Diamant

kr 5 199,00
 • Revolusjonerende overmadrass.
 • Diamond Degree-behandlet – raskere dyp søvn.
 • Fantastiske, varmeledende egenskaper.
 • Optimal komfort med latekskjerne på 6 cm.
 • Avtagelig og vaskbart betrekk.
Legg til ønskeliste
Leveringstid 8-15 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Utviklet av Bedre Nætter
Få kontroll over søvnfasene
Svanemerket
Gratis levering
Diamant - Optimert dyp søvn
Optimerer den dype søvnen din

Optimerer den dype søvnen din

Vi bruker en tredjedel av livet vårt på å sove. Nettopp derfor har vi utviklet vår revolusjonerende overmadrass Diamant, som optimerer den dype søvnen din. Diamant setter nye standarder for overmadrasser ved å forbedre søvnen din med sin grafittbehandlede overflate. Når du våkner opp vil du mest sannsynligvis føle at du har mer overskudd og energi, og derfor en Diamant en sikker vei til bedre netter - og bedre dager.

En overmadrass som skiller seg ut

Vår Diamant-overmadrass er noe helt for seg selv. Den består av en støttende latekskjerne som er produsert ved hjelp av den høyteknologiske SonoCore-metoden. Denne metoden sørger for at lateksen får en unik struktur, slik at den blir mer slitesterk og puster bedre. Overmadrassens overflate er dessuten grafittbehandlet, noe som gjør at den effektivt leder overflødig varme vekk fra kroppen din. Du vil dermed kunne oppnå en ideell sovetemperatur, som hjelper deg med å falle i dyp søvn raskere. Med Diamant får du altså mest mulig ut av tiden du tilbringer under dynen.
En overmadrass som skiller seg ut
Et sikkert valg på veien mot bedre netter

Et sikkert valg på veien mot bedre netter

Når vi er inne i den dypeste søvnen er kroppstemperatur vår halvannen grad under normalen. Derfor har vi utviklet Diamant, som er fire ganger mer varmeavledende enn vanlig lateks. Med denne overmadrassen får du akkurat den hjelpen du trenger for å forbedre den dype søvnen din - og dermed også nettene dine. Trekket rundt madrassens latekskjerne heter Poakea og er laget av plantefibre fra gressfamilien Poaceae. Fibrene gir trekket en høy absorberingsevne som bidrar til å skape et tørt og behagelig sovemiljø.

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Denne overmadrassen er nemlig Svanemerket. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag. Derfor gir Svanemerket mening for deg og for oss.
Svanemerket – for helsen din

Ofte stilte spørsmål til Diamant

Har du bruk for hjelp? Her har vi samlet svarene til de mest stilte spørsmålene til Diamant. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til å hjelpe deg. Spør stort, spør smått og spør heller en gang for mye. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dager fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

kontakt@bedrenaetter.no 66 97 20 08
 • Ja, du kan tilkjøpe oppbæring eller oppbæring og montering ved kassen. Ved oppbæring leverer vi bestillingen din til det ønskede rommet, hjemme hos deg. Ved oppbæring og montering setter vi sengen opp.

 • Ja, det kan du. Ved kassen velger du Santander som betalingsmetode, og etterfølgende skal du utfylle en digital søknad. Santander behandler søknaden din med det samme. Du kan utsette betalingen din i opp til 9 måneder mot et gebyr, eller delbetale ordren din. Ønsker du å betale det resterende beløpet, vil det alltid være en mulighet.

 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til kontakt@bedrenaetter.no, så tilføyer vi ønske til ordren din.

Spesifikasjon av Diamant

 • Størrelse 180x210 cm.
Mer informasjon
Leveringstid 8-15 hverdager
Høyde 7 cm.
Kjerne Graphite Pulse
Kjernehøyde 6 cm.
Vaskeanvisning Opptil 60 °C

Slik foregår levering

1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

Vi fant andre produkter du kanskje er interessert i?