Moesgaard Nattbord - Svart

Leveringstid 5-12 hverdager
Natbord
 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Netter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prismatch Les mer

  Prismatch

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prismatch. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Hei til ro, farvel til rot

Hei til ro, farvel til rot

Når du skal sove, skal også rammene være i orden. En ting er sengen, noe annet er omgivelsene. Har du styr på dem? Hvis ikke kan et nattbord som dette stå til tjeneste. Bordet i lakkert MDF er bygget opp omkring en stor skuff og på et blunk kan du gjemme de praktiske tingene av veien, mens du øverst kan stille frem pynten din. Det er både praktisk og smart. På den måten er det bedre plass til å fokusere på det som virkelig teller: Søvnen. I rolige omgivelser lar du deg lettere bli helt avslappet og søvnig.

Et håndtak som setter prikken over i’en.

Et håndtak som setter prikken over i’en.

Lille nattbord på veggen der, hvem er flottest i landet her? Nattbordet vårt er like flott som det er simpelt og praktisk. Det henger på veggen og sprer ro med et enkelt uttrykk. Bordet er danskprodusert og fås i forskjellige farger. Vi vet jo at smak og stil er forskjellig. Av samme årsak kan du selv velge farge på nattbordet og sette prikken over i’en med et håndtak etter valg. Kombinasjons mulighetene er mange. Er du mest til uttrykket i kobber, aluminium, messing eller malet svart? Valget er ditt.

Spesifikasjon av Moesgaard Nattbord - Svart

Dimensjoner H17xB41,6xD35,8 cm.
Materiale MDF
Dybde 35,8 cm.
Høyde 17 cm.
Type Natbord
Leveringstid 5-12 hverdager

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Prismatch
 • Gratis hjemlevering*