Haven Natural - Blå

Leveringstid 8-15 hverdager
Ben
+
Fasthet Les mer
Sengegavle
+
 • Prismatch Les mer

  Prismatch

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prismatch. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis hjemlevering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Forstå våre 7™ komfortsoner
1 2 3 4 5
 • 1

  Bäddmadrassöverdrag

  Ett naturligt Poakea-överdrag

  Överdraget runt bäddmadrassen heter Poakea. Det är Svanenmärkt och tillverkat av gräsfiber som ger en hög absorptionsförmåga och en naturlig profil. Perfekt för dig som drömmer om en helt naturlig, behaglig och god sömn.
 • 2

  Overmadrass

  Pustende og elastisk overmadrass i 100 % naturlateks

  På toppen er en svanemerket overmadrass bygget med 100 % naturlateks. Den er produsert etter SonoCore-metoden – og dermed ekstra pustende, varmeavledende og elastisk, så den er lett og uanstrengt for deg å snu og snu i løpet av natten.
 • 3

  Fjærmadrass

  Ekstremt pustende og slitesterk latekspolstring

  Våre 7 bedre oner-soner er polstret med 100 % naturlig Mayan Pulse-lateks. Den mest pustende polstringen, som også er enormt elastisk. Det gir den absolutt beste utnyttelsen av fjærsystemet fordi de aktiveres der kroppen din trenger det mest.
 • 4

  Komfortsoner

  7 bedre™ soner har ryggen din

  Better Nights-komforten stammer fra våre spesialutviklede 7 better™-soner, som består av tre forskjellige typer pocketfjærer som er delt inn i unike soner og støtter individuelt nakke, skuldre, korsrygg og hofte, slik at du er garantert ergonomisk riktig avlastning - natt etter natt.
 • 5

  Elevasjonsbunn

  Sterke, skandinaviske regulerbarekomponenter

  Med en sterk, stillegående reguleringsmotor fra danske Linak kan du enkelt og komfortabelt senke og heve begge ender av sengen. Motoren er montert på fleksible lameller, som er omgitt av en 20 cm høy treramme i solid, FSC-sertifisert furu.

95% av alla våre kunder fornøyde eller ekstra fornøyde

*Basert på våre spørreskjema sendt til alle kunder etter kjøp

2900+ Recensioner

Naturlateks med høy absorberingsevne

Overmadrassen er svanemerket og naturlig. Den er bygget med en kjerne av 100 % naturlig lateks og omgitt av vårt vaskbare og naturlige Poakea-trekk med naturlige gressfibre og høy absorberingsevne. Latekskjernen er produsert etter SonoCore-metoden for å effektivisere varmeavledning og forbedre komfortopplevelsen med enda mer elastisitet, noe som gjør nattens bevegelser uanstrengte og nattesøvnen enda bedre.

7 bedre™ gir kroppen din optimalisert støtte

Fjærmadrassen består av tre forskjellige typer pocketfjærer, som vi har fordelt på individuelle soner som avlaster hodet, skuldrene, korsryggen og hoftene akkurat der de hver er tyngst. Her har vi unikt utviklet en hoftesone med 90 % fjærkraft, så vi er helt sikre på at ryggraden din holder en ergonomisk korrekt, rett linje.

Danske materialer og svensk tre

Boksmadrassen er plattformen til kontinentalsengen. I Hagen er den bygget med individuelle pocketfjærer, som i samspill med sengens øvrige madrasslag sørger for en dyp og sunn støtte, hvor kroppen din avlastes på den mest optimale måten. Boksmadrassen er omgitt av en 14 cm høy treramme i solid, svensk furu, som danner det mest stabile fundamentet for din seng og din søvn.

Skandinaviske materialer

FSC-sertifisert tre

100 netters risikofri prøveperiode - for din sikkerhet

100 netters risikofri prøveperiode - for din sikkerhet

Vi gjør det trygt å kjøpe sengen din på nett. Når du kjøper seng hos oss får du derfor alltid 100 netter på å prøve den. Soverommet ditt er vårt utstillingsrom, og sover du dårlig kan du bytte fasthet gratis eller levere tilbake hele sengen.
Fortsatt i tvil? Prøv SengeMatch™

Fortsatt i tvil? Prøv SengeMatch™

Det skal være lett å sove godt, men det kan være mye å vurdere når man skal kjøpe ny seng. Derfor har vi utviklet SengeMatch™, som basert på personlige spørsmål og vår erfaring med mer enn 100 000+ solgte senger, finner og tilpasser en seng som passer deg, din kropp og din økonomi.
Finn dit SengeMatch™

Ofte stilte spørsmål til Haven Natural

Er det noe du lurer på? Her har vi samlet svarene på de mest stilte spørsmålene til Haven Natural. Hvis det er noe annet du lurer på, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss. Spør heller en gang for mye enn for lite. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Mayan Pulse. Denne overmadrassen er laget av helt naturlig lateks som er ekstra smidig, slitesterk og pustende. Trekket rundt overmadrassen er laget av gressfibre, som har en høy absorberingsevne og dermed holder kroppen tørr hele natten.

 • Ja, trekket kan vaskes på opptil 60 grader.

 • Den har 220 fjærer per m2.

 • Vi anbefaler alltid å velge fasthet utifra kroppsvekt og preferanse. Du kan se hvilken vektklasse som passer til de ulike fasthetene ved å klikke på nedtrekksmenyen øverst på siden under "Fasthet".

Kom i kontakt med en av våre søvneksperter alle dager fra kl. 9-23 på e-post, telefon eller chat.

[email protected] 66 97 20 08

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Prismatch
 • Gratis hjemlevering*