Mayan sengesett - Hvit

Laster...
Fast lav pris
 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
Et harmonisk tilskudd til søvnen

Et harmonisk tilskudd til søvnen

Et avdempet uttrykk og enkel produksjon. Det er hva Mayan sengetøyet i sin helhet er laget av. Som våre andre Mayan-produkter, er dette sengetøyet produsert under bæredyktige vilkår. Det betyr en bannlysning av unødvendig kjemikalier, og vi er ikke et sekund i tvil om at det kan merkes. Sjeldent har du sovet i noe så forførerisk som er skapt både for å pleie samvittigheten og sjelen din. Vanedannende vil noen påstå, og vi tør ikke si noe imot dem.

Uventet luksus

Uventet luksus

Mayan sengetøyet er blitt til av det fineste, organiske bomullet på markedet. Produsert under bæredyktige vilkår, utstråler sengetøyet både luksus og kvalitet gjennom sin enkelhet. Den tette sateng vevingen med fint spunnet garn gir god slitestyrke som sjeldent er sett før. Samtidig er sengetøyet beriket med god ventilasjon så vel som en blank finish som føles himmelsk mot huden. Sengetøyet er forførerisk mykt og knitrer på den helt riktige måten. Den perfekte sammensetningen gir et tett linned som både leder mulig fukt bort og klemmer deg sikkert god natt.

Ofte stilte spørsmål til Betterlinen Sengesett

Har du bruk for hjelp? Her har vi samlet svarene til de mest stilte spørsmålene til Betterlinen Sengesett. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til å hjelpe deg. Spør stort, spør smått og spør heller en gang for mye. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Vi anbefaler at du skifter sengetøy cirka hver 14. dag og minimum en gang i måneden. Vask alltid etter vaskeanvisning på sengetøyet slik at det holder så lenge som mulig.

 • Et sengesett inkluderer to putetrekk og et dynetrekk.

 • Betterlinen sengesett er vevd med enkeltlags garn, der hver eneste fibertråd er lang. Bomullet er satengvevd, og med et trådantall på 500 pr. kvadrattomme, er vevingen så tett at den er så godt som umulig å se. Dette gir sengetøyet sitt flotte og glansfulle utseende, en silkemyk overflate og tilføyer en ny dimensjon av holdbarhet.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dager fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

Spesifikasjon av Mayan sengesett

 • Størrelse
  Størrelse 240x220 cm.
Trådtetthet 350 tråder per kvadrattomme
Vevning Sateng
Type Sengesett 240x220

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Unike senger
 • Gratis hjemlevering*