Overmadrass etter mål

Velg sengestørrelse

4 Produkter

 1. Comfort Memory K40 - Spesialmål
  Comfort Memory K40 - Spesialmål
  4.600,00 kr
  Se produkt
  Leveringstid 40-50 hverdager
 2. Comfort Latex K30 - Spesialmål
  Comfort Latex K30 - Spesialmål
  4.600,00 kr
  Se produkt
  Leveringstid 40-50 hverdager
 3. Dreams Memory K60 - Spesialmål
  Dreams Memory K60 - Spesialmål
  4.900,00 kr
  Se produkt
  Leveringstid 40-50 hverdager
 4. Dreams Latex K50 - Spesialmål
  Dreams Latex K50 - Spesialmål
  5.000,00 kr
  Se produkt
  Leveringstid 40-50 hverdager

4 Produkter

Overmadrass etter mål

Hvis du skal ha nye overmadrasser til hytten eller campingvognen din, har du funnet det riktige stedet. Hos Bedre Nætter kan du raskt utregne prisen på overmadrassen etter dine ønskede mål. Vi har gjort det enkelt og billig å bestille en overmadrass i spesialmål så den passer der du har behov for den. Vi vet at en god overmadrass gjør underverk for søvnen din. Derfor bør en god overmadrass også være tilgjengelig uansett mål og formål.

En god overmadrass er en viktig ingrediens for god søvn. Hvis du har en overmadrass øverst på sengen din, vil det forlenge levetiden på selve sengen betraktelig. Overmadrassen vil ta den største delen av slitasjen og fjærende i sengen vil bli utsatt for mindre trykk enn hvis du lå direkte på madrassen. 

Kort sagt vil en overmadrass gi bedre komfort og et sunnere sovemiljø. Hvis du sover på en ramme- eller fjærmadrass, vil man ikke kunne unngå at det med tiden kommer fukt, svette og lignende i madrassen. På en overmadrass kan du enkelt vaske trekket, og hvis du har en overmadrass med en latekskjerne, kan du også vaske selve kjernen. 

Hvilken overmadrass passer best til deg?

I kategorien for spesialmål finner du et utvalg av overmadrasser i høy kvalitet. Alle overmadrassene yter fremragende støtte og komfort, men er dog meget forskjellige fra hverandre og vil støtte på forskjellige måter. Hvilken variant som er den riktige for deg er derfor primært et spørsmål om dine personlige preferanser. 

Overmadrassen med en kjerne av memoryskum bruker kroppsvarmen til å forme seg etter. De stedene hvor vekten din sentreres blir varmere. Det betyr at madrassen gir etter og avlaster trykkpunktene dine. Overmadrasser med en kjerne av lateks vil omvendt gi en mer progressiv komfort og skubbe tilbake på de punktene hvor det blir påført vekt. Lateks er et elastisk materiale som tilpasser seg liggeposisjonen og vekten din. Dette gjør også at lateks er ekstra egnet på tvers av vektklasser. Lateks er dessuten ventilerende, hvilket bidrar til å holde sengen din sunn og frisk i mange år. 

Skal vi hjelpe deg?

Det kan være vanskelig å finne den riktige overmadrassen, vurdere hva som passer best og hva man skal prioritere. Er du i tvil og har spørsmål til overmadrassene våre etter mål, er du derfor alltid mer enn velkommen til å kontakte oss. Det kan du gjøre i chatten, på telefon eller mail. Vi gleder oss til å høre fra deg. 

Leveringstiden på overmadrasser etter mål er 40-50 hverdage, da produksjons maskinene skal omstilles hver gang. 

Hos Bedre Netter får du alltid

Produkter designet for å gi deg en bedre nattesøvn, bygget med materialer som støtter alle mulige kroppstyper. For oss er Bedre Netter ikke bare et navn, men også et løfte.

 • 100 netters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dager. Hvis du ikke sover fantastisk i den, henter vi sengen igjen og du får pengene tilbake.* *Les mer.

 • Designet i Danmark

  Alle sengene våre er utviklet av produktteamet vårt i Danmark. Produksjonen foregår på nøye utvalgte fabrikker i Danmark og Belgia.

 • Sov godt

  Vi prioriterer naturlige materialer. Derfor er sengene våre bra for både deg og jordkloden vår.

 • Gratis ombytting

  Vi bytter fastheten i madrassen din gratis de første 100 dagene. Den gamle madrasskjernen doneres til et veldedig formål.

 • Fantastisk kundeservice

  Har du noen spørsmål? Eller synes du at det er vanskelig å velge? Vår gjeng av dedikerte søvnspesialister sitter klare til å hjelpe deg hver dag fra kl. 9-23.

 • Gratis levering

  Vi tilbyr gratis levering fra postnummer 0000-7500. Trenger du hjelp med oppbæring eller montering, har du mulighet for å velge dette i kassen alt avhengig av postnummer.

 • 100 netters prøve
 • Prismatch
 • Gratis hjemlevering*