Hva er en AEGIS-behandling?

I vår egen kolleksjon av madrasser er det viktig at betrekket er AEGIS-behandlet. AEGIS er et stoff som aktivt motarbeider mikroorganismenes leveforhold, og som samtidig gjør betrekket godt og mykt. På den måten kan vi sikre deg den sunneste og beste søvnen.

AEGIS er en spesialutviklet beleggningsteknikk - nærmere bestemt en nano-behandling - der stoffet er resistent overfor både husstøvmidd og andre bakterier. 25 % av alle allergier og opp til 50 % av alle astmarelaterte sygdommer har sin opprinnelse hos husstøvmidd i hjemmet, og det vil vi gjerne være med på å bekjempe. Et av de tidspunktene hvor du er mest utsatt er de mange timene du tilbringer i sengen, men ved å velge en AEGIS-behandlet toppmadrass kan du sikre deg mot allergi og støvmidd.

Hvordan virker AEGIS Microbe Shield-teknologien?

Den aktive ingrediensen i våre produkter behandlet med AEGIS Microbe Shield danner en fargeløs, luktfri og positivt ladet nano-beleggning som molekylert binder seg til fibrene i toppmadrassens overflate. Du kan se på dem som et beskyttende lag av elektrisk ladede sverd som effektivt bekjemper allergifremkallende mikroorganismer. Når en mikroorganisme (bakterie) kommer i kontakt med toppmadrassen vil nano-beleggningen punktere mikroorganismens cellemembran, og den elektriske ladningen dreper cellen. Det betyr at den ikke lenger kan overføre bakterier. Selv etter en slik kamp vil ikke sverdene miste deres styrke, og de er derfor alltid klare når neste mikroorganisme treffer dem.

AEGIS-behandlingen bidrar til et sunt sovemiljø og påvirker hverken miljøet eller din hud negativt. Ettersom den antimikrobielle nano-beleggningen er permanent bundet til den overflaten den beskytter, er det hverken skadelig for miljøet eller smitter av på huden. Faktisk er AEGIS så sikkert at det brukes i babybleier for å forhindre utslett.

AEGIS-behandlingen bør holde i like lang tid som madrassens levetid. Dog avhenger det av enkelte faktorer. Om man rengjør eller skrubber på den behandlede overflaten vil man fjerne noe av det antimikrobielle middelet, hvilket kan forkorte levetiden på AEGIS-behandlingen. Betrekket kan med fordel vaskes i vaskemaskinen.

Du kan lese mye mer her

  • 100 dages prøve100 dagers prøve
  • PrisgarantiPrisgaranti
  • Levering til hoveddørGratis levering