Fjærmadrass etter mål

Velg sengestørrelse

2 Produkter

 1. Springcomfort - Spesialmål
  DK, NO - Fast Lav Pris
  Springcomfort - Spesialmål
  5.200,00 kr
  Se produkt
  Leveringstid 40-50 hverdager
 2. Springdreams - Spesialmål
  DK, NO - Fast Lav Pris
  Springdreams - Spesialmål
  6.400,00 kr
  Se produkt
  Leveringstid 40-50 hverdager

2 Produkter

Fjærmadrass etter mål

Det har aldri vært enklere å bestille fjærmadrasser etter mål. Hos Bedre Nætter vet vi, at det finnes flere behov utover de alminnelige sengestørrelsene. Hvis du skal bruke en fjærmadrass i en annen størrelse enn det normale, er du kommet til det riktige stedet. En god fjærmadrass gjør underverker for søvnen din, og det mener vi skal være lett tilgjengelig for alle. Hvis du skal bruke en fjærmadrass i spesialmål til enten en hytte, leilighet eller hjemmet, kan du få det her. Du skal kun taste inn det ønskede målet, hvor du etterfølgende får en pris med det samme.

Fjærmadrassene våre etter spesialmål er alle bygget med pocketfjærer - en fjær, som påvirker kroppen og liggeposisjonen din så trykkpunkter som korsrygg, skuldre og nakke utsettes for minst mulig press. Det betyr, at du på en fjærmadrass vil få en roligere, dypere og mer uthvilt søvn. Fjærmadrassene våre er kjennetegnet ved deres fleksibiletet, hvilket gir deg en god mulighet for å bruke madrassen i flere forskjellige sammenhenger og senge konstellasjoner. Især her, hvor fjærmadrassen kan fås i spesialmål. 

Hos Bedre Nætter er våre grunnleggende målsetning å yte landets beste kundeservice, så nøl ikke med å kontakte oss, hvis du har spørsmål til fjærmadrassene våre etter mål. I kategorien for spesialmål finner du alle våre beste fjærmadrasser, blant annet Comfort og Dreams. Fjærmadrassene er utstyrt med komfortable fjærer og førsteklasses-polstring, som samarbeider om å forbedre søvnen din betraktelig. Utover en suveren komfort får du også et moderne design, idet våre Comfort og Dreams fjærmadrasser er utstyrt med konvolutt syning, hvilket gir dem et eksklusivt utseende. Konvolutt syningen resulterer i, at du får et mykere stoff i midten og kantforsterkere på sidene, som forlenger fjærmadrassens levetid markant.

Hvis du har spørsmål om fjærmadrassene våre etter mål, må du gjerne kontakte oss. Det kan du gjøre på chatten, over telefonen eller ved å sende en mail på [email protected]

Fjærmadrasser etter mål har en leveringstid på 32-40 hverdager.

 • Hvis du har en seng med andre mål enn det som er vanlig, kan det være nødvendig å kjøpe en fjærmadrass med spesialmål. Du får dermed støtte langs hele sengen, så du ligger optimalt og kan sove enda bedre.

 • Det er viktig at du ikke bare velger en fjærmadrass etter mål som har den rette størrelsen, men at den madrassen du velger også gir deg optimal støtte og komfort. Vi anbefaler alltid å velge en modell med pocketfjærer, da denne fjærtypen gir mer tilpasset støtte.

Hos Bedre Netter får du alltid

Produkter designet for å gi deg en bedre nattesøvn, bygget med materialer som støtter alle mulige kroppstyper. For oss er Bedre Netter ikke bare et navn, men også et løfte.

 • 100 netters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dager. Hvis du ikke sover fantastisk i den, henter vi sengen igjen og du får pengene tilbake.* *Les mer.

 • Designet i Danmark

  Alle sengene våre er utviklet av produktteamet vårt i Danmark. Produksjonen foregår på nøye utvalgte fabrikker i Danmark og Belgia.

 • Sov godt

  Vi prioriterer naturlige materialer. Derfor er sengene våre bra for både deg og jordkloden vår.

 • Gratis ombytting

  Vi bytter fastheten i madrassen din gratis de første 100 dagene. Den gamle madrasskjernen doneres til et veldedig formål.

 • Fantastisk kundeservice

  Har du noen spørsmål? Eller synes du at det er vanskelig å velge? Vår gjeng av dedikerte søvnspesialister sitter klare til å hjelpe deg hver dag fra kl. 9-23.

 • Gratis levering

  Vi tilbyr gratis levering fra postnummer 0000-7500. Trenger du hjelp med oppbæring eller montering, har du mulighet for å velge dette i kassen alt avhengig av postnummer.

 • 100 netters prøve
 • Unike senger
 • Gratis hjemlevering*