Laster...

Essential

Hovedpude
4.531530 star rating (111) total reviews
Vår OEKO-TEX® og Downpass sertifiserte Essential pute er laget med deilige, sunne dun og fjær delt inn i tre støttende kammer, mengden fyll varierer avhengig av høyden på puten. Kamrene er omgitt av et putetrekk i 100% bomull og er derfor et fint sted å legge hodet.
 • Varen er på lager

  Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • Leveringstid 5-12 hverdager
Essential
Tre kamre sikrer god støtte

Tre kamre sikrer god støtte

Essential-puten er delt inn i tre kamre, som sikrer en ergonomisk korrekt støtte. Det midterste kammeret er hovedsakelig fylt med småfjær, som gir puten en god høyde. De ytre to kamrene er fylt med 60% andedun, som gjør puten myk og deilig. De siste 40% består av småfjær som gir ekstra støtte. Trekket som omgir Essential-puten er laget av 100% bomull med en kant i hvit sateng.
En sunn kvalitetspute

En sunn kvalitetspute

Essential-puten har flere merker og sertifiseringer som sikrer deg en sunn og ordentlig sovepartner. OEKO-TEX®-sertifiseringen (klasse 1) er din garanti for en pute med sunne tekstiler og dun uten helseskadelige stoffer. Downpass-sertifiseringen gir deg ro i sjelen og trygghet om at dyrevelferden er ivaretatt.
Passer for alle

Passer for alle

Når du skal ha en ny hodepute, er det viktig at du finner en som passer for deg og den sovestillingen du vanligvis sover i. Hvis du ofte ligger på ryggen eller på siden, er Essential et godt valg for deg, da den er en god allround hodepute som de fleste vil ha glede av. Den har det vi kaller en 'mellomhøyde' med en fyllvekt på 700 gram.
Dine fordeler

Vi sover først godt når du gjør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt trygg ved å kjøpe deg en bedre søvn på nettet. Hos Bedre Nætter har du alltid en 100-netters risikofri prøveperiode. Soverommet ditt er vårt showroom, for det er i ditt eget hjem du best kan oppleve om du sover godt. Og hvis du ikke gjør det, kan du returnere produktene våre gratis innen de første 100 nettene.
Gratis levering hjem til deg
Dine fordeler

Gratis levering hjem til deg

Vi leverer alltid gratis hele veien hjem til deg – uansett hvor i landet du bor og uansett hvor mye du kjøper for. Vi sender våre mindre produkter med GLS, og vi gjør alltid alt vi kan for å sikre at du mottar varene dine så snart som mulig, slik at du ikke trenger å vente med å nyte noen bedre netter.

Spesifikasjon av Essential

 • Kanter
  Hvidsatin
 • Leveringstid
  5-12 hverdager
  Bæreevne
  Yderkamre: 9 / Kerne: 6
  Fyllvekt
  700 g.
  Bolster
  100% bomullscambric Ne40/40
  Vask
  vaskbar ved 60 grader og kan tørretumbles.
  Type
  Pute 60x63
 • NOMITE
  Allergivennlig - Fri for husstøvmider
  OEKO-TEX
  Klasse 1 - Fri for kemi. Testet og godkjent
  Downafresh Greenline
  100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluensa, keratin og bakterier
 • Ja, du kan vaske trekket som omgir overmadrassen din. Selve kjernen kan imidlertid ikke vaskes. Det er viktig at trekket vaskes skånsomt med et egnet vaskeprogram, og det anbefales ikke å bruke tørketrommel i etterkant for å beholde formen og størrelsen på trekket.
 • Fordelen med å kjøpe en ekstra overmadrass er at du skåner og beskytter selve overmadrassen din mot slitasje. Rullemadrassen fungerer som et slags 'mellompapir', slik at overmadrassen din ikke blir like skadet av f.eks. fukt og andre uhell. I tillegg er det enklere å vaske en rullemadrass fremfor en overmadrass, og dette er en stor fordel for å sikre et sunt sovemiljø.
 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføyer vi ønske til ordren din.
 • Ja, det kan du. Ved kassen velger du Santander som betalingsmetode, og etterfølgende skal du utfylle en digital søknad. Santander behandler søknaden din med det samme. Du kan utsette betalingen din i opp til 9 måneder mot et gebyr, eller delbetale ordren din. Ønsker du å betale det resterende beløpet, vil det alltid være en mulighet.