Frigus

Leveringstid 4-10 hverdager
 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Frigus: En forfriskende fornyelse

Frigus: En forfriskende fornyelse

Er du en av dem som ofte har det for varmt når du ligger i sengen, og lar det påvirke søvnen din? Med det har vi utviklet Frigus. I betrekket som omfavner de herlige dunene, har vi innebygget små mikrokapsler som inneholder en aktiv gelé. Geléen regulerer temperaturen til puten ved å endre sin form fra fast til flytende. Så når det er en stigning i kroppstemperaturen eller i rommet, opptar kapslene den ekstra varmen. Med Frigus kan du derfor se frem til følelsen av å bare synke ned i puten, med perfekt støtte til nakke, uten å bli forstyrret av en klamrende varme.

En pute med mange egenskaper

En pute med mange egenskaper

Ikke overraskende er produktene våre utviklet så de supplerer komforten i hver enkelt av sengene våre. Derfor er Frigus ikke kun kjølende, men samtidig har vi sørget for at den yter fantastisk støtte til nakken din. Det har vi blant annet gjort ved å fylle puten med naturfyll. Naturfyll er nemlig enkelt å flytte rundt på, og det er f.eks. en fordel, hvis du skiftevis sover på siden eller ryggen. Dessuten er puten oppdelt i tre kamre. Det midterste kammeret består av fine små fjær som støtter godt opp og tilfører god komfort. Mens de to ytre kamrene består av rene, fine moskusdun som gjør puten herlig og myk.
Uten unødvendig bruk av kjemikalier

Uten unødvendig bruk av kjemikalier

Gjennom hele natten er puten din i tett forbindelse med huden og pusten din. Når man skal investere i en ny pute, kan det derfor være en riktig god idé å være oppmerksom på merkene. Med det mener vi selvfølgelig de opplysningene du får via puten sine etiketter. For å unngå unødvendige kjemikalier har vi sørget for at Frigus både er Downafresh- og OEKO-TEX®-merket. Så du er sikret mot giftige stoffene i både polstringen og fyllet. Er du allergiker, er det også verdt å fremheve at Frigus har oppnådd det ettertraktede NOMITE®-merket. Det betyr, at husstøvmidd ikke kan trenge igjennom polstringen.

Spesifikasjon av Frigus

 • Størrelse
  Størrelse 60x63 cm.
Leveringstid 4-10 hverdager
Bæreevne Yderkamre: 11 / Kerne: 6
Produsert i Danmark
Fyllets opprinnelse Europa
Downafresh Greenline 100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluensa, keratin og bakterier
NOMITE Allergivennlig - Fri for husstøvmider
OEKO-TEX Klasse 1 - Fri for kemi. Testet og godkjent
Fyllvekt 550 g/ 700 g/ 850 g
Bolster 100% bomullscambric Ne60/60
Vask Kan vaskes ved 60 grader. Skal tørkes i tørketrommel.
Type Hodepute 60x63

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 dages prøve100 dagers prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering