Laster...

Bursdagspakke

Standard
Pakken inneholder 1 dyne + 1 pute + 1 sengesett
Fossil
Farge: Fossil
1
 • Få på lager
 • Forventet leveringstid

  Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

Bursdagspakke
Essential

Essential Pute

Fylt med deilige, myke fjær
En behagelig dyne

Fylt med deilige, myke fjær

Essential-dynen inneholder 90 % andedun og 10 % premium små fjær, noe som sikrer at dynen alltid har en behagelig letthet og varme. Dynen har en bæreevne på 10, noe som indikerer at dunene er flinke til å holde på varmen og samtidig lede overflødig fuktighet bort. Dunene er omkranset av et trekk i 100 % bomull, som er delt inn i kassetter med kanalvegger, der dynens dun ligger. Dynen er utsmykket med en satengkant.
En sertifisert kvalitetsdyne
Sunne fjær og sunn søvn

En sertifisert kvalitetsdyne

Vår Essential-dyne har flere sertifiseringer som er din garanti for at Essential er en kvalitetsdyne du trygt kan la deg føre til drømmeland i. OEKO-TEX®-sertifiseringen (standard 100) sikrer at dynens tekstiler og dun er uten helseskadelige stoffer. Downpass-sertifikatet er din garanti for at Essential-dynen oppfyller de høyeste standardene for dyrevelferd, etikk og kvalitet.
Bra for de fleste

Den perfekte helårsdyne

Essential-dynen er kun tilgjengelig i en lun versjon, men for de fleste vil den være en perfekt helårsdyne, da den verken er for varm eller for kald. Hvis du derimot er en som lett blir varm om natten eller alltid fryser, kan du med fordel ta en nærmere titt på våre luftige sommerdyner eller varme vinterdyner fra vår varmeavledende Polar-linje eller vår naturlige Mayan-linje.
Produktoversikt

Utforsk Essential Pute

2 3 1
 • Ytre kamre

  Fantastisk fyll, fluffighet og mykhet

  Putens to ytre kamre består av 60% dun og 40% småfjær, som alle er Downpass-sertifiserte. De mange dunene skaper en herlig fluffighet og mykhet, akkurat det en pute bør være. Fjærene bidrar med god støtte og komfort for nakken din.
 • Indre kammer

  Slutt på en slapp pute

  Putens indre kammer består av 85% småfjær og 15% fjær, som også er Downpass-sertifiserte. Innerkammeret består hovedsakelig av småfjær, da disse er veldig gode til å skape stabilitet, slik at puten forblir høy og ikke klapper sammen når du legger hodet på den.
 • Putevar

  Omgitt av 100% myk bomull

  Putens tre kamre er omgitt av et putevar i 100% bomull, som, i tillegg til å være utrolig mykt og OEKO-TEX®-sertifisert (standard 100), også er fullført med et kantbånd i hvit satin.
  Putevar
Essential

Essential Pute

Fylt med fantastiske fjær
Tre kamre gir god støtte

Fylt med fantastiske fjær

Essential-puten er delt inn i tre kamre, som sikrer en ergonomisk korrekt støtte. Det midterste kammeret er hovedsakelig fylt med småfjær, som gir puten en god høyde. De ytre to kamrene er fylt med 60% andedun, som gjør puten myk og deilig. De siste 40% består av småfjær som gir ekstra støtte. Trekket som omgir Essential-puten er laget av 100% bomull med en kant i hvit sateng.
Kvalitet fra innsiden og ut
En sunn kvalitetspute

Kvalitet fra innsiden og ut

Essential-puten har flere merker og sertifiseringer som sikrer deg en sunn og ordentlig sovepartner. OEKO-TEX®-sertifiseringen (standard 100) er din garanti for en pute med sunne tekstiler og dun uten helseskadelige stoffer. Downpass-sertifiseringen gir deg ro i sjelen og trygghet om at dyrevelferden er ivaretatt.
Bra for de fleste

Allsidig og lett

Når du trenger en ny pute, må du finne en som matcher deg og sovestillingen du vanligvis ligger i. Ligger du vanligvis på ryggen eller siden, er Essential-puten vår et godt valg. Den er verken for høy eller for lav, men rett og slett akkurat passe. Kall det en allrounder eller et valg som blir bra uansett. Vi kaller det en 'middels høyde' med en fyllvekt på 700 gram fjær og kjærlighet.
Mayan

