Diamant

 • Revolusjonerende overmadrass.
 • Diamond Degree-behandlet – raskere dyp søvn.
 • Fantastiske, varmeledende egenskaper.
 • Optimal komfort med latekskjerne på 6 cm.
 • Avtagelig og vaskbart betrekk.
Leveringstid 8-15 hverdager
 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Netter, har du alltid 100 dagers prøve.

  Det tar flere uker å venne seg til en ny seng. Derfor tilbyr vi alltid 100 dagers prøve hjemme hos deg, hvor du kan sove i sengen som normalt - uten papp og plastikk.

  Finner du ut innenfor prøveperioden at du ikke sover så godt som du håpet, har du to muligheter til å endre mening:

  1. Bytt fasthet, helt gratis - hvis du sover for mykt eller for fast, ombytter vi sengens madrasskjerne.
  2. Returner sengen og få pengene tilbake - du kan alltid returnere sengen din og få tilbakebetalt kjøpsbeløpet.

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Netter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering* Les mer

  Leveringsinfo

  Mindre pakker blir sendt med GLS og levert til nærmeste posthus.
 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Netter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 66 97 20 08, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til [email protected]. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Optimerer den dype søvnen din

Optimerer den dype søvnen din

Vi bruker en tredjedel av livet vårt på å sove. Nettopp derfor har vi utviklet vår revolusjonerende overmadrass Diamant, som optimerer den dype søvnen din. Diamant setter nye standarder for overmadrasser ved å forbedre søvnen din med sin grafittbehandlede overflate. Når du våkner opp vil du mest sannsynligvis føle at du har mer overskudd og energi, og derfor en Diamant en sikker vei til bedre netter - og bedre dager.
En overmadrass som skiller seg ut

En overmadrass som skiller seg ut

Vår Diamant-overmadrass er noe helt for seg selv. Den består av en støttende latekskjerne som er produsert ved hjelp av den høyteknologiske SonoCore-metoden. Denne metoden sørger for at lateksen får en unik struktur, slik at den blir mer slitesterk og puster bedre. Overmadrassens overflate er dessuten grafittbehandlet, noe som gjør at den effektivt leder overflødig varme vekk fra kroppen din. Du vil dermed kunne oppnå en ideell sovetemperatur, som hjelper deg med å falle i dyp søvn raskere. Med Diamant får du altså mest mulig ut av tiden du tilbringer under dynen.
Et sikkert valg på veien mot bedre netter

Et sikkert valg på veien mot bedre netter

Når vi er inne i den dypeste søvnen er kroppstemperatur vår halvannen grad under normalen. Derfor har vi utviklet Diamant, som er fire ganger mer varmeavledende enn vanlig lateks. Med denne overmadrassen får du akkurat den hjelpen du trenger for å forbedre den dype søvnen din - og dermed også nettene dine. Trekket rundt madrassens latekskjerne heter Poakea og er laget av plantefibre fra gressfamilien Poaceae. Fibrene gir trekket en høy absorberingsevne som bidrar til å skape et tørt og behagelig sovemiljø.
Svanemerket – for helsen din

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Denne overmadrassen er nemlig Svanemerket. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag. Derfor gir Svanemerket mening for deg og for oss.

Ofte stilte spørsmål til Diamant

Har du bruk for hjelp? Her har vi samlet svarene til de mest stilte spørsmålene til Diamant. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til å hjelpe deg. Spør stort, spør smått og spør heller en gang for mye. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

 • Ja, du kan tilkjøpe oppbæring eller oppbæring og montering ved kassen. Ved oppbæring leverer vi bestillingen din til det ønskede rommet, hjemme hos deg. Ved oppbæring og montering setter vi sengen opp.

 • Ja, det kan du. Ved kassen velger du Santander som betalingsmetode, og etterfølgende skal du utfylle en digital søknad. Santander behandler søknaden din med det samme. Du kan utsette betalingen din i opp til 9 måneder mot et gebyr, eller delbetale ordren din. Ønsker du å betale det resterende beløpet, vil det alltid være en mulighet.

 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføyer vi ønske til ordren din.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dager fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

[email protected] 66 97 20 08

Spesifikasjon av Diamant

 • Størrelse
  Størrelse 80x200 cm.
Leveringstid 8-15 hverdager
Høyde 7 cm.
Kjerne Graphite Pulse
Kjernehøyde 6 cm.
Type Overmadrass 80x200
Vaskeanvisning Opptil 60 °C

Slik foregår levering

Ordre mottatt
1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har enkel levering til hele landet (alle brofaste øyer).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

Avtal levering
3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

 • 100 netters prøve
 • Prisgaranti
 • Gratis levering*