Fjærmadrass etter mål

2 Produkter

 1. Springcomfort - Spesialmål
  Springcomfort - Spesialmål
  kr 5 200,00
  Leveringstid 40-50 hverdager
 2. Springdreams - Spesialmål
  Springdreams - Spesialmål
  kr 6 400,00
  Leveringstid 40-50 hverdager

2 Produkter

Fjærmadrass etter mål


Det har aldri vært enklere å bestille fjærmadrasser etter mål. Hos Bedre Nætter vet vi, at det finnes flere behov utover de alminnelige sengestørrelsene. Hvis du skal bruke en fjærmadrass i en annen størrelse enn det normale, er du kommet til det riktige stedet. En god fjærmadrass gjør underverker for søvnen din, og det mener vi skal være lett tilgjengelig for alle. Hvis du skal bruke en fjærmadrass i spesialmål til enten en hytte, leilighet eller hjemmet, kan du få det her. Du skal kun taste inn det ønskede målet, hvor du etterfølgende får en pris med det samme. 

Fjærmadrassene våre etter spesialmål er alle bygget med pocketfjærer - en fjær, som påvirker kroppen og liggeposisjonen din så trykkpunkter som korsrygg, skuldre og nakke utsettes for minst mulig press. Det betyr, at du på en fjærmadrass vil få en roligere, dypere og mer uthvilt søvn. Fjærmadrassene våre er kjennetegnet ved deres fleksibiletet, hvilket gir deg en god mulighet for å bruke madrassen i flere forskjellige sammenhenger og senge konstellasjoner. Især her, hvor fjærmadrassen kan fås i spesialmål. 

Hos Bedre Nætter er våre grunnleggende målsetning å yte landets beste kundeservice, så nøl ikke med å kontakte oss, hvis du har spørsmål til fjærmadrassene våre etter mål. I kategorien for spesialmål finner du alle våre beste fjærmadrasser, blant annet Comfort og Dreams. Fjærmadrassene er utstyrt med komfortable fjærer og førsteklasses-polstring, som samarbeider om å forbedre søvnen din betraktelig. Utover en suveren komfort får du også et moderne design, idet våre Comfort og Dreams fjærmadrasser er utstyrt med konvolutt syning, hvilket gir dem et eksklusivt utseende. Konvolutt syningen resulterer i, at du får et mykere stoff i midten og kantforsterkere på sidene, som forlenger fjærmadrassens levetid markant. 

Hvis du har spørsmål om fjærmadrassene våre etter mål, må du gjerne kontakte oss. Det kan du gjøre på chatten, over telefonen eller ved å sende en mail på kontakt@bedrenaetter.no.


Fjærmadrasser etter mål har en leveringstid på 32-40 hverdager.


Hos Bedre Nætter får du alltid

Produkter utviklet for bedre søvn, bygget fra bunnen, av bæredyktige materialer som støtter alle mulige kropstyper. For oss er Bedre Nætter ikke bare et navn, men også et løfte.

 • 100 netters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dager. Hvis du ikke elsker den, henter vi sengen igjen, og du får pengene tilbake.*. *les mer.

 • Designet i Danmark

  Alle sengene våre er utviklet av produkt teamet vårt i Danmark. Produksjonen foregår på nøye utvalgte fabrikker i Danmark og Belgia.

 • Sov sunt og grønt

  Vi prioriterer en bæredyktig produksjon og naturlige materialer. Derfor er sengene våre sunne for deg og jorden vår.

 • Gratis ombytting

  Vi ombytter fastheten til madrassen din gratis de første 100 dagene. Ombyttingskjernen din blir donert til et veldedig formål.

 • Fantastisk Kundeservice

  Spørsmål eller bekymringer? Problemer med å velge? Teamet vårt av søvn spesialister sitter klar til å hjelpe deg hver dag fra 9-23.

 • Gratis Levering

  Vi leverer alltid gratis til adressen din. Har du bruk for hjelp med oppbæring, eller montering, kan det velges ved kassen.

 • 100 dages prøve100 dagers prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering