Mayan Green Latex

kr 12 999,00

As low as kr 12 999,00

 • 18 cm. 100% Naturlig Latex Kjerne.
 • Grønn og naturlig madrass direkte fra naturen.
 • Eneste sertifiserte CO2 madrassen på markedet.
 • TENCEL betrekk - FSC sertifisert og Antibakteriell.
 • Fremstillet som Monoblokker (ut-i-et).
Tilpass Mayan Green Latex
 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Nætter kan du prøve den hjemme på soverommet i opp til 100 dager og fremdeles bytte fastheten. Det koster bare 999,- i frakt. Vi mener nemlig at det er betraktelig mer rettvisende å prøve sengen i ditt eget hjem fremfor å prøve sengen fullt påkledd i et fylt butikklokale.

  Det tar noen uker å vende seg til en ny seng og kunne avgjøre om det er den rette for deg. Derfor har vi valgt å gjøre det så enkelt som mulig å få den rette fastheten i den nye sengen din. Når du har mottatt sengen og sovet i den kan du til enhver tid gå tilbake her på hjemmesiden og velge ombytting. Vi får laget en ny fasthet til deg og fraktfirmaet ringer og avtaler tidspunkt for bytting. 

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Opbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet.

  Opbæring og montering: For 1999,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet.

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringet opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

Mayan Green Latex

Mayan Green er den eneste sertifiserte 100% organiske CO2 nøytrale latexen på markedet. Den er produsert ved vulkaniseringsmetoden som gjør at madrassen formes innvendig og ut, fremfor omvendt. Det gjør at madrassen oppnår en spesiell cellestruktur som er mer elastisk enn normale madrasser. 

Når man tar kjernen med denne 100% organiske latex (naturlatex) og også bruker Tencel betrekket, som vi har gjort på denne madrassen, så er du så tett på en helt naturlig seng som du noensinne vil komme. Tencel er fremstilt av naturlige materialer fordi det er spon fra bæredyktige tre-produsenter som blir brukt som råmateriale. Det betyr at Tencel er sertifisert av FSC og er et 100% nedbrytbart materiale. Det er derimot ikke bare bakgrunnen for produktet som er interessant men mest av alt komforten du får. Materialet er ikke bare behagelig, det er faktisk utrolig behagelig å ligge på. At det også har egenskaper som gjør at det er et antibakterielt materiale som er fuktavledende og langtidsholdbart gjør produktet bare enda bedre. Tencel betrekket er også godt til dem som har sensitiv hud.

Mayan Green er den perfekte madrassen i mange anledninger, det kan være både i en regulerbar seng eller til en normal seng. Den høye tettheten i naturlatexen gjør at madrassen er fastere enn andre latex madrasser, derfor er sammensetningen i forhold til fasthet også tett på å være helt sammenlignbar med springfjærmadrasser.

En av de største fordelene du får med å velge en skummadrass av latex er bevegelsesfriheten. Det er nemlig sånn at når du snur og vender på deg i løpet av natten så tilpasser madrassen seg med en gang. Samtidig så hjelper den med å gjøre bevegelsene lettere ved å skubbe tilbake. Det at du får mer bevegelsesfrihet legger til rette for at du kan få en dypere søvn i lengre perioder. Det er fordi man i den lette søvnen ofte må vende på seg på grunn av kroppens bevegelser og kreftene som skal til for å gjøre disse endringene.

En annen grunn til å velge en skummadrass av latex er at latex er et naturmateriale som har en bedre ventilasjon enn for eksempel memory foam. Der memory foam bruker kroppsvarme til å forme seg og dermed samler på kroppsvarme så er latex elastisk og skubber tilbake mot dine trykkpunkter. Den samler ikke på kroppsvarme men er derimot ekstra ventilerende av natur, som sørger for at du holder en jevnere temperatur i løpet av natten. Dette bidrar igjen til jevnere søvn og lenger holdbarhet på madrassen.

Skulle du ha flere spørsmål til Mayan Green Latex madrassen eller til produktene våre generelt så kan du ta kontakt med oss via Livechatten på hjemmesiden, telefon eller ved å sende en mail til kontakt@bedrenaetter.no

Spesifikasjon av Mayan Green Latex

 • Størrelse 120x200 cm.
 • Høyde Total: 21 cm.
Mer informasjon
Kjernehøyde 18 cm.
Leveringstid No
Bolster TENCEL m. Lynlås (Vaskbart ved 60 grader).
Høyde 20 cm inkl. betræk.
Garanti No
Type Skummadrass 120x200

Levering

 1. Vi ringer deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).
 2. I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter ringer til deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.
 3. På selve dagen ringer leverandøren også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.
Gratis levering Les mer
Gratis levering Les mer

Leveringsinfo

Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

Opbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet.

Opbæring og montering: For 1999,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet.

Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringet opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.