Rammemadrass etter Mål

2 Produkter

 1. Boxmadrass Comfort - Spesialmål
  Boxmadrass Comfort - Spesialmål
  kr 6 300,00
  Leveringstid 40-50 hverdager
 2. Boxdreams - Spesialmål
  Boxdreams - Spesialmål
  kr 8 700,00
  Leveringstid 40-50 hverdager

2 Produkter

Rammemadrass etter mål 

Hvis du skal ha en rammemadrass i spesialmål, er Bedre Nætter det riktige stedet. Hos oss kan du enkelt få utregnet prisen på en rammemadrass etter dine mål - og så har vi oven i kjøpet gjort det billig og enkelt å finne prisen. Vi vet, at en god rammemadrass kan gjøre underverk for søvnen din, og derfor bør en god rammemadrass også være lett tilgjengelig, uansett hvor du sover. 

En rammemadrass er vår mest praktiske seng. Vi leverer madrassen til nærmeste fortauskant, hvor du kun skal montere de medfølgende benene på madrassens treramme. Etterfølgende har du en ferdig seng - klar til bruk med det samme. En god rammemadrass er den enkleste veien til bedre søvn, og det kan vi kun anbefale. Især hvor du kan få rammemadrassen i nøyaktig målene du ønsker. Du skal kun inntaste de ønskede målene, hvor vi regner ut en pris til deg med det samme. 

Rammemadrassene våre etter spesialmål er med pocketfjærer. Mange alminnelige senger tar ikke hensyn til liggeposisjonen din og personlige behov. Derfor utsettes kroppen din for unødvendig trykk. Det er denne irritasjonen du merker, når du våkner om natten og er tvunget til å justere posisjonen din. Pocketfjærene i rammemadrassene våre tilpasser seg vekten din og individuelle behov, og minimerer på den måten irritasjoner i løpet av natten. Det resulterer i den dypere, roligere og mer uthvilt søvn. 

I spesialmål kategorien vår med rammemadrasser finner du våre populære rammemadrasser Comfort og Dreams. Begge rammemadrassene er ytterst komfortable og oppbygget med dobbel fjæring, syv komfortsoner og luksuriøs konvolutt syning. 

Hvis du har spørsmål om en av våre rammemadrasser i spesialmål kategorien, må du ikke nøle med å kontakte oss. Det kan du gjøre døgnet rundt - enten over telefon, i chatten eller på e-mail kontakt@bedrenaetter.no

Rammemadrasser etter mål har en leveringstid på 32-40 virkedager.


Hos Bedre Nætter får du alltid

Produkter utviklet for bedre søvn, bygget fra bunnen, av bæredyktige materialer som støtter alle mulige kropstyper. For oss er Bedre Nætter ikke bare et navn, men også et løfte.

 • 100 netters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dager. Hvis du ikke elsker den, henter vi sengen igjen, og du får pengene tilbake.*. *les mer.

 • Designet i Danmark

  Alle sengene våre er utviklet av produkt teamet vårt i Danmark. Produksjonen foregår på nøye utvalgte fabrikker i Danmark og Belgia.

 • Sov sunt og grønt

  Vi prioriterer en bæredyktig produksjon og naturlige materialer. Derfor er sengene våre sunne for deg og jorden vår.

 • Gratis ombytting

  Vi ombytter fastheten til madrassen din gratis de første 100 dagene. Ombyttingskjernen din blir donert til et veldedig formål.

 • Fantastisk Kundeservice

  Spørsmål eller bekymringer? Problemer med å velge? Teamet vårt av søvn spesialister sitter klar til å hjelpe deg hver dag fra 9-23.

 • Gratis Levering

  Vi leverer alltid gratis til adressen din. Har du bruk for hjelp med oppbæring, eller montering, kan det velges ved kassen.

 • 100 dages prøve100 dagers prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering