Ideel Nova - Svart

Leveringstid 8-15 hverdager
Fasthet Les mer
Fasthet Les mer
Overmadrass Les mer
Ben
+
Senggavel
+
 • Prismatch Les mer

  Prismatch

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prismatch. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Ideel Nova: Din garanti for luksus-Zzz

Ideel Nova: Din garanti for luksus-Zzz

Drømmer du om søvn i luksusklassen, så er Ideel Nova et godt valg. God søvn krever nemlig at du har en god seng som avlaster kroppen din på den rette måten. Med sitt doble fjærlag i fjærmadrassen er den regulerbare sengen din garanti for fremragende støtte og komfort hver natt. Hvert element er nøye utvalgt og sammensatt, og resultatet er en seng av øverste kaliber. Ideel Nova er derfor en sikker søvninvestering allerede fra første natt.

Mer enn bare en overmadrass

Mer enn bare en overmadrass

På toppen av Ideel Nova ligger en overmadrass som ikke er til å (f)nyse af - bokstavelig talt. Ikke bare har den en fullstendig ensartet, pustende og ekstra slitesterk Pulse-latekskjerne. Overmadrassen har også et Rönd-trekk som både er antibakterielt, Svanemerket og produsert på miljøvennlig vis. Trekket sørger for at hverken bakterier eller husstøvmidd kan overleve, så du kan sove sunt og godt hele natten. Med Pulse Rönd behøver du altså ikke å tenke på allergier. Det eneste du sånn sett skal konsentrere deg om, er å sove bedre enn noensinne.
En komfortabel fjærmadrass

En komfortabel fjærmadrass

Det dobbelte fjærlaget i fjærmadrassen sørger for at du ligger optimalt - uansett om du sover på siden, på magen eller på ryggen. Helt konkret er fjærmadrassen til Ideel Nova med på å sikre at trykkpunkter som nakken, skuldrene og korsryggen utsettes for minimalt mottrykk. Rundt pocketfjærene ligger en elastisk og langtidsholdbar latekspolstring som hever komforten ytterligere. Sammen med de 7 bedre™ komfortsonene betyr det at du er garantert overlegen støtte natt etter natt.
.
Sterke regulerbare komponenter

Sterke regulerbare komponenter

Sammenlignet med vanlige regulerbare senger en rammemadrassen i Ideel Nova av en helt annen rang. Den er nemlig bygget opp av pocketfjærer i stedet for skum, og mange fjærene gir kroppen mer tilpasset støtte, så du ligger ergonomisk riktig til enhver tid. Det er også i rammemadrassen at den danskproduserte og slitesterke Linak-motoren sitter, som styrer sengens regulerbare funksjoner. Motoren og fjærene er dessuten omgitt av en treramme med en tykkelse på hele 10 centimeter som gir sengen et solid og langtidsholdbart grunnlag.
Svanemerket – for helsen din

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Til denne sengen har vi nemlig tilføyet en Svanemerket overmadrass. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag, og derfor gir Svanemerket meningen for deg og for oss.

Ofte stilte spørsmål til Ideel Nova

Er det noe du lurer på? Her har vi samlet svarene på de mest stilte spørsmålene til Ideel Nova. Hvis det er noe annet du lurer på, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss. Spør heller en gang for mye enn for lite. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Motoren kan tåle en belastning på opptil 130 kg.

 • Det følger med 2 fjernkontroller hvis sengen er 160 cm eller bredere og 1 fjernkontroll hvis sengen er 140 cm eller mindre.

 • Linak TD4 Standard.

 • Sengen kan løftes til 62 grader i hodeenden og 45 grader i fotenden.

Kom i kontakt med en av våre søvneksperter alle dager fra kl. 9-23 på e-post, telefon eller chat.

[email protected] 66 97 20 08
100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å handle produkter til soverommet på nettet. Når du kjøper en seng hos oss har du alltid 100 dager til å prøveligge i den. Ditt soverom er altså vårt showroom. Sover du ikke godt kan du bytte madrassens fasthet eller returnere sengen - helt gratis.

Spesifikasjon av Ideel Nova

 • Størrelse
  Størrelse 180x200 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 62 cm.
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Formonteret
Hevefunksjon Hode- og fotende
Fjernkontroll HB10 Trådløs
Høyde 62 cm. (10 cm ben, 45 cm boxelevation, 7 cm overmadrass)
Fjærer Pocket
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring 25 mm Latex
Ramme 20cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 8-15 hverdager
Kolli 8 stk.
Type Regulerbar seng 180x210
Motor Linak TD4 std.

Er en regulerbar seng det riktige for deg?

Våre regulerbare senger er den fleksible veien til fantastiske netter og uthvilte morgener. Her får du vår kjente komfort og mulighet for å innstille sengen, som du ønsker.

En motor i verdensklasse

En motor i verdensklasse

Motor utviklet av de førende produsentene på markedet.

Den helt riktige komforten

Den helt riktige komforten

Uendelige innstillingsmuligheter, pocketfjærer og komfortsoner som sørger for en individuell støtte.

På merkene

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Prismatch
 • Gratis hjemlevering*