Overmadrass etter mål

View as Grid List

4 Produkter

per page
View as Grid List

4 Produkter

per page

Overmadrass etter mål


Hvis du skal ha nye overmadrasser til hytten eller campingvognen, har du funnet den helt riktige kategorien. Hos Bedre Nætter kan du enkelt få utregnet prisen på overmadrasser etter dine mål - vi har nemlig gjort det billig, enkelt og raskt å finne prisen og bestille madrasser i spesialmål. Vi vet, at en god overmadrass gjør underverker for søvnen din, og derfor bør en god overmadrass også være tilgjengelig, uansett hvor du sover. 

En god overmadrass er en viktig ingrediens for søvnen. Hvis du har en overmadrass øverst på sengen din, vil dette forlenge levetiden på selve sengen betraktelig. Overmadrassen vil ta størstedelen av slitasjen, og fjærene i sengen utsettes for mindre trykk, enn hvis du lå direkte på madrassen. En overmadrass vil derfor gi deg bedre komfort, samt et sunnere sovemiljø.

Hvis du sover på en rammemadrass eller fjærmadrass, vil man ikke kunne unngå, at det med tiden vil komme fukt, hudceller og lignende i madrassen. På en overmadrass kan du enkelt vaske trekket, og hvis du har en overmadrass med en kjerne av lateks, kan du også vaske selve kjernen. Det betyr, at du ved å velge en overmadrass kan du få en sunnere seng og et bedre sove klima. Hos Bedre Nætter vil vi gjøre sunn søvn lett tilgjengelig for alle, og derfor kan du få en overmadrass i nøyaktig den størrelsen som passer din situasjon. 

Memory-skum eller lateks?

I kategorien for spesialmål finner du mange av våre beste overmadrasser. Vi har valgt å forhandle både memory skum og lateks etter mål. Begge yter fremragende støtte og komfort, og er meget forskjellige. Hvilken variant, som er den riktige for deg, er derfor primært et spørsmål om dine personlige preferanser. 

Overmadrasser med en kjerne av memory skum bruker kroppsvarmen din til å forme seg. De stedene, hvor vekten din sentreres, blir varmere, og det betyr at madrassen gir etter og avlaster disse trykkpunktene. Det betyr, at nakken, skuldrene og korsryggen din vil bli skånsomt avlastet natten over. Det gir deg en roligere søvn. Memory skum holder også på temperaturen din hele natten, og det betyr dessverre, at madrassen har en tendens til å bli ganske varm. Hvis du ofte har det varmt om natten, oppfordrer vi deg i stedet til å velge en av våre lateks overmadrasser. 

Fordelen ved en lateks overmadrass er at denne passer til alle vektklasser. Lateks er et elastisk materiale, som tilpasser seg liggeposisjonen og vekten din. Lateks er dessuten pustende og ventilerende, hvilket bidrar til å holde sengen din sunn og frisk i mange år. Hvis du har spørsmål om overmadrassene våre etter mål, er du mer enn velkommen til å kontakte oss. Det kan du gjøre i chatten, over telefon eller mail. Vi gleders oss til å høre fra deg. 

Leveringstiden på overmadrasser etter mål er 32-40 virkedager, da produksjons maskinene skal omstilles hver gang.