Boxdreams - Spesialmål

kr 8 700,00
Leveringstid 40-50 hverdager Les mer

Forventet leveringstid

Et par dager før transportøren er klar for levering blir du kontaktet. Da blir du tilbudt et tidspunkt innenfor den forventede leveringstiden. Hvis du ikke har mulighet for å motta ordren vil du sammen med transportøren avtale en senere leveringsdag.

 • Velg ønsket lengde og bredde.

 • Moderne multipocketfjærer for optimal komfort.

 • Egnet rammemadrass til person som veier +95 kg.

 • Individuell støtte med imponerende syv komfortsoner.

 • Eksklusivt møbelstoff med flott konvoluttsying.

 • Prisgaranti Les mer

  Prisgaranti

  Hos Bedre Nætter er vi gode på pris og det er derfor vi også gir kundene våre prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et identisk produkt til et på siden vår til en lavere pris et annet sted (produktpris + leveringspris) så matcher vi selvfølgelig denne. For at prismatch/Prisgaranti trer i kraft skal det være snakk om en norsk butikk og du skal gjøre oss oppmerksom på dette innenfor 14 dager etter kjøpet.

 • Gratis levering Les mer

  Leveringsinfo

  Hos Bedre Nætter tilbyr vi gratis levering til fortauskanten på alle kjøp. I tillegg har du også følgende muligheter du kan velge mellom i kassen: 

  Oppbæring: For 999,- får du båret varene helt inn på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Oppbæring og montering: For 1599,- får du både båret sengen inn og montert på soverommet. (Gjelder kun for postnummer 0-7500)

  Ved større varer som senger og sovesofaer blir du ringt opp av fraktfirmaet når de mottar varen fra oss og deretter avtaler dere leveringsdag og tidsintervall. Ved mindre varer som dyner, laken og puter får du et trackingnummer der du kan følge leveransen.

 • Personlig rådgivning Les mer

  Personlig rådgivning

  Bedre Nætter er utelukkende online, men du er selvfølgelig ikke overladt til deg selv. Vi sitter klare på sidelinjen til å hjelpe deg hvis du har spørsmål til oss, vores sortiment eller noe helt tredje.

  Sånn kontakter du oss

  Vårt telefonnummer er 78 75 00 77, og du kan ringe til oss alle dager kl. 9-23.

  Foretrekker du mail, kan du benytte vårt kontaktformular her på siden eller skrive til kontakt@bedrenaetter.dk. Her sitter våre kompetente kundeservicemedarbeidere klare til å svare deg innenfor 24 timer.

  Ønsker du å få hjelp og veiledning via vår chat, finner du den nederst i høyre hjørne av din skjerm.

Vår rammemadrass Dreams er for deg som leter etter en skreddersydd rammemadrass. I tillegg trenger du ikke bekymre deg for kvalitet, komfort eller pris.

Øverst på produktsiden velger du målene du ønsker på din nye rammemadrass. Når du har valgt ønskede mål beregnes prisen deretter. Med dine egne mål får du en rammemadrass med lengden og bredden som passer perfekt til en hems, eller et annet sted i hjemmet ditt.


Rammemadrassen er også utstyrt med estetisk konvoluttsying som gjør madrassen fin å se på og behagelig å berøre.

Personlig tilpasset støtte
Rammemadrassen er også bygd opp av et dobbelt fjærlag med hele syv komfortsoner. Dette sikrer deg en personlig og tilpasset støtte, samt imponerende komfort natt etter natt.

Det øverste laget med multipocketfjærer gir deg hele 513 fjærer pr. kvadratmeter. Dette gir deg en unik og glatt overflate å ligge på. Multipocketfjærene gjør madrassen spesielt egnet for personer som veier +95 kg. For å skape en solid bunn for nattesøvnen din er det et lag med slitesterke mini-bonellfjærer under multipocketfjærene.

De syv komfortsonene gjør at Dreams i stor grad støtter dine ulike kroppsdeler individuelt. Grunnen til dette er at madrassen er delt inn i flere forskjellige fastheter.

Med syv komfortsoner vil du oppleve at madrassen gir ekstra støtte der kroppen din trenger det mest. Eksempelvis er sonene rundt skuldrene mykere enn ved korsryggen som sikrer kroppen din optimal støtte.

Alle de syv komfortsonene forebygger også skader og skavanker som normalt oppstår etter lengre tid med søvn på dårlige rammemadrasser.


Spesifikasjon av Boxdreams - Spesialmål

 • Høyde Total: 28 cm.
Mer informasjon
Høyde 28 cm.
Fjærer Anatomic Pocket®
Garanti 5 års garanti på ramme- og fjærbrudd.
Komfortsoner 7-Soner
Polstring 25mm Polyskum
Ramme 8 cm. massiv treramme , 14 stk. lameller
Leveringstid 40-50 hverdager
Type Outlet

Slik foregår levering

1

Ordre mottatt

Vi kontakter deg og avtaler en leveringsdato som passer deg. Vi har gratis levering til hele landet (alle brofaste øyer).

2

Hos fraktmannen

I øyeblikket vi får varen på lager hos oss så booker vi den inn hos leverandøren vår som deretter kontakter deg. Her avtaler dere hvilke dag det passer å motta leveringen.

3

Avtal levering

På selve dagen kontakter leverandøren deg også en time før han kommer slik at du har mulighet for å være hjemme. Merk at mindre pakker (inkl. Overmadrasser) sendes med GLS og plasseres i nærmeste pakkeshop hvis du ikke er hjemme til å motta ordren.