Bytting av fasthet

kr 999,00
 • Kjøp 2 for kr 499,50 per stk. og spar 50%
 • 100 dagers prøve Les mer

  100 dagers prøve

  Når du kjøper en seng hos Bedre Nætter kan du prøve den hjemme på soverommet i opp til 100 dager og fremdeles bytte fastheten. Det koster bare 999,- i frakt. Vi mener nemlig at det er betraktelig mer rettvisende å prøve sengen i ditt eget hjem fremfor å prøve sengen fullt påkledd i et fylt butikklokale.

  Det tar noen uker å vende seg til en ny seng og kunne avgjøre om det er den rette for deg. Derfor har vi valgt å gjøre det så enkelt som mulig å få den rette fastheten i den nye sengen din. Når du har mottatt sengen og sovet i den kan du til enhver tid gå tilbake her på hjemmesiden og velge ombytting. Vi får laget en ny fasthet til deg og fraktfirmaet ringer og avtaler tidspunkt for bytting. 

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Opbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet.

  Opbæring og montering: For 1999,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet.

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringet opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.Vær oppmerksom på at bytte av fasthet som standard ikke inkludrer verken oppbæring eller montering med mindre dette kjøpes når bestillingen gjøres. Standardlevering foregår dermed til døren, dersom ikke annet er bestilt. Du bes også om å ha madrassen som skal byttes klar og tatt ut av trekket til transportøren kommer. Madrasskjernen som skal returneres skal være forsvarlig pakket inn i plastikk, slik at den ikke blir møkkete.

Vær oppmerksom på at hvis du bytter om madrassen din fra ekstra fast til en annen fasthet, blir ikke prisforskjellen refundert.

Leveringstiden på ombyttingen tilsvarer det samme som sengen du tidligere har kjøpt. 

Bemerk at det kun er mulig å ombytte til madrasser innenfor samme serie som opprinnelig er bestilt.Når du bytter fasthet på sengen din, betyr det at selve madrasskjernen blir skiftet. Vi sender da en ny kjerne, som du kan legge i det coveret du allerede har - raskt og enkelt!

Å bytte fasthet betyr også at det nå er en brukt madrasskjerne i overskudd, som vi ikke kan selge videre.

Du kan derfor beholde den gamle madrasskjernen. Om du ikke kan bruke den til noe selv, vil vi gjerne oppfordre deg til å donere madrasskjernen til noen i lokalsamfunnet, som kan få glede av den, så den ikke blir kastet forgjeves. Det kan for eksempel være varmestuer, krisesentre eller andre tiltak i ditt lokalområde.


Spesifikasjon av Bytting av fasthet

 • Størrelse No
 • Vekt 1 kg
Mer informasjon
Leveringstid No
Type No

Levering

 1. Vi ringer deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).
 2. I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter ringer til deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.
 3. På selve dagen ringer leverandøren også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.
Gratis levering Les mer
Gratis levering Les mer

Leveringsinfo

Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

Opbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet.

Opbæring og montering: For 1999,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet.

Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringet opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.