Rammemadrass etter Mål

Velg sengestørrelse

2 Produkter

 1. Boxmadrass Comfort - Spesialmål
  Boxmadrass Comfort - Spesialmål ‐ Outlet
  6.300,00 kr
  Se produkt
  Leveringstid 16-24 hverdager
 2. Boxdreams - Spesialmål
  Boxdreams - Spesialmål ‐ Outlet
  8.700,00 kr
  Se produkt
  Leveringstid 16-24 hverdager

2 Produkter

Rammemadrass etter mål 

Hvis du skal ha en rammemadrass i spesialmål, er Bedre Nætter det riktige stedet. Hos oss kan du enkelt få utregnet prisen på en rammemadrass etter dine mål - og så har vi oven i kjøpet gjort det billig og enkelt å finne prisen. Vi vet, at en god rammemadrass kan gjøre underverk for søvnen din, og derfor bør en god rammemadrass også være lett tilgjengelig, uansett hvor du sover. 

En rammemadrass er vår mest praktiske seng. Vi leverer madrassen til nærmeste fortauskant, hvor du kun skal montere de medfølgende benene på madrassens treramme. Etterfølgende har du en ferdig seng - klar til bruk med det samme. En god rammemadrass er den enkleste veien til bedre søvn, og det kan vi kun anbefale. Især hvor du kan få rammemadrassen i nøyaktig målene du ønsker. Du skal kun inntaste de ønskede målene, hvor vi regner ut en pris til deg med det samme. 

Rammemadrassene våre etter spesialmål er med pocketfjærer. Mange alminnelige senger tar ikke hensyn til liggeposisjonen din og personlige behov. Derfor utsettes kroppen din for unødvendig trykk. Det er denne irritasjonen du merker, når du våkner om natten og er tvunget til å justere posisjonen din. Pocketfjærene i rammemadrassene våre tilpasser seg vekten din og individuelle behov, og minimerer på den måten irritasjoner i løpet av natten. Det resulterer i den dypere, roligere og mer uthvilt søvn. 

I spesialmål kategorien vår med rammemadrasser finner du våre populære rammemadrasser Comfort og Dreams. Begge rammemadrassene er ytterst komfortable og oppbygget med dobbel fjæring, syv komfortsoner og luksuriøs konvolutt syning. 

Hvis du har spørsmål om en av våre rammemadrasser i spesialmål kategorien, må du ikke nøle med å kontakte oss. Det kan du gjøre døgnet rundt - enten over telefon, i chatten eller på e-mail [email protected]

Rammemadrasser etter mål har en leveringstid på 32-40 virkedager.


Hos Bedre Netter får du alltid

Produkter designet for å gi deg en bedre nattesøvn, bygget med materialer som støtter alle mulige kroppstyper. For oss er Bedre Netter ikke bare et navn, men også et løfte.

 • 100 netters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dager. Hvis du ikke sover fantastisk i den, henter vi sengen igjen og du får pengene tilbake.* *Les mer.

 • Designet i Danmark

  Alle sengene våre er utviklet av produktteamet vårt i Danmark. Produksjonen foregår på nøye utvalgte fabrikker i Danmark og Belgia.

 • Sov godt

  Vi prioriterer naturlige materialer. Derfor er sengene våre bra for både deg og jordkloden vår.

 • Gratis ombytting

  Vi bytter fastheten i madrassen din gratis de første 100 dagene. Den gamle madrasskjernen doneres til et veldedig formål.

 • Fantastisk kundeservice

  Har du noen spørsmål? Eller synes du at det er vanskelig å velge? Vår gjeng av dedikerte søvnspesialister sitter klare til å hjelpe deg hver dag fra kl. 9-23.

 • Gratis levering

  Vi tilbyr gratis levering fra postnummer 0000-7500. Trenger du hjelp med oppbæring eller montering, har du mulighet for å velge dette i kassen alt avhengig av postnummer.

 • 100 netters prøve
 • Prisgaranti
 • Gratis levering*