Haven - Blå

Leveringstid 8-15 hverdager
Ben
+
Fasthed
Sengegavle
+
 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Netter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Haven: En sann sengekamerat

Haven: En sann sengekamerat

Denne kontinentalsengen er litt av en drøm. Her får du alt det du kan og skal forvente i en kvalitetsseng. Haven er blant våre nyeste senger og er fylt med bæredyktige valg. Sengen er preget med et elegant og moderne uttrykk som enhver skandinaver kun kan forelske seg i. Det gjør sengen til en perfekt og komfortabel sove stasjon til det moderne hjemmet hvor kvalitet, dansk design og grønne materialvalg utgjør viktige parameter.

En zzz-sikker overmadrass

En zzz-sikker overmadrass

Her eneste gang du legger deg i sengen vil du være i direkte kontakt med overmadrassen din. Derfor får du i Haven en overmadrass som både er komfortabel og produsert i sunne materialer. Den Svanemerkede overmadrassen har en latekskjerne som er fremstilt etter den spesielle SonoCore-metoden. En metode som sikrer en enormt elastisk og ventilerende overflate. Som et ekstra pluss gjør produksjonsmetoden at overmadrassen er en av dem som etterlater minst energiavtrykk. Det er godt for både søvnen din og kloden vår. Overmadrassens Rönd-trekk har en naturlig antibakteriell behandling som både er skånsom for huden og fjerner uønskede bakterier i sengen.
En optimal fjærmadrass

En optimal fjærmadrass

Fjærmadrassen løper mot hovedrollen når det handler om hvilken del av sengen som har størst innflytelse på komforten din. Vi har bygget Haven opp med en fjærmadrass som består av pocketfjærer inndelt i 7 bedre™ komfortsoner. Omkring fjærene er det en elastisk lateks polstring som er Svanemerket. De nøye utvalgte materialene vil i samarbeid gi deg de beste forutsetningene for god søvn. Komponentenes smidighet får madrassen til å forme seg etter kroppen, mens det grønne materialvalget gir deg et sunt, allergivennlig og trygt hvilested.
En rammemadrass som rammer inn søvnen din

En rammemadrass som rammer inn søvnen din

Rammemadrassen er sengens nederst madrass. Den har en oppgave å skape et godt fundament for søvnen din. Det ansvaret lever rammemadrassen i Haven opp til. Den er solid både inn og ut. Alt sammen for å sikre deg de beste betingelsene når du ligger i sengen. Madrassens kjerne består av pocketfjærer som i samarbeid med de øvrige madrasslagene sikrer en uovertruffen støtte. Ytterst er rammemadrassen innrammet av en treramme på 14 centimeter i massivt, svensk furutre. Kort sagt: Haven er sengen du alltid har drømt om.
Svanemerket – for helsen din

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Til denne sengen har vi nemlig tilføyet en Svanemerket overmadrass og Svanemerket polstring omkring fjærene. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag, og derfor gir Svanemerket meningen for deg og for oss.

Ofte stilte spørsmål til Haven

Er det noe du lurer på? Her har vi samlet svarene på de mest stilte spørsmålene til Haven. Hvis det er noe annet du lurer på, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss. Spør heller en gang for mye enn for lite. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Pulse Rönd. Overmadrassen er laget av lateks som har fått en elastisk og ensartet overflate ved hjelp av den spesielle SonoCore-metoden. Trekket rundt overmadrassen er dessuten antibakterielt.

 • Ja, trekket kan vaskes på opptil 60 grader.

 • Den har 220 fjærer per m2.

 • Vi anbefaler alltid å velge fasthet utifra kroppsvekt og preferanse. Du kan se hvilken vektklasse som passer til de ulike fasthetene ved å klikke på nedtrekksmenyen øverst på siden under "Fasthet".

Kom i kontakt med en av våre søvneksperter alle dager fra kl. 9-23 på e-post, telefon eller chat.

[email protected] 66 97 20 08
100 netters prøve – for din trygghet

100 netters prøve – for din trygghet

Vi gjør det trygt å handle produkter til soverommet på nettet. Når du kjøper en seng hos oss har du alltid 100 dager til å prøveligge i den. Ditt soverom er altså vårt showroom. Sover du ikke godt kan du bytte madrassens fasthet eller returnere sengen - helt gratis.

Spesifikasjon av Haven

 • Størrelse
  Størrelse 140x200 cm.
 • Høyde
  Høyde Total: 64 cm.
 • Vekt
  Vekt 0 kg
Kolli 5 stk.
Antiskli Antiskli innebygget
Beslag til ben Formonteret
Leveringstid 8-15 hverdager
Høyde 64 cm. (10 cm ben, 28 cm bunn, 19 cm madrass, 7 cm overmadrass)
Dekke Tekstil af mere end 100 genanvendelig plastikflasker
Fjærer Pocket
Komfortsoner 7 bedre™ soner
Polstring 30 mm Mayan Pulse
Ramme 14cm Treramme
Garanti 25 års garanti på fjedre og rammebrud.
Type Kontinentalseng 140x200
<

Er en kontinentalseng det riktige for deg?

Kontinentalsengene våre er den sikre veien til fantastiske netter og uthvilte morgener. Her får du vår kjente komfort og litt mer.

Et ekstra madrasslag

Et ekstra madrasslag

Tre madrasslag gir god komfort, lang holdbarhet og litt ekstra høyde.

Den riktige støtten

Den riktige støtten

Pocketfjærer og komfortsoner sørger for optimal støtte hver eneste natt.

På merkene

På merkene

Sengen er OEKO-TEX-sertifisert og testet fri for skadelige stoffer.

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Prisgaranti
 • Gratis levering*