• iconPrisgaranti
  • iconGratis Frakt

Dobbeltdyner 200x200

Shopping Options

Kategori
Pris
  1.  
    kr5899
    kr5899
1 Item(s)
1 Item(s)

Dobbeltdyner - 200x200

 

Dobbeltdynen er laget til deg som liker å kose deg, med eller uten partner. Det er rikelig med plass under dynen til å breie seg ut. De fleste kjenner nok til dette, og det kan ofte være vanskelig å ligge 2 under den samme dynen hvis det er en enkeltdyne. I løpet av natten vil den ene parten mest sannsynlig gli utenfor dynen. Derfor er en dobbeltdyne i 200x200 essensiell til et par eller til deg som aldri kan få nok plass

I denne kategorien finner du altså dobbeltdyner i målene 200x200, som er den mest normale størrelsen når man snakker om alminnelige dobbeltdyner. Utenom denne størrelsen forhandler vi også dobbeltdyner i 200x220 cm. og den helt store i 240x220, som er beregnet til personer over 185 cm.

I de forskjellige dynene finner du også forskjellige slags fyll. De mest populære er Gåsedun og Moskusdun, som regulerer korrekt på varmen, så lenge du har valgt den rette dynen. Moskusdun og Gåsedun minner på mange måter om hverandre, siden moskusdunene er av ca. samme størrelse som gåsedunene. Derfor kan du med god samvittighet velge den ene foran den andre og fortsatt få like mye glede av dynen.

En kontinuerlig feil, som også er en av de helt forståelige feilene er at mange tror at desto tyngre dynen er, desto varmere er den også. Dette er ikke korrekt, da det er luften mellom dunene som avgjør varmegraden. Derfor kan en lett dyne være akkurat så varm som en tyngre dyne. Fordelen med de lette dynene er at de ikke føles tyngende i samme grad som de tyngre – men dette er en smakssak.

Hos Bedre Nætter finner du både de tunge dobbeltdynene, men også et bredt utvalg v de lette dobbeltdynene, der på tross av den lave vekten har en bæreevne på 11-13. Dette er veldig passende for de fleste norske soverom, hvor temperaturen er mellom 18 og 23 grader.

For å gjøre det lett for deg som kunde, er dynene oppdelt i 3 varmegrader:

Sval: Dynen som passer til sommervær, der temperaturen er stigende.

Lun: Helårsdynen som du som sagt kan bruke fra sommer til sommer.

Varm: Vinterdynen som sørger for at du holder varmen i de kalde månedene, hvor det ofte er kaldere i soverommet enn normalt.