Haven - Svart

Leveringstid 40-50 hverdager
Ben
+
Fasthed
Fasthed
Sengegavl
+
Topmadras
+
 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Netter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prismatch Les mer

  Prismatch

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prismatch. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Haven: En sann sengekamerat

Haven: En sann sengekamerat

Denne regulerbare sengen er i seg selv litt av en drøm. Her får du alt det du kan og skal forvente i en kvalitetsseng. Haven er blant våre nyeste senger og er fylt med bæredyktige valg. Sengen er preget med et elegant og moderne uttrykk som enhver skandinaver kun kan forelske seg i. Det gjør sengen til en perfekt og komfortabel sove stasjon til det moderne hjemmet hvor kvalitet, dansk design og grønne materialvalg utgjør viktige parameter.

En zzz-sikker overmadrass

En zzz-sikker overmadrass

I hver eneste natt vil du være i direkte berøring med overmadrassen din. Derfor er overmadrassen Haven både komfortabel og produsert i sunne materialer. Den Svanemerkede overmadrassen har en kjerne av lateks som er produsert etter den høyteknologiske SonoCore-metoden. Det betyr for deg at du får en overmadrass med en så ensartet og elastisk overflate som mulig. Den vil både støtte kroppen din og sende deg trygt till drømmeland. Overmadrassens Rönd-trekk har en naturlig antibakteriell behandling som er skånsom for huden din. Du kan derfor også være sikker på at uønskede bakterier ikke overlever i sengen og du får et sunt sovemiljø.
En optimal fjærmadrass

En optimal fjærmadrass

Den store hovedrollen går til fjærmadrassen, når vi ser på hvor stor betydning den har god søvnen. Og fjærmadrassen i Haven kunne helt sikkert nomineres til flere flott priser. Den består av pocketfjærer som er inndelt i 7 bedre™ komfortsoner og er omkranset av en lateks polstring som er Svanemerket. Det gir deg det optimale utgangspunktet for et komfortabel og allergivennlig sted å lukke øynene.
En upåklagelig elevasjons motor

En upåklagelig elevasjons motor

Et suksesskriterie for en regulerbar seng, er en sterk og effektiv motor. Det får du i Haven. Vi har alliert oss med den danske produsenten Linak som er eksperter i å utviklet lydsvake og drifts sterke motorer. Omkring motoren er det en 20 centimenter tykk treramme i massivt, svensk furutre. Sammen med resten av sengen danner den en solid ramme for søvnen din i mange år.
Svanemerket – for helsen din

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Til denne sengen har vi nemlig tilføyet en Svanemerket overmadrass og Svanemerket polstring omkring fjærene. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag, og derfor gir Svanemerket meningen for deg og for oss.

Ofte stilte spørsmål til Haven

Er det noe du lurer på? Her har vi samlet svarene på de mest stilte spørsmålene til Haven. Hvis det er noe annet du lurer på, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss. Spør heller en gang for mye enn for lite. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Motoren kan tåle en belastning på opptil 130 kg.

 • Det følger med 2 fjernkontroller hvis sengen er 160 cm eller bredere og 1 fjernkontroll hvis sengen er 140 cm eller mindre.

 • Linak TD5 Standard.

 • Sengen kan løftes til 62 grader i hodeenden og 45 grader i fotenden.

Kom i kontakt med en av våre søvneksperter alle dager fra kl. 9-23 på e-post, telefon eller chat.

[email protected] 66 97 20 08
100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å handle produkter til soverommet på nettet. Når du kjøper en seng hos oss har du alltid 100 dager til å prøveligge i den. Ditt soverom er altså vårt showroom. Sover du ikke godt kan du bytte madrassens fasthet eller returnere sengen - helt gratis.

Spesifikasjon av Haven

 • Størrelse
  Størrelse 210x210 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 65 cm.
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Formonteret
Hevefunksjon Hode- og fotende
Madrasstoppere Fot- og sidestoppere
Fjernkontroll HB10 Trådløs
Høyde 65 cm. (19 cm ben, 20 cm bunn, 19 cm madrass, 7 cm overmadrass)
Dekke Tekstil af mere end 100 genanvendelig plastikflasker
Fjærer Pocket
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring 30 mm Mayan Pulse
Ramme 20cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Garanti på Motor 5 års garanti.
Leveringstid 40-50 hverdager
Kolli 8 stk.
Type Regulerbar seng 210x210
Motor Linak TD5 Standard

Er en regulerbar seng det riktige for deg?

Våre regulerbare senger er den fleksible veien til fantastiske netter og uthvilte morgener. Her får du den kjente komforten vår og mulighet for å innstille sengen, nøyaktig som du ønsker.

En motor i verdensklasse

En motor i verdensklasse

Motor utviklet av de førende produsentene på markedet.

Den helt riktige komforten

Den helt riktige komforten

Uendelige innstillingsmuligheter, pocketfjærer og komfortsoner sørger for individuell støtte.

På merkene

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Prismatch
 • Gratis hjemlevering*