Rammemadrass etter Mål

View as Grid List

2 Produkter

per page
View as Grid List

2 Produkter

per page

Rammemadrass etter mål 

Hvis du skal ha en rammemadrass i spesialmål, er Bedre Nætter det riktige stedet. Hos oss kan du enkelt få utregnet prisen på en rammemadrass etter dine mål - og så har vi oven i kjøpet gjort det billig og enkelt å finne prisen. Vi vet, at en god rammemadrass kan gjøre underverk for søvnen din, og derfor bør en god rammemadrass også være lett tilgjengelig, uansett hvor du sover. 

En rammemadrass er vår mest praktiske seng. Vi leverer madrassen til nærmeste fortauskant, hvor du kun skal montere de medfølgende benene på madrassens treramme. Etterfølgende har du en ferdig seng - klar til bruk med det samme. En god rammemadrass er den enkleste veien til bedre søvn, og det kan vi kun anbefale. Især hvor du kan få rammemadrassen i nøyaktig målene du ønsker. Du skal kun inntaste de ønskede målene, hvor vi regner ut en pris til deg med det samme. 

Rammemadrassene våre etter spesialmål er med pocketfjærer. Mange alminnelige senger tar ikke hensyn til liggeposisjonen din og personlige behov. Derfor utsettes kroppen din for unødvendig trykk. Det er denne irritasjonen du merker, når du våkner om natten og er tvunget til å justere posisjonen din. Pocketfjærene i rammemadrassene våre tilpasser seg vekten din og individuelle behov, og minimerer på den måten irritasjoner i løpet av natten. Det resulterer i den dypere, roligere og mer uthvilt søvn. 

I spesialmål kategorien vår med rammemadrasser finner du våre populære rammemadrasser Comfort og Dreams. Begge rammemadrassene er ytterst komfortable og oppbygget med dobbel fjæring, syv komfortsoner og luksuriøs konvolutt syning. 

Hvis du har spørsmål om en av våre rammemadrasser i spesialmål kategorien, må du ikke nøle med å kontakte oss. Det kan du gjøre døgnet rundt - enten over telefon, i chatten eller på e-mail kontakt@bedrenaetter.no

Rammemadrasser etter mål har en leveringstid på 32-40 virkedager.