Comfort Latex K30 - Spesialmål

kr 4 600,00
Leveringstid 40-50 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • En overmadrass med helt nøyaktige mål.
 • Pustende og elastisk latekskjerne på 3 cm.

 • Ideell på tvers av alle vektklasser.

 • Fast overmadrass som gir optimal støtte.

 • Myk og behagelig komfort.

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Hvis du alltid har drømt om en skreddersydd overmadrass til soverommet, hytta eller campingvognen, har du funnet riktig produkt.

Øverst på siden kan du enkelt og greit velge lengden og bredden du vil ha på din nye overmadrass. Det er raskt og billig og vi garanterer at du ikke vil gå på kompromiss med god kvalitet.

En frisk og fast overmadrass
Comfort Latex K30 er et opplagt valg hvis du ønsker en frisk og fast overmadrass.

Overmadrassen har en skumkjerne av lateks som betyr at overmadrassen vil holde seg frisk i mange år fremover. Grunnen til dette er at lateks er en veldig pustende og ventilerende skumtype. Derfor vil denne overmadrassen garantere et behagelig søvnmiljø natt etter natt.

I tillegg gir en lateks overmadrass optimal støtte fordi det er en fast skumtype. Madrassen vil derfor alltid tilpasse seg vekten og trykkpunktene dine. Derfor vil du oppleve at du enkelt kan snu deg og endre soveposisjon på en lateks overmadrass. Grunnen til dette er at lateks naturlig «presser» mot de punktene hvor du legger vekten din.

Myk og komfortabel
I tillegg til latekskjernen består overmadrassen av et komfortlag av fibervatt. Dette komfortlaget gir madrassen en myk og behagelig følelse når du legger deg ned. Overmadrassen er den delen av sengen kroppen din alltid vil være i direkte kontakt med. Den er derfor viktig for den generelle komfort- og søvnopplevelsen.

Comfort Latex K30 i spesialmål er derfor et godt tilbud til deg som ønsker god kvalitet og komfort til en skarp pris.


Spesifikasjon av Comfort Latex K30 - Spesialmål

 • Vekt 15 kg
Mer informasjon
Leveringstid 40-50 hverdager
Høyde 5 cm.
Kjerne Latex
Kjernehøyde 3 cm.
Garanti 5 års garanti
Vaskeanvisning Opptil 60 °C

Slik foregår levering

1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.