Dreams Latex K50 - Spesialmål

kr 5 000,00
Leveringstid 40-50 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • En skreddersydd overmadrass.

 • Pustende latekskjerne på 5 cm.

 • Ideell på tvers av alle vektklasser.

 • Fast overmadrass som gjør det enkelt å snu og vende seg.

 • Myk og behagelig komfort.

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Har du alltid drømt om en overmadrass som har riktig mål til sengen på hytta eller campingvognen? Da har du funnet frem til det riktige stedet.

Her er det mulig å skreddersy en overmadrass som passer akkurat til dine behov og ønsker. I tillegg er det super enkelt. Øverst på siden taster du inn lengden og bredden du ønsker på overmadrassen, deretter opplyses prisen.

Det har altså aldri vært enklere, eller billigere, å få en skreddersydd overmadrass. I tillegg trenger du ikke gå på kompromiss med kvalitet og komfort.

En fast og pustende lateks overmadrass
Dreams Latex K50 har mange fordeler som kan være vanskelig å se med første øyekast. Først og fremst inneholder overmadrassen en latekskjerne. Dette vil sikre deg et behagelig soveklima hele natten. Grunnen til dette er at overmadrasser av lateks er veldig pustende og allergivennlige.

Lateks er i tillegg også en veldig fast skumtype som gjør overmadrassen velegnet til alle, uavhengig av vektklasse. Madrassen «presser» naturlig tilbake mot kroppen din og gir derfor optimal støtte.

Sist, men ikke minst, er latekskjernen 5 cm bred. Dette sikre deg optimal effekt, støtte og komfort når du ligger i sengen din. Du kan også enkelt vaske madrasskjernen og betrekket separat.

Myk og behagelig komfort
I tillegg til latekskjernen inneholder overmadrassen et komfortlag av fibervatt. Dette komfortlaget gir deg en myk og behagelig følelse når du legger deg ned. Overmadrassen er den delen av sengen kroppen din alltid vil være i direkte kontakt med. Den er derfor viktig for den generelle komfort- og søvnopplevelsen.

Vår Dreams Latex K50 er altså et ideelt valg for deg som nekter å gå på kompromiss med kvalitet, komfort og en god natts søvn.

Har du spørsmål om våre overmadrasser i spesialmål er vi klare til å hjelpe deg. Vi sitter klar på telefon, mail og chat som du finner nederst i høyre hjørne på skjermen din.


Spesifikasjon av Dreams Latex K50 - Spesialmål

 • Vekt 15 kg
Mer informasjon
Leveringstid 40-50 hverdager
Høyde 7 cm.
Kjerne Latex
Kjernehøyde 5 cm.
Garanti 5 års garanti
Vaskeanvisning Opptil 60 °C

Slik foregår levering

1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.