Diamant

kr 4 199,00
 • Revolusjonerende overmadrass.
 • Diamond Degree-behandlet – raskere dyp søvn.
 • Fantastiske, varmeledende egenskaper.
 • Optimal komfort med latekskjerne på 6 cm.
 • Avtagelig og vaskbart betrekk.
Legg til ønskeliste
Leveringstid 8-15 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Utviklet av Bedre Nætter
Få kontroll over søvnfasene
Svanemerket
Gratis levering
Diamant - Optimert dyp søvn
Diamant: Fordi dyp søvn endrer alt

Diamant: Fordi dyp søvn endrer alt

Vi bruker en tredjedel av livet vårt på å sove. Nettopp derfor har vi utviklet den revolusjonerende Diamant overmadrassen vår. Den gir en fantastisk støtte, i tillegg til å sørge for at kroppen din raskere oppnår og vedlikeholder den riktige temperaturen for dyp døvn. Kort sagt setter Diamant nye standarder for en overmadrass og vil med imponerende teknologi forbedre nettene dine. Du vil sannsynligvis føle deg mer uthvilt og få følelsen av en dypere og lenger søvn, så du våkner med overskudd og ro i kroppen.

En overmadrass, som gjør en forskjell

Diamant overmadrassen vår av Pulse lateks gir en fantastisk støtte, i tillegg til å holde på den perfekte kroppstemperaturen for dyp søvn. Vi har nemlig behandlet overmadrassen med naturlig grafitt, som har fantastiske varmeavledende egenskaper. Når du sover dypest, er kroppstemperaturen din halvannen grad under normalen. Alt i alt er Diamant fire ganger kaldere enn alminnelig lateks, og derfor vil den være en snarvei for å nå den dype søvnen din, raskere og i lenger tid av gangen. Betrekket er et Tencelbetrekk av FSC-sertifiserte trefibre, som sikrer optimal fuktavledning.
En overmadrass, som gjør en forskjell
Diamant – betrodd og beundret

Diamant – betrodd og beundret

Diamant betyr, at overmadrassen er behandlet med naturlig grafitt. Grafitt er i familie med diamanter og har derfor fått navnet. Resultatet av grafitt behandlingen er en madrass med imponerende varmeavledende egenskaper, som hjelper deg med å holde den riktige temperaturen for dyp søvn. Diamant er derfor muligheten din for å forbedre den dype søvnen din, natt etter natt.

Svanemerket – for helsen din

Bedre Nætter er garantien din for en sunn seng. Denne overmadrassen er nemlig Svanemerket. Sunn søvn gjør en forskjell hver dag. Derfor gir Svanemerket mening for deg og for oss.
Svanemerket – for helsen din

Ofte stilte spørsmål til Diamant

Har du bruk for hjelp? Her har vi samlet svarene til de mest stilte spørsmålene til Diamant. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til å hjelpe deg. Spør stort, spør smått og spør heller en gang for mye. Det skal være trygt å handle hos Bedre Nætter.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dager fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

kontakt@bedrenaetter.no 66 97 20 08
 • Ja, du kan tilkjøpe oppbæring eller oppbæring og montering ved kassen. Ved oppbæring leverer vi bestillingen din til det ønskede rommet, hjemme hos deg. Ved oppbæring og montering setter vi sengen opp.

 • Ja, det kan du. Ved kassen velger du Santander som betalingsmetode, og etterfølgende skal du utfylle en digital søknad. Santander behandler søknaden din med det samme. Du kan utsette betalingen din i opp til 9 måneder mot et gebyr, eller delbetale ordren din. Ønsker du å betale det resterende beløpet, vil det alltid være en mulighet.

 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til kontakt@bedrenaetter.no, så tilføyer vi ønske til ordren din.

Spesifikasjon av Diamant

 • Størrelse 140x200 cm.
Mer informasjon
Leveringstid 8-15 hverdager
Høyde 7 cm.
Kjerne Graphite Pulse
Kjernehøyde 6 cm.
Type Overmadrass 140x200
Vaskeanvisning Opptil 60 °C

Slik foregår levering

1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.

Vi fant andre produkter du kanskje er interessert i?