Motion

 • Nyutviklet serie av overmadrasser.
 • En behagelig og myk komfort.
 • Sikrer en trykkavlastende og ergonomisk støtte.
 • Isolerer bevegelser på madrassen.
 • Motion sikrer et sunt sovemiljø i mange år.
Leveringstid 8-15 hverdager
 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Motion: For deg som vil sove mykt og godt

Motion: For deg som vil sove mykt og godt

Motion er resultatet av et ønske om å lage en fleksibel overmadrass, så enda flere i det ganske land kan sove bedre. God søvn gir nemlig mer overskudd i hverdagen, som er noe de aller fleste ønsker seg mer av. Kort sagt byr Motion på himmelsk komfort og elastisk støtte, uten at varmen fra kroppen hoper seg opp i madrassen. Du får altså en dynamisk og sunn overmadrass som tilpasser seg bevegelsene dine på ypperste vis. Derav navnet Motion. Hvis du liker å sove mykt og godt er Motion derfor et opplagt valg.
En overmadrass som utgjør en forskjell

En overmadrass som utgjør en forskjell

Motion skiller seg seg ut på grunn av skummets struktur. Den luftige teksturen gjør at overmadrassen ikke blir for varm om natten, mens skummets høye elastisitet gir en ergonomisk støtte til kroppen din. Du kan dessuten vende rundt og snu deg uten å forstyrre en eventuell sovepartner. Det smidige underlaget gir deg nemlig full bevegelsesfrihet, samtidig som det isolerer bevegelsene dine. Trekket som omkranser overmadrassens skumkjerne heter Poakea og har en høy absorberingsevne, så fukt transporteres effektivt vekk fra kroppen din. Det svanemerkede trekket er laget av fibre fra gressfamilien Poaceae, som er en fornybar ressurs, og du kan derfor ligge trygt og med god samvittighet på overmadrassen hver eneste natt.
Svanemerket - for helsen din

Svanemerket - for helsen din

Med Bedre Nætter er du garantert en sunn seng. Alle overmadrassene våre er nemlig Svanemerkede. Når du sover sunt, sover du bedre og derfor gir Svanemerket mening for både oss og for deg.

Ofte stilte spørsmål til Motion

Har du bruk for hjelp? Her har vi samlet svarene til de mest stilte spørsmålene til Mayan Pulse. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til å hjelpe deg. Spør stort, spør smått og spør heller en gang for mye. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Ja, du kan tilkjøpe oppbæring eller oppbæring og montering ved kassen. Ved oppbæring leverer vi bestillingen din til det ønskede rommet, hjemme hos deg. Ved oppbæring og montering setter vi sengen opp.

 • Ja, det kan du. Ved kassen velger du Santander som betalingsmetode, og etterfølgende skal du utfylle en digital søknad. Santander behandler søknaden din med det samme. Du kan utsette betalingen din i opp til 9 måneder mot et gebyr, eller delbetale ordren din. Ønsker du å betale det resterende beløpet, vil det alltid være en mulighet.

 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til kontakt@bedrenaetter.no, så tilføyer vi ønske til ordren din.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dager fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

kontakt@bedrenaetter.no 66 97 20 08

Spesifikasjon av Motion

 • Størrelse
  Størrelse 90x210 cm.
Leveringstid 8-15 hverdager
Høyde 7 cm.
Kjerne Motion
Kjernehøyde 6 cm.
Type Overmadrass 90x210
Vaskeanvisning Opptil 60 °C

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 dages prøve100 dagers prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering