Comfort Memory K40 - Spesialmål

kr 4 600,00
Leveringstid 40-50 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • Velg enkelt ønsket lengde og bredde.

 • 4 cm tjukk kjerne av memory-skum i solid kvalitet.

 • En madrass som former seg etter kroppen din.

 • Få opplevelsen av å synke ned i madrassen.

 • Generelt en myk og behagelig komfort.

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Det har aldri vært enklere å bestille en ny overmadrass i de målene du ønsker. Det betyr at du ikke trenger å ha en overmadrass som enten er litt for kort eller litt for lang.

På denne siden kan du med få klikk skreddersy en overmadrass som passer perfekt til soveplassen hjemme, på hytta eller i campingvognen. Vi garanterer at det både er enkelt og billig, samtidig som du slipper å gå på kompromiss med kvaliteten.

Mykt memory-skum
Overmadrassen Comfort Memory K40 er en veldig myk overmadrass. Den har en 4 cm tykk kjerne av memory-skum som sikrer ekstremt tilfredsstillende komfort.

En madrass av memory-skum er vanligvis en personlig preferanse, da du får en madrass som former seg etter kroppen din. Det betyr at du vanligvis opplever at du synker dypt ned i madrassen når du legger deg på den. Grunnen til dette er at memory-foam er en mindre fast skumtype, sammenlignet med en lateks overmadrass som er mer fast.

Hvis du er varm om natten anbefaler vi i utgangspunktet en overmadrass av lateks. Det er fordi lateks avleder varme bedre enn memory-skum. Hvis du har en personlig preferanse for memory-skum velger du selvfølgelig det.

Behagelig komfort
I tillegg til kjernen av memory-skum består overmadrassen av et komfortlag av fibervatt. Det er dette som gir deg en myk og behagelig følelse når du legger deg ned. Overmadrassen er den delen av sengen kroppen din alltid vil være i direkte kontakt med. Den er derfor viktig for den generelle komfort- og søvnopplevelsen.

Comfort Memory K40 er derfor et opplagt valg hvis du liker en myk overmadrass i topp kvalitet.


Spesifikasjon av Comfort Memory K40 - Spesialmål

 • Vekt 15 kg
Mer informasjon
Leveringstid 40-50 hverdager
Høyde 8 cm.
Kjerne Memory Foam
Kjernehøyde 4 cm.
Garanti 5 års garanti
Vaskeanvisning Opptil 60 °C

Slik foregår levering

1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.