Celcius Lux Split

kr 6 999,00
Leveringstid 8-15 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • 160x200 - Topmadras med H-split
 • Førsteklasses Celcius kerne på 60mm.
 • Produceret i Danmark af danske håndværkere.
 • Trykaflastende og støttende topmadras.
 • Perfekt til Elevationssenge i 160x200 cm.
 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Celcius Lux Splitt er en danskprodusert splitt overmadrass med en 60 mm tykk skumkjerne, og overmadrassen byr derfor på et ytterst høyt komfortnivå. Ytterst består splitt overmadrassen av et herlig betrekk av bambusfibre, hvilket bidrar til overmadrassens gode komfort.  

Som navnet antyder, har denne overmadrassen en innvendig kjerne av celcius-skum, også kjent som memory-skum. Du får derfor en splitt overmadrass, som lar deg synke mykt og dypt, der du er varmest - det vil typisk være omkring trykkpunktene dine som nakken, skuldre og korsrygg. 

Celcius-skum avleder ikke naturlig varme som lateks, og derfor er denne splitt overmadrassen et godt valg til deg, som har det kaldt om natten. 

En splitt overmadrass skiller seg fra en alminnelig overmadrass, fordi den har et snitt i toppen og bunnen, samtidig med at den er samlet på midten. Det gjør en splitt overmadrass beregnet til en regulerbar seng, da den tillater, at du kan justere hver side av sengen individuelt - og du vil få opplevelsen av å ligge i en dobbeltseng, da du unngår den irriterende revnen i midten. 

En splitt overmadrass som denne, som måler 200 cm i lengden, er splittet 60 cm i hver ende, mens samlingen på midten er 80 cm. 

Spesifikasjon av Celcius Lux Split

 • Størrelse 160x200 cm.
 • Vekt 1 kg
Mer informasjon
Leveringstid 8-15 hverdager
Høyde 8 cm.
Kjerne Memory Foam
Kjernehøyde 6 cm.
Garanti 5 års garanti
Type Overmadras 160x200

Slik foregår levering

1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.