Jupiter Wood - Svart

Fasthet Les mer
Leveringstid 16-24 hverdager
 • I produksjon Les mer

  Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Netter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
Jupiter Wood: God søvn til en god pris

Jupiter Wood: God søvn til en god pris

Når pris og kvalitet går opp i en høyere enhet, har man gjort en god handel. Det er uten tvil tilfellet med Jupiter Wood, som er konkurransedyktig på begge parametre. Sengen er produsert og utviklet i Danmark av profesjonelle syvsovere, så du tygt kan miste forbindelsen med bevisstheten i disse rammene. De innvendige pocketfjærene er inndelt i 7 bedre™ komfortsoner for å optimere opplevelsen - en bedre natt er nemlig ett bedre deg.

En komfortabel overmadrass

En komfortabel overmadrass

Som det øverste laget, er overmadrassens viktigste formål å øke sovekomforten din og sikre, at underlaget nærmeste huden din er behagelig. Til Jupiter Wood får du en kjerne i lateks. Ved hjelp av lateksens pustende struktur, bidrar overmadrassen til en behagelig temperatur natten gjennom. Kort sagt får du en støttende og bekvem overmadrass, hvis du velger Jupiter Wood.
En rammemadrass, som stabiliserer

En rammemadrass, som stabiliserer

Rammemadrassen er det store omvendingspunktet i denne sengen, fordi den utgjør fundamentet for søvnen din, og hvor behagelig sengen er å ligge i. Det avgjørende komponentet for komforten din er selve pocketfjærene, som vi har inndelt i 7 bedre™ komfortsoner. Sammen skaper sonene et stabilt og støttende leie. I samarbeid med overmadrassen har du derfor et godt utgangspunkt for å ligge godt i mange netter.
En robust treramme

En robust treramme

En stor del av sengens levetid og komfort finnes i rammen, som omkranser og beskytter sengen. Til Jupiter Wood har vi valgt en tykk treramme i massivt svensk furutre. Rammen har en høyde på 20 cm, som er fint avrunder sengens solide design.
TENCEL® – et naturlig trekk

TENCEL® – et naturlig trekk

TENCEL® er betegnelsen for fibre som er produsert på bærekraftig vis og det er disse fibrene trekket rundt sengens overmadrass er laget av. TENCEL® produseres med FSC-sertifisert trerester fra bøk og eukalyptustrær. Denne treblandingen gjør TENCEL® til et mykt, pustende og lett materiale som har en 50% bedre absorberingsevne enn bomull, og trekket rundt overmadrassen sørger dermed for et godt og tørt sovemiljø.

Ofte stillede spørgsmål til Jupiter Wood

Er det noe du lurer på? Her har vi samlet svarene på de mest stilte spørsmålene til Jupiter Wood. Hvis det er noe annet du lurer på, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss. Spør heller en gang for mye enn for lite. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Trekket rundt selve rammemadrassen sitter fast og kan kun renses med en fuktig klut eller et rengjøringsmiddel beregnet til møbler. Ved bruk av rengjøringsmiddel følges den tilhørende bruksanvisningen.

 • Nei, Jupiter Wood fås kun med ben i eik. Hvis du vil ha ben i stål kan du velge søstermodellen Jupiter.

 • Den eneste forskjellen mellom Jupiter og Jupiter Wood er at sistnevnte har ben laget av stål, mens førstnevnte har ben laget av eik.

 • Den har en kjerne av lateks og er polstret med polyether (skum).

Kom i kontakt med en av våre søvneksperter alle dager fra kl. 9-23 på e-post, telefon eller chat.

100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å handle produkter til soverommet på nettet. Når du kjøper en seng hos oss har du alltid 100 dager til å prøveligge i den. Ditt soverom er altså vårt showroom. Sover du ikke godt kan du bytte madrassens fasthet eller returnere sengen - helt gratis.

Spesifikasjon av Jupiter Wood

 • Størrelse
  Størrelse 80x200 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 50 cm.
Beslag til ben Medfølger
Antiskli Uten antiskli
Fjærer Pocket
Kolli 3 stk.
Garanti 15 års garanti på ramme- og fjærbrudd.
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring Komfortskum
Ramme 8 cm. Treramme
Leveringstid 16-24 hverdager
Type Rammemadrass 80x200

Er en rammemadrass det riktige for deg?

Rammemadrassene våre er den hurtige veien til fantastiske netter og uthvilte morgener. Her mottar du en komplett seng, så du kan nyte den kjente komforten vår med det samme.

Et bunnsolid utgangspunkt

Et bunnsolid utgangspunkt

En utrolig sterk treramme omkring madrassen utgjør fundamentet for søvnen din.

Den helt riktige følelsen

Den helt riktige følelsen

To madrasslag, pocketfjærer og komfortsoner gir en herlig støtte og komfort.

På merkene

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Unike senger
 • Gratis hjemlevering*