Frigus

Leveringstid 16-24 hverdager
Varmegrad
 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Frigus: Dynen med kjølende egenskaper

Frigus: Dynen med kjølende egenskaper

Hvis du er en av dem som ligger og koker under dynen, vil det påvirke kvaliteten av søvnen din. Derfor har vi utviklet Frigus. Som en del av dyne familien vår, er Frigus vårt tilpasningsdyktige medlem. I trekket som omfavner de myke dunene, har vi innebygget små mikrokapsler. Kapslene regulerer temperaturen under dynen, og så snart det er en stigning i kroppstemperaturen din eller i rommet, opptar kapslene den ekstra varmen. Resultatet er en aktiv kjølende dyne, som vil gjøre underverker for søvnen din.

For dere som har det varmt om natten

For dere som har det varmt om natten

Ikke overraskende er dynene våre utviklet, så de supplerer komforten i hver enkelt av sengene våre. Med Frigus har vi spesielt sett på dem, som har en tendens til å få det for varmt om natten. Den ene siden av Frigus sin overflate er kledd med små mikrokapsler, som inneholder en aktiv gelé. Geléen går under navnet 'phase change materials' og reagerer på skiftende temperaturer ved å endre formen sin fra fast til flytende og motsatt. Innerst i dynen er Frigus fylt med 70% nye, europeiske andedun og 30% førsteklasses småfjær.
Uten unødvendig bruk av kjemi

Uten unødvendig bruk av kjemi

Når man skal investere i en ny dyne, gjelder det om å være på merkene. Og med det, mener vi selvfølgelig de opplysningene, du får via dynenes etiketter. For å unngå unødvendig kjemi har vi sørget for, at Frigus både er Downafresh- og OEKO-TEX®-merket. Så du er sikret mot giftige stoffer i både polstring og fyll. Er du allergiker, er det også verdt å fremheve, at Frigus har oppnådd den ettertraktede NOMITE®-merkingen. Det betyr, at husstøvmidd ikke kan trenge gjennom polstringen og oppholde seg i fyllet.
Kjøling eller veldig kjøling?

Kjøling eller veldig kjøling?

Den store årsaken til, at du har utviklet Frigus, er for å tilby bedre netter. Og for å få de beste mulige nettene, skal komforten være nøyaktig og på topp. Derfor er det en selvfølge for oss, at Frigus skal komme i to varme kategorier. For det er ikke likegyldig, om du har det varmt eller om du har det veldig varmt om natten. Derfor kan du velge mellom, om dynen din skal være lun eller sval. Med en dyne, som passer nøyaktig til behovene dine, har du de beste betingelsene for å våkne opp som den beste utgaven av deg selv.

Ofte stilte spørsmål til Frigus Dyne

Har du bruk for hjelp? Her har vi samlet svarene til de mest stilte spørsmålene til Frigus Dyne. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til å hjelpe deg. Spør stort, spør smått og spør heller en gang for mye. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Vi anbefaler at du vasker dynen din to ganger om året. Hvis du har tendens til å svette mye om natten, kan du med fordel lufte dynen din daglig. Alle våre dyner er så pustbare, at svette og fukt kan fordampe uten problemer. Når du lufter dynen din skal det alltid skje i skyggen, da dunene ellers vil tørke ut og miste isoleringsevnen.

 • Du burde alltid vaske dynen din på 60 grader, og unngå å bruke skyllemiddel. For at dundynen ikke skal klumpe seg sammen og miste spenstighet, er et tips å vaske den sammen med tennisballer. Etter vask er det viktig at du hiver dynen i tørketrommelen på en medium varm temperatur i stedet for å henge den til tørk.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dager fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

kontakt@bedrenaetter.no 66 97 20 08

Spesifikasjon av Frigus

Leveringstid 16-24 hverdager
Fylltype 70% nye, hvite europeiske andedun / 30% småfjær
Fyllvekt 240 g / 450 g
Bæreevne 11
Fyllets opprinnelse Europa
Produsert i Danmark
Konstruktion Sydd I kassetter med kanalvegg.
Bolster 100% bomullscambric Ne60/60
Kanter Hvit satinkantbånd
OEKO-TEX Klasse 1 - Fri for kemi. Testet og godkjent
NOMITE Allergivennlig - Fri for husstøvmider
Downafresh Greenline 100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluensa, keratin og bakterier
Svanemerket Ja
Vask Kan vaskes ved 60 grader. Skal tørkes i tørketrommel.
Garanti 10 års garanti
Type Dyne 140x200

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 dages prøve100 dagers prøve
 • PrisgarantiPrisgaranti
 • Levering til hoveddørGratis levering