Spesialmål

Velg type

8 Produkter

 1. Comfort Memory K40 - Spesialmål
  Comfort Memory K40 - Spesialmål
  4.600,00 kr
  Se produkt
  Leveringstid 40-50 hverdager
 2. Comfort Latex K30 - Spesialmål
  Comfort Latex K30 - Spesialmål
  4.600,00 kr
  Se produkt
  Leveringstid 40-50 hverdager
 3. Dreams Memory K60 - Spesialmål
  Dreams Memory K60 - Spesialmål
  4.900,00 kr
  Se produkt
  Leveringstid 40-50 hverdager
 4. Dreams Latex K50 - Spesialmål
  Dreams Latex K50 - Spesialmål
  5.000,00 kr
  Se produkt
  Leveringstid 40-50 hverdager
 5. Springcomfort - Spesialmål
  DK, NO - Fast Lav Pris
  Springcomfort - Spesialmål
  5.200,00 kr
  Se produkt
  Leveringstid 40-50 hverdager
 6. Boxmadrass Comfort - Spesialmål
  Boxmadrass Comfort - Spesialmål ‐ Outlet
  6.300,00 kr
  Se produkt
  Leveringstid 20-30 hverdager
 7. Springdreams - Spesialmål
  DK, NO - Fast Lav Pris
  Springdreams - Spesialmål
  6.400,00 kr
  Se produkt
  Leveringstid 40-50 hverdager
 8. Boxdreams - Spesialmål
  Boxdreams - Spesialmål ‐ Outlet
  8.700,00 kr
  Se produkt
  Leveringstid 20-30 hverdager

8 Produkter

Spesialmål

Det er slutt på de dyre spesialmålene og madrassene - hos Bedre Nætter kan du nå skreddersy dine madrasser, uten at det koster deg en formue!

Spesialmålskategorien teller flere av våre aller beste madrasser, som altså nå kan fås i dine mål etter ønsker. Fremgangsmåten er ganske enkel, du klikker direkte inn på det ønskede produkt, deretter taster du inn ønsket bredde og lengde - for så å få en ferdig utregnet pris på madrassen, og du er klar til å bestille. Leveringstiden på madrasser eller mål er 4-6 uker.

Rammemadrasser Spesialmål

Av rammemadrasser i spesialmål finner du Boxmadras Comfort og Boxmadras Dreams, to av våre beste rammemadrasser. Begge madrassene er utsyrt med en komfortabel dobbelfjæring og syv komfortsoner. Noe som betyr at du får en kvalitetsmadrass uten at prisen blir for høy og umulig å sammenligne med lignende madrasser hos andre forhandlere.

Dreams er utstyrt med Multipocket fjærer, mens Comfort er med Pocket fjær. Forskjellen er antallet fjær per m2, hvor man får dobbelt så mange fjær med Multipocket. Dette betyr at din kroppsvekt vil bli fordelt jevnere over madrassen. Vi anbefaler alikevell Comfort til mange fordi det ikke er nødvendig med Multipocket fjær hvis du veier under 85-90 kg.

Springmadrasser Spesialmål

I kategorien med springmadrasser etter mål finner du madrassene fra vår Classic, Comfort og Dreams Serie. Forskjellen skal igjen finnes i antallet av fjær per m2. Dreams er nok en gang ’toppmodellen’ med Multipocket fjærer, imens Classic og Comfort er utstyrt med Pocket fjær. Comfort er dessuten med kuvertsyning, i motsetning til Classic, hvilket rettferdiggjør den høye prisen.

Toppmadrasser Spesialmål

Toppmadrasser er alfa og omega for din nattesøvn – derfor finner du naturligvis også disse i vår spesialmålskategori. Her har vi valgt å føre både Memory Skum toppmadrasser og Latex toppmadrasser, sånn at du har en stor mulighet for at velge en modell, som passer med dine behov – både komfort- og prismessig.

Hvorfor velge en madrass i spesialmål?

Det kan være mange grunner til å finne en ramme-, fjær- eller toppmadrass i spesialmål. Hvis du for eksempel har et rom, hvor det er trangt, vil det være fordelaktigt med en skreddersydd madrass, så du utnytter rommet på den beste mulige måten. Det samme gjør seg gjeldende, hvis du er lastbilsjåfør, eier en båt eller kanskje en campingvogn, hvor man også ofte har litt spesielle behov.

Det kan også være at du har en sengeramme eller lignende, hvor du mangler madrasser til – hvis denne rammen har spesielle mål i forveien, vil det være klart enklest med madrasser som passer, i stedet for å skulle kjøpe helt nytt sengeutstyr.

 • Hvis du har en seng med andre mål enn det som er vanlig, kan du være lurt å kjøpe madrasser etter mål. Du får dermed et underlag som passer perfekt til resten av sengen, så du ligger optimalt og kan sove bedre.

 • Det er viktig at du ikke bare velger en madrass med spesialmål som har den riktige størrelsen, men også sørger for at du velger en madrass av det rette slaget for optimal støtte og komfort når du sover.

Hos Bedre Netter får du alltid

Produkter designet for å gi deg en bedre nattesøvn, bygget med materialer som støtter alle mulige kroppstyper. For oss er Bedre Netter ikke bare et navn, men også et løfte.

 • 100 netters prøve

  Prøv sengen hjemme i 100 dager. Hvis du ikke sover fantastisk i den, henter vi sengen igjen og du får pengene tilbake.* *Les mer.

 • Designet i Danmark

  Alle sengene våre er utviklet av produktteamet vårt i Danmark. Produksjonen foregår på nøye utvalgte fabrikker i Danmark og Belgia.

 • Sov godt

  Vi prioriterer naturlige materialer. Derfor er sengene våre bra for både deg og jordkloden vår.

 • Gratis ombytting

  Vi bytter fastheten i madrassen din gratis de første 100 dagene. Den gamle madrasskjernen doneres til et veldedig formål.

 • Fantastisk kundeservice

  Har du noen spørsmål? Eller synes du at det er vanskelig å velge? Vår gjeng av dedikerte søvnspesialister sitter klare til å hjelpe deg hver dag fra kl. 9-23.

 • Gratis levering

  Vi tilbyr gratis levering fra postnummer 0000-7500. Trenger du hjelp med oppbæring eller montering, har du mulighet for å velge dette i kassen alt avhengig av postnummer.

 • 100 netters prøve
 • Unike senger
 • Gratis hjemlevering*