Dreams Memory K60 - Spesialmål

kr 4 900,00
Leveringstid 40-50 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • Kvalitetsovermadrass i spesialmål.

 • Kjerne av memory-skum på hele 6 cm.

 • Få opplevelsen av å synke ned i madrassen.

 • Komfortlag av fibervatt.

 • Generelt behagelig liggekomfort hele natten.

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Hvis du alltid har drømt om en overmadrass med de perfekte målene til soverommet på hytta eller i campingvognen, har du kommet frem til det rette produktet. Her kan du enkelt, raskt og billig bestille vår Comfort Dreams K60 overmadrass i ønsket lengde og bredde.

Med en overmadrass i spesielle mål slipper du å irritere deg over en overmadrass som er litt for lang, for kort eller for bred. I tillegg er du sikret et ekstra lag med komfort og støtte når du ligger i sengen med en overmadrass.

Mykt memory-skum

Når du velger vår Comfort Dreams K60 overmadrass, får du en overmadrass med en kjerne av memory-skum på 6 cm.

Memory-skum er mykt og kjennetegnes av at det former seg etter kroppen din. Madrassen er spesielt myk rundt punktene hvor det er ekstra mye kroppsvarme. Dermed gir memory-skum en annen komfortopplevelse sammenlignet med en latekskjerne, da dette er en fastere skumtype.

Valget av en overmadrass i memory-skum vil som regel være en personlig preferanse, da du får opplevelsen av å synke ned i madrassen.

Hvis du blir varm om natten anbefaler vi i utgangspunktet en overmadrass av lateks. Det er fordi den avgir varme bedre enn memory-skum.

Behagelig komfort

I tillegg til den tykke memory-skumkjernen består overmadrassen av et komfortlag av fibervatt. Dette komfortlaget hjelper til med å gi deg en myk og behagelig følelse når du legger deg ned. Overmadrassen er den delen av sengen kroppen din alltid vil være i direkte kontakt med. Den er derfor viktig for den generelle komfort- og søvnopplevelsen.

Det er også mulighet for å ta av betrekket og vaske det. Dette gir deg muligheten for et rent og sunt søvnmiljø, selv etter lang tid.

Spesifikasjon av Dreams Memory K60 - Spesialmål

 • Vekt 15 kg
Mer informasjon
Leveringstid 40-50 hverdager
Høyde 10 cm
Kjerne Memory Foam
Kjernehøyde 6 cm.
Garanti 5 års garanti
Vaskeanvisning Opptil 60 °C

Slik foregår levering

1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.