Mollis Natural - Beige

Leveringstid 35-45 hverdager
Fasthet Les mer
Fasthet Les mer
Overmadrass Les mer
 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Netter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prismatch Les mer

  Prismatch

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prismatch. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Som å sove på en sky

Som å sove på en sky

Drømmer du om myke og rolige rammer for nattesøvnen din kan Mollis Natural hjelpe deg med å realisere drømmen. Sengerammen kombinerer et vakkert ytre med et funksjonelt indre, og er skapt med henblikk på å holde madrassen din på plass og søvnen din i sjakk. Med Mollis får du altså styr på både soverommet og søvnen din.

Helt naturlig, god søvn

Med en Mayan Pulse toppmadrass legger du din kropp tilrette på en sunn overflate. Den består nemlig av 100% naturlatex og er produsert etter den spesielle SonoCore-metoden, som gir en enormt unik overflate. Dette gjør blandt annet Mayan Pulse til en toppmadrass som er både sterkere, smidigere og mer pustende enn vanlige toppmadrasser. Med Mayan Pulse på toppen får du helt naturlig sunnere og bedre netter.
Tre fjærtyper omringet av 100% naturlig latex

Tre fjærtyper omringet av 100% naturlig latex

Ettersom du bruker en tredjedel av livet ditt på langs og med lukkede øyne, er det viktig at støtten i din madrass passer til nettopp deg. Derfor har vi på en ekstraordinær måte lagt til tre forskjellige pocketfjær i springmadrassen og delt dem inn i 7 bedre™ komfortsoner for å avlaste deg der kroppen har bruk for det. Rundt om fjærene finner du en 30mm pustende, elastisk og 100% naturlig Mayan Pulse-latex, som er Svanemerket for å gi deg en sunn søvn. Med hånden på vårt sovehjerte, tørr vi derfor å si at du kommer til å sove som en drøm du ikke vil våkne fra.
Den helt perfekte størrelse

Den helt perfekte størrelse

Mollis Natural inkluderer en springmadrass og vår naturlige toppmadrass, laget av 100% naturlatex og er Svanemerket. Mollis Natural er enkel å montere. Se bruksanvisningen under spesifikasjoner.

Spesifikasjon av Mollis Natural

 • Størrelse
  Størrelse 160x200 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 100 cm.
Leveringstid 35-45 hverdager
Type Sengeramme 160x200

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Prismatch
 • Gratis hjemlevering*