Dobbeltdyner

Dobbeltdyner
View as Grid List

3 Produkter

per page
 1. Balance
  Balance - 200x220 cm.

  As low as kr 1 699,00

  Leveringstid 5-12 virkedager
 2. Frigus
  Frigus

  As low as kr 2 899,00

  Leveringstid 5-12 virkedager
 3. Mayan
  Mayan

  As low as kr 2 899,00

  Leveringstid 12-20 virkedager
View as Grid List

3 Produkter

per page

Dobbeltdyner

Når du skal ha den helt riktige dobbeltdynen for deg, kan du være sikker på at vi har den hos Bedre Nætter. Vi har samlet et bredt utvalg av dyner i suveren toppkvalitet. Her kan du alltid finne modellen som passer til deg. De fleste av modellene er dansk produserte fra Ringsted Dun, Temprakon og våre egne by BN dyner - så du kan være sikker på å få et produkt hvor alle aspektene er nøye vurdert og det er tatt høyde for kvaliteten til akkurat din søvn.

Vi har flere forskjellige varmegrader. Sval er den kjøligste dynen til deg som ofte har det varmt om natten, mens lun er den klassiske dynen som passer de fleste. Sist men ikke minst har vi også de varme variantene som kan være ekstra god for deg som ofte har fryser om natten.

Allergivennlige dobbeltdyner

Dynene våre er av høyeste kvalitet, og derfor er de selvfølgelig også allergivennlige. Man benytter hver eneste natt mange timer i selskap med dynen og derfor er det viktig med dyner som er gode for kroppen din. Dette har vi sett nøye på, og det er en vesentlig årsak til samarbeidet med Ringsted Dun og Temprakon. De er anerkjente for å ha høy standard innenfor dyne industrien.

Hvis du har spørsmål eller har bruk for litt veiledning i valg av dyne, er du alltid velkommen til å sende en mail til kontakt@bedrenaetter.no eller skrive til oss på vår chat - vi står alltid klar til å hjelpe.