Laster...

Mayan - Høj - 60x63

Hovedpude
1
 • Varen er på lager
 • Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Mayan - Høj - 60x63
Naturlig til den minste fjær

Naturlig til den minste fjær

For å garantere deg søvn av høyest kvalitet, har vi laget Mayan med tre kamre som er fylt med det fineste natur fyllet. Det midterste kammeret er med fine småfjær som gir nakken god støtte og komfort. De to ytre kammerene er med 90% rene, fine moskusdun som gjør puten myk og fin. De siste 10% er småfjær, som det innerste kammeret bidrar til til støtte og gi komfort med. Vi har valgt naturfyll til Mayan, fordi det har en god vekselvirkning. Det betyr at puten varmer i kaldt miljø og ventilerer i et varmt miljø - som ute i naturen. Som sagt med andre ord: I Mayan vil du få en pute med uovertruffen komfort og i et herlig materiale.
Sunn på alle parameter

Sunn på alle parameter

En god pute støtter naturligvis nakken din. En perfekt pute sørger for at nakkevirvlene dine ligger i en naturlig forlengelse av ryggsøylen din - det er nøyaktig det Mayan kan bidra med. Som den eneste puten i sortimentet kommer Mayan i tre størrelser. En høy til deg som trives å ligge på siden. En mellom til deg som foretrekker å ligge på ryggen. Og en lav til deg som ligger på magen. For å fullføre følelsen har vi dessuten sørget for at Mayan stolt bærer Downafresh, NOMITE® og OEKO-TEX®-merkene. Alle disse merkene gjør Mayan til en enormt allergivennlig pute som er velegnet til små barn som voksne. Den er både fri for husstøvmidd og kjemikalie.

Spesifikasjon av Mayan - Høj - 60x63

 • Leveringstid
  12-20 hverdager
  Bæreevne
  11
 • NOMITE
  Allergivennlig - Fri for husstøvmider
  OEKO-TEX
  Klasse 1 - Fri for kemi. Testet og godkjent
  Downafresh Greenline
  100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluensa, keratin og bakterier
  Astma- og allergimerking
  Ja