Mayan bäddset

Snill mot naturen - og deg
Det gode valget

Snill mot naturen - og deg

Mayan sengetøyet vårt er den lille gaven du gir deg selv hver kveld du legger deg. For vi må huske å være gode mot oss selv. Mayan sengetøyet er OEKO-TEX ® -sertifisert og laget av 100% økologisk bomull, som både har en svært god pusteevne og en blank finish som føles deilig på huden og ikke minst gir den riktige knitrende (drømme)lyden, hvilket sengetøy helst bør gi.
100 % kjemisk fri og 100 % organisk
De gode materialene

100 % kjemisk fri og 100 % organisk

Mayan sengetøyet er laget av 100 % økologisk bomull og er derfor fritt for skadelige kjemikalier og andre unødvendige stoffer som du helst vil unngå å ligge med natt etter natt. Sengetøyet er også vevd etter den eksklusive satengmetoden og har 350 tråder per kvadrattomme, som sammen sørger for et slitesterkt og ikke minst mykt tekstil som bare blir mer og mer deilig ettersom tiden går.
Mayan — det naturlige valget
Søvnlinje

Mayan — det naturlige valget

Mayan-søvnlinjen er for de som ønsker et naturvennlig valg og bedre forhold. For din søvn og Moder Jord. Mayan-merket er din garanti for at et produkt er produsert med naturen og med deg i tankene – uten bruk av kjemikalier og andre prosesser som ikke gagner verden rundt oss. Du finner et bredt utvalg av Mayan-produkter i vårt sortiment, som f.eks sengetøy, laken, dyner, puter og overmadrasser.
Dine fordeler

Vi sover først godt når du gjør det samme

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

100 nætters risikofri prøve – for din tryghed

Du kan være helt trygg ved å kjøpe deg en bedre søvn på nettet. Hos Bedre Nætter har du alltid en 100-netters risikofri prøveperiode. Soverommet ditt er vårt showroom, for det er i ditt eget hjem du best kan oppleve om du sover godt. Og hvis du ikke gjør det, kan du returnere produktene våre gratis innen de første 100 nettene.
Vi leverer gratis hjem til deg
Gratis levering

Vi leverer gratis hjem til deg

Vi leverer gratis til fortauskanten for postnummer helt opp til 7500. Du kan også kjøpe innbæring eller innbæring og montering - da sørger våre sjåfører for å bære din nye ordre inn på anvist sted, og sjåføren forlater den ikke før den er perfekt plassert der du vil ha den.

Spesifikasjon av Bursdagspakke

 • Pakkeinhold
  1 Essential dyne + 1 Essential pute + 1 Mayan segnesett
  Leveringstid
  10-15 hverdager
 • Ja, du kan vaske trekket som omgir overmadrassen din. Selve kjernen kan imidlertid ikke vaskes. Det er viktig at trekket vaskes skånsomt med et egnet vaskeprogram, og det anbefales ikke å bruke tørketrommel i etterkant for å beholde formen og størrelsen på trekket.
 • Fordelen med å kjøpe en ekstra overmadrass er at du skåner og beskytter selve overmadrassen din mot slitasje. Rullemadrassen fungerer som et slags 'mellompapir', slik at overmadrassen din ikke blir like skadet av f.eks. fukt og andre uhell. I tillegg er det enklere å vaske en rullemadrass fremfor en overmadrass, og dette er en stor fordel for å sikre et sunt sovemiljø.
 • Vi vil alltid forsøke å imøtekomme ønske ditt, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du opplyse den ønskede leveringsdatoen i kommentarfeltet. Alternativt kan du etter bestilling skrive en mail til [email protected], så tilføyer vi ønske til ordren din.
 • Ja, det kan du. Ved kassen velger du Santander som betalingsmetode, og etterfølgende skal du utfylle en digital søknad. Santander behandler søknaden din med det samme. Du kan utsette betalingen din i opp til 9 måneder mot et gebyr, eller delbetale ordren din. Ønsker du å betale det resterende beløpet, vil det alltid være en mulighet.