Spesialmål

View as Grid List

3 Produkter

per page
 1. Dreams Memory K60 - Spesialmål
  Dreams Memory K60 - Spesialmål
  kr 2 400,00
  Leveringstid 24-32 virkedager
 2. Springcomfort - Spesialmål
  Springcomfort - Spesialmål
  kr 3 200,00
  Leveringstid 24-32 virkedager
 3. Boxmadras Comfort - Spesialmål
  Boxmadras Comfort - Spesialmål
  kr 4 300,00
View as Grid List

3 Produkter

per page

Spesialmål

Det er slutt med dyre spesialmål og madrasser - hos Bedre Netter kan du nå skreddersy dine madrasser, uten at det koster deg en formue!

Spesialmålskategorien teller flere av våre aller beste madrasser, som altså nå kan fås i dine mål etter ønske. Fremgangsmåten er ganske enkel, du klikker direkte inn på det ønskede produkt, deretter taster du inn ønsket bredde og lengde - for så å få en ferdig utregnet pris på madrassen, og du er klar til å bestille. Leveringstiden på madrasser eller mål er 4-6 uker.

Rammemadrasser Spesialmål

Av rammemadrasser i spesialmål finner du Boxmadras Comfort og Boxmadras Dreams, to av våre beste rammemadrasser. Begge madrassene er utsyrt med komfortabel dobbelfjæring og syv komfortsoner. Som betyr at du får en kvalitetsmadrass uten at prisen er ubetalelig, ikke sammenlignbart med lignende madrasser hos andre forhandlere.

Dreams er utstyrt med Multipocket fjær, mens Comfort er med Pocket fjær. Forskjellen er antallet fjær per m2, hvor man får dobbelt så mange fjær med Multipocket. Dette betyr at din kroppsvekt vil bli fordelt jævnere over madrassen. Vi anbefaler alikevell Comfort til mange fordi det ikke er nødvendig med Multipocket fjær hvis du veier under 85-90 kg.

Springmadrasser Spesialmål

I kategorien med springmadrasser etter mål finner du madrassene fra vår Classic, Comfort og Dreams Serie. Forskjellen skal igjen finnes i antallet af fjær per m2. Dreams er nok en gang ’toppmodellen’ med Multipocket fjedre, imens Classic og Comfort er utstyrt med Pocket fjær. Comfort er dessuten med kuvertsyning, i motsetning til Classic, hvilket retfærdigjør den høyere pris.

Toppmadrasser Spesialmål

Toppmadrasser er alfa og omega for din nattesøvn – derfor finner du naturligvis også disse i vår spesialmålskategori. Her har vi valgt å føre både Memory Skum toppmadrasser og Latex toppmadrasser, sånn at du har rik mulighet for at velge en modell, som passer med dine behov – både komfort- og prismessigt.

Hvorfor velge en madrass i spesialmål?

Der kan være mange grunner til, at du søker en ramme-, spring- eller toppmadrass i spesialmål. Hvis du for eksempel har et rom, hvor det er trangt om plassen, vil det være fordelaktigt med en skreddersydd madrass, så du utnytter rommet best mulig. Det samme gjør seg gjeldende, hvis du er lastbilsjåfør, eier en båt eller kanskje en campingvogn, hvor man også ofte har litt spesielle behov.

Det kan også være, at du har en sengeramme eller lignende, hvor du mangler madrasser til – hvis denne ramme har spesielle mål i forveien, så vil det være klart enklest med madrasser som passer til, i stedet for at skulle kjøpe helt nytt sengeutstyr.