmadrass, en fjærmadrass inndelt i våre unike 7 bedre™ komfortsoner og en lydsvak, sterk regulerbar motor. Kort sagt blir Nova Mayan raskt den beste beslutningen du har tatt.

En sunn og antibakteriell overmadrass

En sunn og antibakteriell overmadrass

Øverst på Nova Mayan ligger en av våre beste overmadrassen som kun gjør reisen til drømmeland enda mer behagelig, komfortabel og lett. Overmadrassen er både bærekraftig produsert og laget i naturlige og allergivennlige materialer. Madrassens kjerne består av naturlig lateks utvunnet fra gummitreet Hevea Brasiliensis. Lateks har en fantastisk elastisitet som gir kroppen en optimal og ergonomisk korrekt støtte. Madrassens kjerne er omkranset med det geniale Rönd-trekket vårt. Rönd-trekket er både antibakterielt, Svanemerket og utviklet på en måte hvor bakterier og andre uønskede gjester ikke har noen sjanse å overleve i trekkets fibre.
En støttende og herlig fjærmadrass

En støttende og herlig fjærmadrass

Fjærmadrassen har en enorm betydning for den støtten og komforten du vil oppleve når du hopper ombord i en regulerbar seng. Heldigvis har Nova Mayan en fremragende fjærmadrass som sjekker samtlige parametre av god komfort. Fjærmadrassen er inndelt i våre unike 7 bedre™ komfortsoner som sikrer ergonomisk korrekt støtte for alle delene av kroppen. Det er for eksempel stor forskjell på den fjæringen ved ryggområdet, kontra hva skuldrene har bruk for. Madrassens fjærer er omkranset av en 25 mm tykk lateks polstring som gir madrassen og deg ekstra god støtte. Nova Mayans fjærmadrass tar altså hensyn til hele kroppen. Du våkner derfor opp med en herlig følelse av velbehag og kjennes helt uthvilt.
En slitesterk og lydsvak elevasjons motor

En slitesterk og lydsvak elevasjons motor

Nederst på Nova Mayan finner du sengens elevasjons motor. Motoren har vi utviklet sammen med den danske elevasjons produsenten Linak. Linak er eksperter på regulerbare komponenter på samme nivå som vi er eksperter på god søvn. Derfor synes vi også det gir god mening å samarbeide med mekaniske eksperter ved utvikling av våre regulerbare senger for å sikre den beste sengen. Nova Mayan har en av markedets beste motorer som både er slitesterke og ekstremt lydsvake på samme tid. For det er altså viktig at du ikke vekker hele huset når du skal justere posisjonen din en smule.

Lukk øynene med god samvittighet

Mayan Pulse er den mest miljøvennlige overmadrassen på markedet. Naturlateksen tappes fra treet Hevea Brasiliensis som er en av verdens viktigste vedvarende ressurser. Treet har en suveren fotosyntese sammenlignet med de øvrige trærne i regionene. Med en tappetid på ca. 400 dager, når treet derfor å absorbere store mengder co2.

350

kg co2 er fjernet fra atmosfæren i utvinnelsen av lateks til en 180x200 Mayan Pulse Overmadrass.

30

år kan gummitreet Hevea Brasiliensis anvendes bæredyktig.

Svanemerket – for helsen din

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Til denne sengen har vi nemlig tilføyet en Svanemerket overmadrass. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag, og derfor gir Svanemerket meningen for deg og for oss.

Ofte stilte spørsmål til Nova Mayan

Er det noe du lurer på? Her har vi samlet svarene på de mest stilte spørsmålene til Nova Mayan. Hvis det er noe annet du lurer på, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss. Spør heller en gang for mye enn for lite. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Motoren kan tåle en belastning på opptil 130 kg.

 • Hvert lag har 220 fjærer per m2.

 • Linak TD4 Standard.

 • Sengen kan løftes til 62 grader i hodeenden og 45 grader i fotenden.

Kom i kontakt med en av våre søvneksperter alle dager fra kl. 9-23 på e-post, telefon eller chat.

[email protected] 66 97 20 08
100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å handle produkter til soverommet på nettet. Når du kjøper en seng hos oss har du alltid 100 dager til å prøveligge i den. Ditt soverom er altså vårt showroom. Sover du ikke godt kan du bytte madrassens fasthet eller returnere sengen - helt gratis.

Spesifikasjon av Nova Mayan

 • Størrelse
  Størrelse 180x200 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 61 cm.
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Formonteret
Hevefunksjon Hode- og fotende
Fjernkontroll HB10 Trådløs
Høyde 61 cm. (10 cm ben, 26 cm bunn, 18 cm madrass, 7 cm overmadrass)
Fjærer Pocket
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring 25 mm Latex
Ramme 10cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 8-15 hverdager
Kolli 4 stk.
Type Regulerbar seng 180x200
Motor Linak TD4 std.
Downloads for Nova Mayan
Linak app TD4.pdf
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Er en regulerbar seng det riktige for deg?

Vår regulerbare senger den fleksible veien til en uthvilt morgen og fantastiske netter. Her får du vår kjente komfort og mulighet for å innstille sengen som du ønsker.

En motor i verdensklasse

En motor i verdensklasse

Motor utviklet av de førende produsentene på markedet.

Den riktige komforten

Den riktige komforten

Uendelige innstillingsmuligheter. pocketfjærer og komfortsoner sørger for individuell støtte.

På merkene

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Prismatch
 • Gratis hjemlevering*