Mollis Diamant - Beige

Leveringstid 35-45 hverdager
Fasthet Les mer
Overmadrass Les mer
 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Netter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prismatch Les mer

  Prismatch

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prismatch. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Gode rammer for en god natts søvn

Gode rammer for en god natts søvn

Forestill deg å sveve langsomt inn i drømmeland på en deilig myk sky. Akkurat sånn føles det å legge seg i sengerammen Mollis Diamant, som er skapt for å holde både madrassen og søvnen din i sjakk. Sengerammen balanserer et flott mykt ytre med et funksjonelt og indre. Med Mollis får du altså gode rammer for en god natts søvn.

Naturlig grafitt kjøler og holder kroppstemperaturen nede

Visste du at vår kroppstemperatur er en og en halv grad under normalen når vi sover? Av den grunn har vi utviklet vår revolusjonerende Diamant toppmadrass i Pulse latex, som er behandlet med naturlig grafitt. Dette gjør toppmadrassen fire ganger kjøligere enn en alminnelig latexmadrass, noe som hjelper deg med å oppnå en dypere søvn raskere og i lengere tid om gangen. Sover du side om side med de varmeledende egenskapene i vår Diamant toppmadrass, våkner du derfor veluthvilt og med overskudd til å klare det moderne livets mange fasetter.
Tre fjærtyper i vår 7 bedre™ komfortzoner

Tre fjærtyper i vår 7 bedre™ komfortzoner

Skal du sove godt er det viktig at du har den gode, personlig tilpassede støtten. Derfor har vi bygget våre springmadrasser på en ekstraordinær måte, med tre forskjellige pocketfjær og delt dem inn i 7 bedre™ komfortsoner for å gi den optimale avlastningen. Rundt fjærene finner du et 25mm tykt lag med komfortskum, som sørger for at hver fjær i madrassen yter den nødvendige støtten når du har timene dine på langs. Med denne springmadrassen i bunnen av Mollis sengerammen kan du derfor trygt legge deg til rette og la søvnen ta over.
Den helt perfekte størrelsen

Den helt perfekte størrelsen

Mollis Diamant inkluderer en springmadrass og vår diamant toppmadrass med kjølende effekt. Mollis Diamant er enkel å montere. Se bruksanvisningen under spesifikasjoner.
 

Spesifikasjon av Mollis Diamant

 • Størrelse
  Størrelse 140x200 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 100 cm.
Leveringstid 35-45 hverdager
Type Sengerammer 140x200

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Prismatch
 • Gratis hjemlevering*